Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
84WR/80SPS/80HE @ Teon
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hellboundba egész jól haladunk, az infó csak felgyorsítaná egy kicsit 😊
namind1
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
2. Hellbound titkára mindenkinek magának kell rájönnie!
GOGO!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
(btw Gordi, mikor másolod be a lépések(questek) amik elengedhetetlenek, hogy hellboundra léphes ?)
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Chear Drill játszik még??
Sanca vissz jössz játszani v csak pts-re megyel?
Ezt találtam az updaterõl bõvebben: http://lineage2.stratics.com/wiki/Kamael_Plus_Translation
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Kiváncsi leszek ki lesz az elsõ bmeg aki csinál egy Icarus bow-ot pl.
PTS-en olcsó GM shop matikkal jött ki kb.: 250M-re.Ebben ugye nincs benne a szerverenkénti infláció,keymat árak,botterek által szedet matik stb.
Ha jól számoltam kb 500-750M-re jön majd ki egy kraft.(ami persze 60%-os)
Bár egy sima top S80-as bow = +7-es Drac Bow.
Szóval vagy Farm-a-lot lép életbe vagy 10-en raknak 1-et aztán sorsot huznak ^^
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
(en is anno a "hivatalos" ipt irtam be a hosts fileba amit feltoltottem a forumokra es amugy csak arra jo, ha a nameservered eppen nem cachelte valami oknal kifolyolag a domaint akkor is tudj jatszani a jatekkal.)
Ez az esetek 90 %-ban megoldja.
"A hacking tool have been discovered. Please try playing again after closing unnecessary programs."
Csak le-ok-ezni lehet, es ezutan kilep a jatekbol.
Nem hiszem hogy valoban arrol lenne szo mint amit ir, mitol lehet ez?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Some updates:
Trigger: Warrior Chance Haste = +30% Attack Speed for 15s
Trigger: Rogue Chance Focus = +30% Crit Rate for 15s
Trigger: Counter Invulnerability = Lesser Celestial Shield for 5s (No HP/CP/MP dmg, but debuffs still play).
Trigger: Knight Counter Boost PDEF/MDEF = +20% PDEF/MDEF for 15s
Correction:
Trigger: Nuker: Counter Mana Vampre is Trigger: Nuker: Chance Mana Vampire, every time you attack a target with a skill/spell you have a large chance to steal 17mp.(DAGGER FTW)
Enhanced Passive Focus = +L1 added 30 crit rate.
Boost Evasio = +4 Evasion
Boost HP/MP = +3% Max HP/MP
Greater Boost HP = +6% HP
Greater Boost MP = +5% MP
Greater Boost CP = +13% CP
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
psychobilly?
psychobilly?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Halottvagy [eR] Arijuen
Amúgy sajna én törpöm sose éri el a 81-et amikor lehetne már ilyen is.
Halottvagy [eR] Arijuen
fuck mmo's..i.,
Valaki tudna adni egy linket, ahonnan letölthetõ az új pts?
Vagy mûködik a live -> pts converter?
Köszi!
Beast Farm-hoz nincs valakinek mûködõ scriptje ?😊 (monsta etetéséhez)