88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #75657 őszintén mire számitottál? idejössz kérdezel valami totál alap dolgot, utána meg előadod, hogy te vagy az isten pvpben. fognak még téged nagy csalódások érni ebben a játékban -
#75656 Hát van ilyen vkinek donetelni kell te biztosan magad szetted össze minden egyes kicsi matidat az S-s cuccokra majd kérek tőled tanácsot őő nagy hercegsége hogy ezt mégis miként kell csinálni!
Én nem tagadom hogyan szereztem meg a cuccaim vki szánalmasnak tart érte de hát ez van az életben mindenért fizetni kell!
De kit érdekel te milyen fegyóval jössz ellenem vagy milyen ruhában, pvpzni hívtalak nem önéletrajzot kértem! -
#75655 Majd pont tőled félnék aki azt se tudta amig nem mondtam, hogy mi az a surrender to water... remélem már leesett -
#75654 Nem arról van szó, hogy a Revenge-hez csatlakozzunk kampókám, az erőviszonyokra vagyok kíváncsi a szerveren, másnak mi a véleménye. A klánleadered felhívott ma Ventrillora, szeretné ha csatlakoznánk a HoD-hoz, de szerintem erre most nincs szükség.
Az hogy nálunk mindenki balfasz? Szerintem meg egy kis pöcs vagy. És akkor mivan? Nem tudom mi értelme provokálni másokat. Te aztán nagy jellem vagy, mész mindig más klánban más seggét nyalni, a HoD után hova mész ugyan? -
#75653 Hát hogyne -
#75652 selfownage -
#75651 Ha elhiszed ok, ha nem nem, kicsit sem érdekel, ez az igazság. -
#75650 Jólvan már, bedonatelsz egy A setet és ezzel izmos leszel meg fasza gyerek? :)
atm lejárt az accom, pénteken elaludtam mikor bankba akartam menni, és egy darabig más terveim vannak most nem fizetem azt az accot be csak egy ilyen ZS kategóriás balfasz miatt. Mint mondtam még találkozunk :) -
ErrOrHUN #75649 frapsot kérünk -
#75648 Akkor pofázz majom gyerek mikor ki is mersz állni vkivel pvpbe!
Ez a legjobb duma hoyg most nem érek rá, fórumozni ráérsz de 2 perces pvpre nem, de hát te úgy is pro vagy neked 1 mp lenne na lássunk is vmit ne csak a fórumon koptasd a szemed meg az újjaid mert a végén meg azt mondod korházba kell menned újj görcsölés miatt! -
#75647 A nem vagyok belogolva, és egy szerencsétlen miatt most nem is fogok, valószínű nyernél lvl különbség miatt, bot more erre csak ennyit. -
#75646 Ja nem, várj szerintem a Light Vortex-el fogsz fenyíteni... valaki egy text pvpt .... pred full A set vs én full S... ennyi -
#75645 Én oda tudlak summonálni magamhoz ha megfelel. Kb 3s-et kérek az életedből. -
#75644 Áhh te reménytelen vagy!(sőt az a golyót sem tudod használni a vállaid felett).
Summonernek tök mind1 milyen attributum van a fegyverén,mivel bármelyik növeli macskájának az ütésének az erejét.
DE!
Mivel azonban nincs elementális lövése és Tis egyszer sps lesz subban,így szerinted ez nem logikus hogy erre baszta el a pénzét?(water stonera).
-
#75643 Jaj mert vettél egy SoM-ot? nem 100k volt, de nem is azzal van a baj, hanem hogy kapásból zsebre vágtad, mikor nem volt semmid.
Most nem érek rád, de ígérem meg fogjuk ejteni, nem felejtem el :) -
#75642 és az sps sub szorosan összefügg azzal, hogy egy arcana lord wateres fegyot használ...gz
NOOB-ozni azért kezdtem mert ettem és csak copy paste egérre, na ezért kár beszólni -
Csenky #75641 Azért választottam el a kettőt enterrel, mert semmi köze egymáshoz. Én is elkezdhetném javítgatni a hibáidat, de nem sok értelmét látom ezzel is szaporítani a flame-et.
A 'nem kell olvasni'-hoz hozzátenném, hogy írni sem kell baromságokat. -
#75640 ha nincs penz, nincs aru, nincs uzlet -
Kanqukac #75639 Himpli Imi..... www.google.com te almafa -
#75638 Nah most gyere hol tali ingame? irhatsz pmt is ott leszek úgy is unatkozom!
A buffer nem az enyém és 2x partyztál vele fél órát kifizetem a 100k-t csak ne sírjon a pofád!
Várom a pm-d ingame!!!! -
Kanqukac #75637 Létszi!!! Tanits mester!!!! -
#75636 Na de akkor postold a balfasz vagyok papírod.
aláírva himli imre vagy ki a rák... -
#75635 Takarodj innen, sose leszel jó l2-s. A fórumra se írj többet, kösz -
#75634 IQ szinted neked is veri a szintet...
A szerencsétlen buffered nálam leechelt állandóan...pénzt sose adtad vissza, egy idő után nem is kértem.
1v1...bármikor
esélyed nincs -
#75633 te még most toltad ide a képed kussolj..
waterstone még mindig felesleges sztem...de várom a magyarázatot rá, ha nem az.
Kérdezni sosem volt szégyen.
Csenky, ha valaki kijavít mert faszságot írsz, és épp vitában áll valakivel, akkor egyből be kell szólni neki, mert nem vagy egyedül mint IRL?....
IG nevem le volt írva, minek ismételgessek másokat?
