A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Persze persze mert nincs jogom a telyes szót mint sleng újítást bevezetni de ha te használod a franko, kafa, btw, atm, imai kifelyezéseket az mindjárt más:)

Urban dictionary:

TelYes - jelentése megegyezik a teljes szóval kedvtelésből használják főként modern nyelvújítók, akik a helyesírás szabályait rugalmasan kezelik, mert fontosabnak tartják az információ tartamot mint a külalakot.

Semmivel sincs több joga senkinek idegen szavakat használni egy mondatban, mint helytelenül leírni szavakat. Természetesen SZVSZ.

Ki döntheti el, hogy az SZVSZ rövidités nem brutális támadás a magyar nyelv szépsége ellen . Hisz olyan szavakat tüntet el a közhasználatból mint a Saját, mint a Vélemény( hát nem különleges), vagy a hangzatos Szerint. Mindazonáltal azzal sem értek egyet, hogy a bazdmeg csúnya szó kell, hogy legyen. Ha a vulgáris kifelyezések mögöttes tartalmát egyszerüen nem tanitanánk meg az utokórnak, nem tudnának kárumkodni,igy a csúnya beszéd egyszerüen magától eltünne. Persze ez egy ilúziókall telt, lehetetlen gondolat aminek a megvalósítása képtelenség, hisz új kifelyezéseket alkotnának a rossz tapasztalaikra alapozva, igy egyszerüen először anyit mondanának: Ó hogy esnél el te is. Majd kialakulna egy új szavakból és a negativ tapasztalatokból öszeadódott Trágár nyelvhasználat. Mégis milyen szép lenne.....

Nem egy hivatalos levelet írók meg lévén 2 cégem is van. Mégsem érzem úgy, hogy szükséges lenne egy fórumon a helyesírásomra figyelnem. Sajnos nekem ez megterhelő, van aki uszni nem tud van aki beszélni. Nekem a helyesírás külön koncentrációt igényel. Melyre nem tiszteletlenségből nem vagyok hajlandó, henem mert véleményem szerint egyszerüen nem szükséges. És valahol ez számomra mintegy lázadás, márpedig az kicsit mindenkinek kell. Én tipikusan nem teszek magamra tetkót, vagy nem hordok idióta frizurát , nem halgatok mindenki számára gyomorkavaró zenét. Az én lázadásom a harmónia ellen a helytelen betükezelés és az ékezetek, irásjelek rugalmas kezelése:).

Mint azt már mondtam: Sajanálom ha bárkit megbántottam ezzel. Örülök, hogy te a tökéleteséget tudod képviselni. Amennyiben szeretnéd a továbbiakban kérdéseidre nem válaszolok és nem osztok meg veled információkat. Mert kellemetlenül érint , hogy szemedet és szépérzékedet bántja firkálmányom.

Tisztelettel ÉN a telYesen fölösleges postommal:P