A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
JAJ nem sok kedvem van.. de irok mert úgyis szeretek.
Szóval egy uj kis orc karinak segitettem lvlezni és a kasztváltó elvitt Sthudgardba ahol a portnál láttam Vedet és Morfonzot ventrin mondtam Sirchnek mire ő közölte valszeg Frozenban XPlnek mert azt javasolta nekik. Mire én megléptem az ÉVEK óta jól bevált RSes pm et Adenas pls(Ogri kedvenc poénjai egyike) de AFK volt igy nem irt vissza Ved. Mondom sirchnek ez nem jött be nem tudok szivatozni sajna. Kicsit később mégis visszairt és a beszélgetés közben kiderült Endaer allias TOP looser játsz a karaktert, ez nem kicsit felcseszet. Utána elhuztam othonról és következett az amit a képeken látunk...
Szóval az, hogy miután kitettünk mert utálunk (nem nem csak én) még belogoltál academi karival chetet nézni azt bizonyitja TE BETEG VAGY EMBER! És megbántani egy lányt akinek semmi köze az egészhez... ezzel mindenki előtt bizonyitottad nem csak bunkó de egy rohadt szemétláda is vagy.