88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• keeperke
    valaki megmondana vegre hogy mennyi az l2 havidijja?:)
  • BEAST #74957
  • pharao
    OMFG Na ez adja az ívet!

U.I.: Ha valaki ettől feldobódott, akkor ajánlom figyelmébe EZT A VIDET!
  • BEAST #74955
    nekem kifejezetten tetszik ;p
  • phalanx
    új NCSoft mmo

grafikát leszámítva, elég "gagyinak" tűnik
  • solyomb
    Nem is irtam, hogy csürhe lettetek volna, csak érdeklödtem a nagy és erős kifejezés nálatok mit takar. Uniqum lvl6-s klán 1 db klánskillel aszem:) bár most 16k fölötti repuponttal:)

Szerintem a realitás kb a 0val egyenlő, sokan ismerik itt már egymást és vannak elhatározások ki kivel lenne hajlando együtt játsznai vagy sem, ezenfelül, kéne egy normális vezető, amiből nemsokat tudnék említeni, és kellenének olyan tagok, akik elviselik a vezetőt, és hallgatnak is rá. Meg még akad pár indok amit fel tudnék sorolni, de feleslges tovább menni sztem.
  • Mydgard
    Hali!

Nem gondolom, hogy csürhe lettünk volna. Viszonylag kevés nagy karakter volt még akkor a klánban, nem tudtunk komolyabb dolgokat kivitelezni. Viszont így is építkeztünk, van most 60+20 férőhely, néhány ezer CRP klánskillekre. Igény is volt és van is magyar klánra. Menetközben szépen megnőtt jópár ember, tehát lehetne mire alapozni csak szándék kellene. 60 férőhelyet megtölteni, jó lenne ha abból legalább 20 harmadik kasztos lenne, néhány nobless, változatos karakterek és ha claneventekre a fél banda el tudna jönni, kb. 30 ember. Lenne itt annyi játékos, aki részt venne ebben szerintem és lehetne építkezni tovább: clanskillek, másik Royal, full academy, lvl 7. Simán be tudnánk venni Fortresseket, nagy raidket leverni. Azért hozzá kell tenni, hogy még nem egy Revenge vagy RM szintű klánként mennénk, de kialakulhatna valami hasonló.

Az a kérdés van-e ennek realitása, mert ha nincs kár erölködni, mindenki folytassa azt amit eddig. Annak nem látom értelmét, hogy jópáran visszamegyünk, pár nap-hét múlva a brigád egyik része megint lelécel, van aki szó nélkül, csinálnak új klánt, aztán az is eltünik a semmiben, végül megint mindenki más klánokban köt ki. Ezen már túl vagyunk.

Szerintetek mi kell egy erős magyar klánhoz és hogyan lehet kivitelezni a Franzon? Kíváncsi lennék másnak mi a véleménye erről!
  • Inferno
    Húzd ki a kormányt vagy a gamepad-ot a gépből.(sztem)(nekem ez volt 1x)
  • keeperke
    Nem tom mennyi lehet azaz eleg sok mivel meg azt se mondta meg senki amugy mennyibe kerul ez havonta:D Es ha te szerzel nekem az azt jelenti hogy te is tudod majd az accom?
  • Kremmer
    Sziasztok!Segítsen valaki pls!Új regsiztrált játékos vagyok,felraktam a játékot,és körbe-körbe forog a kép,miután beléptem a szerverre!És billentyűzet egér csere után a helyzet változatlan maradt!!
  • BaalKain
    Tudok neked USA cdkey-t szerezni, az usa kártyákkal elég sokat spórolhatsz.
  • Csataiii
    Hol lehet castle sieget regisztrálni?
  • FickDeineStory
    legalább ha párszót is de mondtak az l2-ről és nem a wow-ról. azért tettem ide a videót.
  • keeperke
    és akkor igy mennyi a havidijj pontosan? ha a plaync vonogatja nekem rendszedresen?
  • MeoH #74944
    Igaz ne vonja le, de szukseg van bankkartyara a reg.hez.(vagy GCre)
  • Epszilon
    Ha PlayNC storeban veszed akkor nem kapsz semmilyen serialt csak meg kell adnod a leendő accot nevét/jelszavát és a payment methodba beállítani hogy milyen időközönként vonja le a zsetont a kártyádról, ami automatice történik(csak ha egyszer pihentetni akarja az ember nem árt kikapcsolni).
    Nem muszáj dombornyomott kártya nekem se az van PayPal is és minden más is vígan elfogadja. A lényeg hogy a kártya hátoldalán ott legyen az a 3jegyű kód! Persze ha nagyon nem bízol ezekben akkor nyithatsz külön netes számlát a bankodnál. NC-nél nem kell előre fizetni csak hó végén vonja le a kártyáról.
  • MeoH #74942
    Tessek: Itt megtalalod az angol es koreai verziot is.

Keeperke: Ha storeban veszed az accod, emailben fogsz kapni 1 serialt, amit be tudsz majd pottyogni. De ez nem lesz eleg. Szukseges meg gamecard vagy bankkartya. Mert NcSnel be kell fizetni elore vmennyi idot is a kapott 30nap melle, hogy eljen az acc..
  • Gumbo
    ha van hozzá dombornyomott kártya, akkor igen.
  • keeperke
    jaigen es K&H-s bankszamla megfelelo a dologra?
  • keeperke
    epszilon: van egy olyan menupont plaync-n hogy enter serial code. En arrol beszeltem, hogy gondolom oda kell valami szamsort beirni. Csak azt nem tudom hogy azt hogy kapom meg? Miutan befizettem a gamere? Ha megveszem itt a Store menupontnal akkor kapok osszesen 30 nap jatekidot, majd magatol vonogatja a lovet a szamlamrol havonta? Es igy igy mennyi a havidijja?
  • ricsimaster
    Rendelem meg XD
  • Flaviaa
    devo. engem aztán fikázhatsz, attól állítás marad és igaz is marad. de ha jobban érzed magad ettől akkor csak tessék.
  • Kanqukac
    jah csurhe volt de szigoruan addig amig benne voltal. jut eszembe most hol botozol megkeresnelek
  • transceps
    A FON jelenleg jegelve mégpedig az alábbiak miatt.
    - klánletszam min.40-50 fő kellett volna nem altkarikbol + academy.
    Normális dolgozó embereknék ebből kb. 25-30 online egyszerre.
    - alapvetően kisklán voltunk ami egy a franzon játszó baráti
    társaságból alakult eleinte bot nélkül, ez behatárolta a
    lehetőségeket. Jópáran most sem botoznak
    - nem voltak maxos karik a klanban, ami nagyon kellett volna, de aki
    volt is lelépett, mert értelemszerűen lowlvl karik a legnagyobb
    jószándék mellett sem tudtak nekik nyújtani semmit (party, raid
    stb.), azthiszem ez értjóhető.
    - aki előttünk jött és magas szintű magyar nem hagyja ott a régi
    partytársait pár "idegenért".
    - x kilép a klánból ha y marad. :D szerintem ez világos.
    - mindenki "nagyon várta" a jó kis pvp-ket mikor meg rányomtuk a wart a
    szerver egyik legnagyobb klánjára a fele kilépett.
    A nagy magyar és erős klán alatt az alábbiakat értem.
    - klánszinten elintézhető toi bossok, vár, ch
    - erős allyval epic bossok
    Minden tiszteletem az uniqum-é, hogy 1 partyval levágni sokmindent becsülendő, viszont mi nem tudtunk kiállítani optimális partykat mert:
    - no s-grade, buffer se
    - az online 15-20 főből 0-70-ig volt elszórva.
    A viták lezárásaként jó lenne megérteni mit próbáltunk elérni nem csak fikázni (ezt nem pont rád értem). Erős klánt, amire minden tag büszke, hogy benne lehet felépíteni egy folyamat nem megy egyik napról a másikra, de el kell kezdeni. Mi ennek az útnak az elején jártunk. (Nem tudom pár komment alapján a többségnek miért az jött le, hogy mi úgy gondoljuk mi szartuk a spanyolviaszt, megváltjuk a világot).A többség ezt nem akarja, egyszerűbb beleülni egy lvl7-8 as klánba a klánskillek miatt és a kialakult rend miatt. Lehet, hogy csak én vagyok idealista, de amikor még a kurva románok is összehoztak 1 klánt akkor nekünk miért nem sikerül. Mégvalami az ún. "pro" játékosokról akikből 1 party bever 5-t :D. Ebben igazad van 1 party csodákra képes ha tudja mindenki mit csináljon, de játékosok többsége nem ilyen. Valaki veszi a fáradtságot és elmagyarázza mit kell csinálni, valaki noobozik és kilép.
    Szerintem senki sem tudta alapból azokat a dolgokat amik évek múlva alapdolgok. Nem volt rossz kezdő kariknak szerintem, egy hely ahonnan kaptak felesleges cuccot, tudtak kérdezni, ha levágták őket mentünk stb. Kár érte.
  • molnarpe80
    gordi és meoh
    valamelyikőtök linkelje már be azt a linket ahol találtátok ezeket a havidíj mentes l2 infókat
    hadd vessek már rá egy pillantást
    kössz
    üdv
  • solyomb
    Ismét 2 magyar gyerek vagánykodhat a glowjával és a skilljeivel sayhan:)
    És aszem hazai rekordot sikerült felállitanom a 301pontommal:)

