A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na emberek az a nagy büdös helyzet, hogy utánna néztem a vitality system-nek és érdekes dolgokat találtam. A vitality rendszer a karaktered által szerzett XP-től függ, tehát amilyen gyorsan ölsz, olyan gyorsan esik le. ez az XP szerzős dolgot NC minden szintre kifejlesztette, ezért van az, hogy 60-as szinten a karakterednek 1KK szerzett XP után csökken a vitality-je 1-el, míg ez 78-on 6KK XP szerzés után következik be. Természetesen a 60-as karinak az 15%, míg a 78-asnak csak 1-1,5. Bizonyított tény, hogy lvl 4-es vitality a legrövidebb, a 3-as hoszabb és a 2-es a leghoszabb, viszont az 1-es majdnem olyan rövid, mint a 4. Ezt NC elismerte hivatalos oldalon, de sajna szokásukhoz híven erről semmi konkrét infót nem adott ki. Nem tudtunk meg többet arról sem, hogy mennyi időbe telik, míg ez a rendszer visszaregenerálódjon. Lassan, de törtődik, ha városban vagytok de leggyorsabban akkor, ha offline módban van a karitok. Ez azt jelenti, hogy lehetsz bent ugyanazon az accon más karival, attól még a mainednek töltődik a vitality-je. (mindegy, hogy hunting zone-ba, vagy városba vagy kiloggolva, ugyanúgy regenerálódik).
U.I.: A kamaloka boss nem igazi raid boss csak egy kis XP-zés gyorsító izé, ezért lehet 2-es party-ban is ölni és ezért nem ad vitality pontot a megölése. itt a bizonyíték: