A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Na majomarcú, először kérdezd már meg a haverjaidtól a szitut és aztán ugass a fórumon. Elkezdtünk XP-zni ivory fölött, mikor hirtelen felbukkan emir, a buffere és persze egy csárdáskirály (még szép hogy botból). Mi természetesen nem szedtük a droppot, mert felénk nem szokás erre a drop odavonzotta a bandátokat és szedni kezdtétek azt, addig nem is volt gáz, amíg el nem kezdtétek KS-elni a mobjainkat. Ekkor PM-eltem emirre, mert csardaskiraly persze blockolt mindenkit... Ő nem felelt és nem voltam hajlandó ezt tovább folytatni, fél óra utánn le PK-ztalak titeket. Persze jó hogy most hallod, mert nem te voltál bent, hanem a másik nagy arc haverod, aki persze még a nintendót sem tudta beállítani mert még az autorez is be volt kapcsolva (2X haltál). Szóval a szitu lényegében az, hogy "köcsög legit takarodj". emirnek is meg haveroddal is beszéltünk, erre te még feljössz flamelni... GZ... (Annak érdekében, hogy megmaradjon a FoN és ne essen szét direkt nem küldtünk vart rátok, de javaslom ne próbálkozz, mert tudod te is, hogy mi lesz a vége.)

Elnézést ezért a dologért azoktól, akiket ez nem érint, direkt nem akartam ezt itt megbeszélni, de ...