Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Last
valaki töltsön már fel egy pts es l2 exe-t mert a nod letorolte updateles kozben(backdoor-trojan)😊

84WR/80SPS/80HE @ Teon

Krinyo
brühühü

Gordis2k
Te ezt nekem irtad? (szerintem nem) Csak mit tudom én. Amugy meg már rág aludtam csak felriadtam😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

és ha megígérem hogy nem adom tovább ? 😛 (amúgysem játszom Teon/Franz környékén) 😛

Hellboundba egész jól haladunk, az infó csak felgyorsítaná egy kicsit 😊

namind1

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

TruBy
Szep pvp/pk pontok 😛

pharao
1. Nem adhatunk ki bizalmas információkat a bossolásokról.
2. Hellbound titkára mindenkinek magának kell rájönnie!
GOGO!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

LF Frint/Antharas CT1 raid vid, pls valaki help! 😛

(btw Gordi, mikor másolod be a lépések(questek) amik elengedhetetlenek, hogy hellboundra léphes ?)

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

luminatar
szinten! 10% olcsobban vallalom a tajekoztatast, bar dmx ketseg kivul jobban ert hozza 😊

darkmenx
az ajanlatom meg mindig fent all. ha kello mennyisegu penzosszeg erkezik a bankszamlamra barmiben segitek a jatekkal kapcsolatban.

GoKu x
melyik oldalon vagy hol lehet ezt a kodot megcisnálni? "verification code"

luminatar
Azert mert nem erzi mennyire alazza meg nyilvanosan a kerdezoket, segitsegek varokat. Ha meg erzi akkor az embertelen es szanalmas viselkedes, igazi kozossegepito jellem. A tudas az enyem, ha te nem tudod egy nubpwnagelzr vagy, en kerek elnezest szerencsetlen srac neveben hogy mert kerdezni. *megjegyzem nem ismerem a kerdezot.

darkmenx
http://www.plaync.com ?

GoKu x
sziasztok. vki lécci mondja már meg hgoy lehet új accountot csinálni?

daemonervosa
Egy aktivált account kell.

Trolling is a art.

Last
Ingyenes a pts?

84WR/80SPS/80HE @ Teon

darkmenx
ok is tudjak, hogy retardalt vagy?

hello😄
mondjuk a te problémád vele kapcsolatba a problémád témája miatt teljesen hidegen hagy, na meg ugye ez játékon belüli dolog, én meg csak a fórumról ismerem. amúgy ugye játékon belül csak a teon-os magyarokról tudok véleményt mondani, onnan is csak 4et tudok mondani (hát ebbõl kiindulva sajnos a sok közül) Shienis és barátnõje, Drill és Kormi. Ha már a nem játszó játékosokat is mondani kellene akkor persze még jó pár nevet tudnék említeni.

Endaer
az hagyján hogy megdícsérte! de az a "megyel" az is olyan ízesen hangzott, még néhány ilyen szöveg a kollégától, és nem fog kelleni GPS hogy megtaláljuk õt, olyan tájszólása van... 😊 vagy ez nem tájszólás, hanem iskolázottsági probléma...? <#confused>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
a fiatalság bizony nagy bûn! Várjunk csak... miért is?

luminatar
Csontig! Zero empatia, zero tolerancia, zero human droid. Ezt a hozzaszolasaibol es a segitokeszsegebol szurom le. (akartam venni *en hulye* adenat kozosen favorizalt emberunktol kamael inditasa elott - atlagonfeluli arral, es a valtozasokra hivatkozva is visszautasitotta, vajon mennyit "veszt" - ha elad 10kk adenat 1k hufert amikor atlagosan 80-ert adta mindenkinek. A 10kk -t vagy a kesobbi ujravasarlast. De mar latom a kepekbol, hogy igazabol az egyetlen bune, hogy fiatal.

Játszik, bár mostanság nem kockul. Ahogy kell, játék közben tanul, él, csajozik, stb. 😊

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

VipJoco
Ohhh Gordi meg vagy dicsérve <#nevetes2>

akkor jó mert téged tartalak az 1ik legnormálisabb általam ismert magyar l2 játékosnak.

Chear Drill játszik még??

Sanca vissz jössz játszani v csak pts-re megyel?

daemonervosa
Vagy e-bay-a-lot. ;>

Trolling is a art.

DarkVen
Franzon Nightmare Heavy set elado! pm itt! +3;3 110KK
Ezt találtam az updaterõl bõvebben: http://lineage2.stratics.com/wiki/Kamael_Plus_Translation

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

MadnessX
Nézegettem PTS-en az új fegyvereket és hát...
Kiváncsi leszek ki lesz az elsõ bmeg aki csinál egy Icarus bow-ot pl.
PTS-en olcsó GM shop matikkal jött ki kb.: 250M-re.Ebben ugye nincs benne a szerverenkénti infláció,keymat árak,botterek által szedet matik stb.