Újra ez az erős magyar klán dolog, kicsit már lerágott csont, de ha ez kell...

Már az örömteli dolog lenne, ha annyit elérne valaki mondjuk amenyit korábban sh-n az niqum, hogy mondjuk 1partyval levágjanak, majdnem minden boss-t - embert és epic bossokat kivéve -, szerezzenek egy várat, számitásba vegyék őket. Biztos szép dolgokat ért el a FoN, de azért kíváncsi lennék, hogy a nagy és magyar erős klán alatt ki mit ért? Meg tudják csinálni saját maguknak a TOI bossokat? Szereznek egy várat? Vagy ne adj isten wart mernek rakni valakire?

Free szerveren létezett olyan magyar ally, ami 2 várat tudott magáénak ott ahol másik 3k ember grindelgetett naponta. De nem hiszem, hogy ezt a szintű erőt lehetne képviselni csak magyarokkal offon, így tényleg kiváncsi lennék mit is jelent ebből a megközelítésből a nagy és erős.

Mindenesetre továbbra is sok sikert hozzá:)

• Epszilon
    Re:
    "végén kér egy kódszámot" -ez nem teljesen tiszta mert a végén ha még jól emléxem egy "verify code-t kér amit a meg adott e-mailedre kapsz meg egy levélben, ez csak az e-mail cím hitelesítése véget van.
    Dobozt rendelni szerintem nem éri meg ha csak nem vagy fanatikus
    Plaync-nél lehetőség van az online rendelésre a store menüpont alatt, ami pikpak megvan csak egy olyan bankkártya kell hozzá amivel lehet neten vásárolni(a másik oldalon található egy három jegyű szám az aláírásod után). Kiválasztod az L2-t megveszed majd be kell állítani a fizetés módját, mennyi idő közönként vonja le a havidíjat.
    Ha plaync-től veszel accountot akkor alapból eu accot kapsz ez azért fontos mert ha a későbbiekben TimeCardot akarsz venni akkor mindenképpen EU TimeCard kell.
    Persze nem muszáj PlayNC-től venni az accot lehet pl gamecards.eu-ról csak akkor kell venned egy db TC-t ami lehet 15-30-60napos. Ez azért éri meg mert olcsóbb és akármennyit rendelhetsz míg PlayNC-től egyszerre nem is vehetsz több accot illetve 1bankkártyáról csak 3db acc fizethető.
    És persze nem árt ha van PayPal-od!
    Host fájl nem kell módosítani a serverek mind 1x rateűek,ServerList, csak a serverek indulása eltérő.
    A legutóbb indult Luna. A három EU server pedig Teon Franz Luna(EU és USA accountal is bármelyik serveren játszhatsz).

