A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
transceps #74935 A FON jelenleg jegelve mégpedig az alábbiak miatt.
- klánletszam min.40-50 fő kellett volna nem altkarikbol + academy.
Normális dolgozó embereknék ebből kb. 25-30 online egyszerre.
- alapvetően kisklán voltunk ami egy a franzon játszó baráti
társaságból alakult eleinte bot nélkül, ez behatárolta a
lehetőségeket. Jópáran most sem botoznak
- nem voltak maxos karik a klanban, ami nagyon kellett volna, de aki
volt is lelépett, mert értelemszerűen lowlvl karik a legnagyobb
jószándék mellett sem tudtak nekik nyújtani semmit (party, raid
stb.), azthiszem ez értjóhető.
- aki előttünk jött és magas szintű magyar nem hagyja ott a régi
partytársait pár "idegenért".
- x kilép a klánból ha y marad. :D szerintem ez világos.
- mindenki "nagyon várta" a jó kis pvp-ket mikor meg rányomtuk a wart a
szerver egyik legnagyobb klánjára a fele kilépett.
A nagy magyar és erős klán alatt az alábbiakat értem.
- klánszinten elintézhető toi bossok, vár, ch
- erős allyval epic bossok
Minden tiszteletem az uniqum-é, hogy 1 partyval levágni sokmindent becsülendő, viszont mi nem tudtunk kiállítani optimális partykat mert:
- no s-grade, buffer se
- az online 15-20 főből 0-70-ig volt elszórva.
A viták lezárásaként jó lenne megérteni mit próbáltunk elérni nem csak fikázni (ezt nem pont rád értem). Erős klánt, amire minden tag büszke, hogy benne lehet felépíteni egy folyamat nem megy egyik napról a másikra, de el kell kezdeni. Mi ennek az útnak az elején jártunk. (Nem tudom pár komment alapján a többségnek miért az jött le, hogy mi úgy gondoljuk mi szartuk a spanyolviaszt, megváltjuk a világot).A többség ezt nem akarja, egyszerűbb beleülni egy lvl7-8 as klánba a klánskillek miatt és a kialakult rend miatt. Lehet, hogy csak én vagyok idealista, de amikor még a kurva románok is összehoztak 1 klánt akkor nekünk miért nem sikerül. Mégvalami az ún. "pro" játékosokról akikből 1 party bever 5-t :D. Ebben igazad van 1 party csodákra képes ha tudja mindenki mit csináljon, de játékosok többsége nem ilyen. Valaki veszi a fáradtságot és elmagyarázza mit kell csinálni, valaki noobozik és kilép.
Szerintem senki sem tudta alapból azokat a dolgokat amik évek múlva alapdolgok. Nem volt rossz kezdő kariknak szerintem, egy hely ahonnan kaptak felesleges cuccot, tudtak kérdezni, ha levágták őket mentünk stb. Kár érte.