Ha jól számoltam kb 500-750M-re jön majd ki egy kraft.(ami persze 60%-os)
Bár egy sima top S80-as bow = +7-es Drac Bow.
Szóval vagy Farm-a-lot lép életbe vagy 10-en raknak 1-et aztán sorsot huznak ^^

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

darkmenx
gondolom az nem zavar, hogy az nprotect.lineage2.com a kovetkezo cimre mutat: 206.127.148.69

(en is anno a "hivatalos" ipt irtam be a hosts fileba amit feltoltottem a forumokra es amugy csak arra jo, ha a nameservered eppen nem cachelte valami oknal kifolyolag a domaint akkor is tudj jatszani a jatekkal.)

Voyager5
Jó hülye ötleteid vannak.
Host file-ba próbálad legalulra beilleszteni: 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com
Ez az esetek 90 %-ban megoldja.

Mukodnek az ekezetes betuk PTS-en...
darkmenx
hosts file delete (legtobb esetben)

Felinstalaltam a ct1-et, updatelt, elinditom, es kb 10mp mulva (mar ingame, ahol beirnam az accot+pw-t) bejon egy ablak hogy:
"A hacking tool have been discovered. Please try playing again after closing unnecessary programs."
Csak le-ok-ezni lehet, es ezutan kilep a jatekbol.
Nem hiszem hogy valoban arrol lenne szo mint amit ir, mitol lehet ez?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mennyire eros a kamael? Erosebb mint a HE vagy sps? Legerosebb karit akarom letrehozni pts-en(pvp szempontjabol), melyik lehet az? (mar a 1st throne-al sem jatszottam, szal azert nem vagom erre a valaszt)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ooorrrsss
te masik csirke feljohetnel msnre vagy ventrire

BANNED

KurtVampire
kösz😊 és offon tényleg csirke vagyok😄

Halottvagy [eR] Arijuen

Gordis2k
Annak aki nem láta volna még!!

Some updates:

Trigger: Warrior Chance Haste = +30% Attack Speed for 15s
Trigger: Rogue Chance Focus = +30% Crit Rate for 15s
Trigger: Counter Invulnerability = Lesser Celestial Shield for 5s (No HP/CP/MP dmg, but debuffs still play).
Trigger: Knight Counter Boost PDEF/MDEF = +20% PDEF/MDEF for 15s

Correction:

Trigger: Nuker: Counter Mana Vampre is Trigger: Nuker: Chance Mana Vampire, every time you attack a target with a skill/spell you have a large chance to steal 17mp.(DAGGER FTW)

Enhanced Passive Focus = +L1 added 30 crit rate.
Boost Evasio = +4 Evasion
Boost HP/MP = +3% Max HP/MP
Greater Boost HP = +6% HP
Greater Boost MP = +5% MP
Greater Boost CP = +13% CP

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hja

psychobilly?

Endaer
lehet csirke, de szerintem jo ember 😊

franzon van csak csirke

psychobilly?

mAilkaEVO3
mejik serveren vagy ? ezt a fontos infot kihagytad 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

KurtVampire
Hali, most kezdtem újra offon játszani, nem sokat voltam eddig 50es a karim, és kéne vmi társaság akivel lehetne nyomni mert egyedül nem valami fasza.. valami klánt tudna vki, vagy ventri vagy bármi😊

Halottvagy [eR] Arijuen

Gordis2k
😞 kár én egész zsépen haladok felé mindkét karival és a subok is készen vannak.

VipJoco
Ez egy törpe ha oriásnak is néz ki a képen 😄

Amúgy sajna én törpöm sose éri el a 81-et amikor lehetne már ilyen is.

Gordis2k
Hát nem rossz persze kéne egy fullbuffos kép is! A krit rate az nagyon vagány!! Arra alapozhatsz😛 pvpben😊

KurtVampire
lineage2.com -> news -> PTS client és olvasd át... ha ügyes vagy még meg is találsz egy teljes leírást, hogyan is csináld lépésrõl lépésre..

Halottvagy [eR] Arijuen

VipJoco

MeoH
Most mar mindennap van DB frisites, ha ma aktivalod, holnap mar mukxik elvileg.

fuck mmo's..i.,

Sziasztok!

Valaki tudna adni egy linket, ahonnan letölthetõ az új pts?
Vagy mûködik a live -> pts converter?

Köszi!

Hi!
Beast Farm-hoz nincs valakinek mûködõ scriptje ?😊 (monsta etetéséhez)