A sok kérdésem meg nem azért van, mert halvány sejtésem nincs a dolgokról, hanem mert magas szinten nem akarom a fejem fogni, hogy na bazdmeg akkor kellett volna gondolkozni, mikor kezdtem valamit. Hanem kérdezek, és habár sokan szeretnek elhallgatni dolgokat/félrevezetni, gondolok itt Gordira, azért ki lehet szűrni az igazságot, és próbálom a lehető legjobban csinálni azt amit.
Gordi, nagyon sokszor hirdetted itt, hogy tőled lehet kérdezni, meg hogy inkább tőled, mint hallgassunk más hülyeségére.
Nem úgy néz ki, hogy ennyire segítőkész lennél, írsz hülyeségeket szándékosan vagy nem, hallgatsz el dolgokat, féligazságokat nagyon szereted...igen sok tapasztalatod van tény, de aki tudja tudja, aki nem nem. Ahogy te összeszedted a cuccaid, amiből hero lettél, azt bárki megcsinálja, és rengeteget dob a karidon a pénz.
Ilyeneket letagatál, hogy soha az életben nem logoltál be egy bizonyos fajta botból, pedig itt írtad, hogy megrendelted, és áradoztál miket tud. Még sorolhatnám, de csak kérésre.
-
Kanqukac #75632 Eztdebeszoptuk! Ez kandikamera volt!!! -
#75631 1,
Te tényleg szánalmas vagy :(
Sohasem értettem miért írja minden gyök hogy "12 éves gyerektől".
Mintha ezzel egyáltalán valami nyomatékosító hihetetlen dolgot fejeznél ki,amitől te értelmes agyilag érett felnőttnek tűnnél.(és igazad is lenne)
Azonban ki kell hogy ábrándítsalak ebből az illúziódból:Nem vagy az!
Nálam már ott elástad magad,mikor elkezdtél itt "noob"-ozni mikor valaki nem egy véleményen volt veled.(emlékeztetsz egy tudálékos csajra,aki azt hitte mindenkinél jobban tud mindent,ami később a veszte is lett).
2,Ismerek egy olyan embert aki több mint 1 millárd adenát scammelt össze Franzon.(nem Tis volt).
3,Tis tényleg soha nem donatelt csak mivel leírásod szerint nem tud botot lőni(hiszen FoN-os) így ki sem lehet farmolni ennyi pénzt "pár" accountal.
4,Water igenis jó egy arcana lordnak mivel új subjában sps lesz.(igy összelehet hozni a kellemest a hasznossal).
Jah majdnem elfejtettem hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél(sőt bmeg látod a jövőt is ki milyen új subot akar húzni és mik a céljai).
én kérek elnézést! Rtard... -
Kanqukac #75630 Nem is! Majd kuldok neki 12.29 én képeslapot!
Sőt mindenki küldjön neki!!!!
-
ErrOrHUN #75629 EPIC!!! -
#75628 [email protected] (paypal) szolj ha elkuldted a penzt -
#75627 Na figyelj kicsisrác!Én nem tudom te kivagy meg mivagy, de szépen végig olvastam a kicsi hozzászólásaidat!Kifelyteném a véleményem rólad meg a hozzászólásaidhoz!
1., alapból fórum neved mögé bújva osztod az észt
2., ha annyira bénák vagyunk 1v1-re való kihívást miért nem fogadod el?
3., én is nagyon szivesen várlak pvpre lehet megversz mert te vagy az ÁSZ az L2 játék őstehetsége és partykat alázol le egymagad
4., végezetűl, gondolom nem vagy most az "új" FoN klánba, akkor meg honnan a telibaszott anyádból tudnád ki milyen szinten tud játszani?????
köszönöm hogy leírhattam ezt a pár emelkedett hangvételű sort -
bugike #75626 ez valami hihetetlen :)
te beszelsz itt forum moge bujt emberekrol?
a karaktered nevet nem mered megmondani, pontosan te vagy az, aki a forum moge bujik. te osztod itt az eszt, mintha mindent tudnal, holott oldalakon keresztul kerdezgeted, hogy milesz majd ha level 98 leszel, es csak 3 partynyi lvl95os recharger maszkal mogotted, hogy tudsz-e itt meg ott xpzni, meg hogy hol a legjobb, baratom ha te csak fele annyit tudnal, mint hiszed magadrol, hogy tudsz, biztos, hogy te lennel a peldakepem.
szerintem elegge megalaztad mar magad itt, hogy elgondolkozz azon, erdemes-e meg postolnod.
:) -
Csenky #75625 Bocs, túl sokszor láttam a filmet, és kevésszer olvastam a címét. Amikor kezdődik, és bemondják, nem mond x-et a bemondó (szinkron verzióban). Legközelebb eredeti címet írok. Remélem nem leszek bannolva szánalomra méltó tudatlanságom miatt, ó hatalmasságos mester. :(
btw: ha zavar, hogy egy fórumon bárki bármit leírhat (még Te is b+, olvasd már el magadat is), akkor ne olvasd. -
#75624 Gordi mondta. Hm, ő is balfasz netán? -
#75623 Majd küldök neked netszámlára pénzt, de csak ha lefénymásolod az elismerem balfasz vagyok okleved vagy mi is van rajta :) -
#75622 nem, csak holnap. -
#75621 water stone arcana lordnak...jólvan -
#75620 ma lettél 12 éves? -
#75619 MI A NEVED INGAME A KURVA ANYADAT -
#75618 Ha tudni akarod van benne 400kknyi water stone is. És ki. És noob vagy mint állat kiskomám:D