...aszem erre írok egy Bindet :>
  • keeperke
    sziasztok!

en egy teljesen uj jatekos lennek itt a fizetos l2 vilagaban es van par dolog amiben megerositest szeretnek kerni toletek. Nos eloszor is regisztraltam a plaync oldalon a vegen ker egy kodszamot. Ez a szam a mar uton levo l2-m dobozaban lesz? Ezzel tudom majd aktivalni az egeszet? Illetve ha fennvan a game elinditom es az accommal siman betudok lepni? Tehat itt mar host fajlt nem kell modositgatni vagy valami mast? Meg arra lennek kivancsi, hogy hany szerver van amire feltudok menni ill ezek milyen rateuek es van e koztuk ujjabb? 1x ratere szeretnek menni remelem offon csak ilyen van. A valszokat elore is koszonom. Elnezest az idiota kerdesekert de ha mar fizetek erte biztosra szeretnek menni:)
  • Flaviaa
    újra erős csapat? ezt fejtsed ki légyszives. má elnézést de fon egy csürhe. lehet jófejeket összehozni stb de attol kurvárade nem lesztek erősek.
  • daemonervosa
    az eros klanhoz erős vezető ,tapasztalt, elszant és jo játékosok kellenek.a jo klanhoz eleg egy pár ember akik jól érzik magukat együtt.
    nagy különbség.
  • DarkVen
    Myd legalább csinált egy jó klánt, és jól is vezette. A legjobb klánokat is tönkre tudja tenni néhány retardált, sajnos Franzra több jutott a kelleténél belőlük... Hálistennek mostanra megtisztulni látszik :D
    Ha újra összejönne egy erős csapat, és szűrve lennének a tagok, simán jó klán lenne!
  • daemonervosa
    Van ertelme ?
    (egyre jobban tetszik mAilman alairasa)
  • Kanqukac
    O is amolyan cigovajda istenkiraly fele, foggal burokban szuletett csak eppen esz osztaskor maradt a vegere.
    FLAME IS BEGIN!!!
  • MeoH #74925
    Hoho accsi. Akkor sem lesz ingyenes, csak tobb opcio kozul valaszthatsz, hogy hogy mit es hogyan szeretnel fizetni. Es ez koreai terv, nem 100%, hogy minket erint. Bar az uj dolgok miatt van ra esely.
  • Vdanosss
    Köszönöm!!!!!
  • Gordis2k
    Igen átálnak egy szolgáltatásokért fizetős rendszere. A játék havi díj mentes lesz.

OOG superment nem használtam még fene sem tudja.

• daemonervosa
    hehe, dmx mar megadta a választ a kérdésedre.
  • matamm
    Nagyon szépen köszönöm!!!
  • Kanqukac
    Kb. fel eve tolom L2SupermanOOG-bol a buffereket.

Es meg nemigen lattam hogy bannoltak is volna valakit miatta.

• Epszilon
    Közel egy hónapja futtatok Superman OOG-ből 8accot, kicsit állítottam a login settingen hogy ne loggoljon be túl gyorsan. Soha nem kap critet. Piacolni sokkal jobb mint IG-vel ahol még allblockban is elégé sokszor kaptam critet.
    Bár van félni valóm mert L2winből lett kifejlesztve amit egy időben szerettek banolni, de nem hiszem hogy ezt a fizetős supermanust banolnák mivel az IG verziót 4hónapja használom 24/7-ben.