A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
A betray kb sose jön be egy mental sheildes final servitoros summonra, szal ott igazából el is fejeltheted hogy használd.
A summonok stattjai azonosak, a skillekben térnek el:
Az ES lovának az overhites skillje stunolhat is, nem egyszer stunolta le a full boss jewes embereket, emelett ott van a területi nukeja ami 2-3k között durrant emberekre.
PS: Szintén van overhites skillje, talán kicsit nagyobb powerü mint a lovas társáé, de nem stunol, emelett tud maga körül mérkezni, ami még attack speedet is levesz. Jelenleg kb 400-500-t szív a méreg másodpercenként ha jól emlékszem. És még van egy hullarobbantos skillje, amit max nekrok/DA-k/és egyéb summonerek ellen tudsz használni olympián, mivel nem sok hulla fetreng bent:)
Cubicok terén a PS jobb szerintem amióta lehet enchantolni őket, a stun is és a windschakle/powerbreak/hex is elég sürün landolgat, persze nem mindig a legkiélezetebb szitukban:)
Masterek:Végülis a többinek nincs death spikeja, bár a lvl35 környékén tanult overhites skillek képesek hasonlot sebezni mint ez a fos:) És ha nem vagy rest próbálkozni egy nuker augmentet összeszedni, akkor örömmel felejted el, hogy neked ilyened is van:)
Tény hogy erösödött a lesajnált summoner is, de szerintem még mindig nem egyenértékü a másik két spanjával:) Oly-n egymás között a legtöbbször az dönt ki üt critet a másik servitorjára, így ott nehéz megítélni ki az erősebb. De mondjuk az azért szerintem abból is látszik a különbség hogy míg ES-l 240pont kellett hogy hero legyek - elég közel volt a rivális -, addig PSel elég volt az 50pont, pedig ott is akadt még pár kérő
Azt hogy ki ellen mit hogyan csinálok kicsit körülményes és hosszu lenne leirni, de sokban függ attol, hogy milyen kaszt és ki játsza épp, engem akar támadni vagy a servitort, milyen skillekkel indit, milyen buffokat tegyek a lóra, magamra stb
Egyelőre azon gondolkozom, hogy kéne megoldanom a buffolást mert az a 60sec igencsak kevés néha arra, hogy mindenkin legyen btb ms, és a focusrol nem is beszéltem:)