A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kanqukac #75519 Kedves Mindenki!
Elosszor is nem szeretnem ha ez a dolog igy ebben a formaban folytatodna!
Egyik reszrol sem!!! Valoban igy volt hogy Flashek megjelentek pontos idot nem tudok de a szerver figyelmeztetesebol itelve Du. 4-5 ora fele lehetett a lePK. Én 13 órátol melozok minden nap nem engedhetem meg magamnak hogy napi 10-12 orat a gep elott ülök. ezert kb de 10 beraktam magamat es hivtam Csardit egy kis grindelesre. Erre elkezdett csipogni a kis jatekszerem hogy megutottek es azzal szorakoztak hogy jelolgettek a mobokat.Az illetok BOP-pal nem hiszem hogy farmolni akartak... Ezt megunva beallitottam a moblopast ne szivassanak mar... Este mikor jottem akkor vettel eszre hogy le lettem PKzva, raadasul egy olyan ismeros akinek barmikor elmentem volna ha itt vagyok.
Egy klantarsamat megkertem hogy Csardira logoljon ra. Ami azutant tortent azt nem tudom pontosan (nem voltam ott). Adtam neki buffot.
A lenyeg:- nem szandekos volt a moblopas (veletek szemben)
- flashel lerendeztuk (Ő nyert grt hozza varom a visszavagót igerem viszek brezt:P)
-a ket kiskarit PK karival leoltem elnezest erte!
-jah es utalom a szanaszet hagyott dropot akasztja a gepem nekem nem telik jobbra elnezest!
- becsulom flasht mert egy mobot nem olt le bottal az egesz az o keze munkaja!
En megprobaltam jatekon belul viszonylag kulturaltan intezni a dolgot!
Mondjuk en soha nem olnek le magyart csak mert botozik!(válasz a "köcsög legit takarodj" irasra van aki igy tolja van aki ugy!)
Mert megertem mert nem egy egyszeru jatek elvezetet csak bizonyos szint felett jelent. Lehet csaladja munkaja gyerekei. Persze most azt gondoljatok -akkor ne jatszon- ez az ő dolga döntse el en azt hiszem van aki vallalja van aki nem van aki elert egy szintet es most itt duhong. Higyetek el ha majd lessz 76/76/76 statok akkor en is legitkedek de egyenlore van eletem amit szeretnek MELLETTE és nem helyette élni.Mert nekem sokat jelentet ez a game a kihivasok amit a setalo megszeliditese ad. Hiszed ha nem imadok scripteket irni ra. De ezt ti is tudjatok. Anno NF-rol, a Paradiserol amikor 6k volt a cipo es 1kk ert lehetett a boltban eladni az elso 16 os SOM joco kezeben ami veletlen DUPE lett!C3mas enchant bug... Szal en nem akarok veletek haragban lenni de szerintem tulreagaltatok/tuk az egeszet!
Truby:
A klan bomlasztasrol meg annyit hogy ezt nem vartam volna tolled de ha ugy gondolod akkor hajra!Ezzel csak egy klant teszel tonkre, a barati tarsasagot nem...