A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• voloume
    sziasztok,
    Azon golkozom, hogy újra elkezdek officialon nyomulni és lenne pár kérdésem, mivel már biztos nagyon sok minden változott stb.
    Mivel suli van így nem legitkedésre gondoltam, hanem valami 3as party félére. Nem csak felhúzni akarom őket, hanem utána pvp-zni egy jobb klánba bekerülni és siegre járni stb. na de ez még messze van. Én amire gondoltam az egy bd+se+tőrös. Tőrösben viszont nem tom miben gondolkodjak... igazából th áll úgy közel hozzám. Mit gondoltok egy ilyen felállásról? Meg nem tom ha a bd-t is beleiktatom, akkor az gondolom a túlélési esélyein csak javít, xp szempontjából nem tom. Meg a másik kérdésem a hol. Teonon nem tudnék róla, hogy sok magyar van. Franzon kb úgy összesen 1 hónapot játszottam, és úgy láttam, hogy ott ellehet helyezkedni a nagyobb klánokban, ha skilles vagy és már meg van egy "alap szint". Arról viszont fogalmam sincs, hogy most ti gordiék hol játszottok, mert ahogy olvasgattam nektek már váratok is van. Most így a szerver összevonás után nem tom hol játszottok, meg hogy ott mennyien vannak. Na így most egyszerre ennyi.