88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Enosh Chan
    Mety am itt a khaki topalash :>>>
  • daemonervosa
    laineige cváj iz sziriüsz biznisz
  • Kanqukac
    És ilyenkor hol van dmx?
  • TruBy
    Pls postolj rolam is valami, szinesicsd az eletem :)
  • Gordis2k
    JAJ nem sok kedvem van.. de irok mert úgyis szeretek.

Szóval egy uj kis orc karinak segitettem lvlezni és a kasztváltó elvitt Sthudgardba ahol a portnál láttam Vedet és Morfonzot ventrin mondtam Sirchnek mire ő közölte valszeg Frozenban XPlnek mert azt javasolta nekik. Mire én megléptem az ÉVEK óta jól bevált RSes pm et Adenas pls(Ogri kedvenc poénjai egyike) de AFK volt igy nem irt vissza Ved. Mondom sirchnek ez nem jött be nem tudok szivatozni sajna. Kicsit később mégis visszairt és a beszélgetés közben kiderült Endaer allias TOP looser játsz a karaktert, ez nem kicsit felcseszet. Utána elhuztam othonról és következett az amit a képeken látunk...

Szóval az, hogy miután kitettünk mert utálunk (nem nem csak én) még belogoltál academi karival chetet nézni azt bizonyitja TE BETEG VAGY EMBER! És megbántani egy lányt akinek semmi köze az egészhez... ezzel mindenki előtt bizonyitottad nem csak bunkó de egy rohadt szemétláda is vagy.
  • FickDeineStory
    ha megint képbe lennél akkor tudnád mikor koreai oldalra regisztrálsz, akkor kapsz 2 választási lehetőséget 1. 14 évesnél idősebb vagy 2. 14 évesnél fiatalabb vagy. Mivel a 2 második válasz lehetőség nem érint ezért azt nem néztem meg, de ha érdekel megnézem és megmondom. Szóval ha az 1. lehetőséget választod akkor valami koreai számsort kell megadni (olyasmi lehet mint itt a lakcím kártya), külföldiek esetébe meg útlevél számot (ezt haver mondta konkrétan még ezt nem tudtam ellenőrízni mivel éppen nincsen). Ja és ne felejtsd el a nevedet is megadni.

ha több infó kell menny oda olvasd el v kérdezd meg.
    részemről ennyi.
  • mAilkaEVO3
    asszem csatlakozom gordihoz én is csak az első mondatig olvastam el nem méltattam a postot arra, hogy tovább olvassam.

"" Milka, a tanacsaidra azt hiszem, megerted, ha azt mondom, nem vagyok kivancsi. "" tiedre sem kiváncsi senki mikor esik már le ?:DDD

ha még többet irnék ide megsérteném az aláírásomat igy nem is teszem ;> GL & HF
  • Gordis2k
    Hát nem olvastam még el lehet nem is fogom... de felhivták a figyelmem a videóra. Én csak ehez szolnák hozzá- Nagyon sajnálom, hogy te ezzel a videoval akarsz lejáratni valakit. Ugyanis a video 1. privát 2. Egészséges szexualitás van rajta. Szal az, hogy ezt nem érted azért van mert egy magad fajta undorito féreg egyszerüen nem tudhatja milyen is az. Na menyél szexelj egy jot a kezed mindig kéznél van...nyomorult....
  • solyomb
    Most ha le szeretnék sülyedni a szintedre akkor linkelgethetnék rólad képet és összefüggést hozhatnék az itteni viselkedésed és a képpel kapcsolatban, kb ugyan annyi lenne a találati arányom mint neked.

De mivel ennél jobb nevelést kaptam, így hagyom ezt a stilust neked.

Viszont Gather hazajöhetne már...
  • Sirch
    Hiteltelen vagy.
    Hangoztatod, hogy milyen szánalmas, szűklátókörű az előítélettel való viselkedés, erre ugyanezt csinálod, szapulod a magyarokat, az Unicum klánt, miközben azt se tudod, kik a tagjai.
    Jösz azzal, hogy a barátaidat, bizalmasaidat támadjuk, miközben te posztolsz mindenfélét a mi ismerőseinkről (olyanokról, akiknek soha nem volt közük a közted és az Unicum közötti nézeteltéréshez). Mit érsz el azzal, hogy fotókat, videókat teszel fel másokról egy nyílt fórumon? Ez a nevetséges viselkedés nem méltó hozzád.
    Én mondhatni régről ismerlek. Annak idején egy olyan ember voltál, aki észérvekkel, méltóságát megtartva kezelte a konfliktusait. Ahhoz képest manapság ha fórum közelébe érsz (a te szavad járásával) "elönti a szar az agyad", és magadból kikelve, nyomdafestéket nem tűrő módon szajkózod a saját igazad (nem mintha a trágárkodás bármiféle nyomatékot adna mondandódnak). Hangoztatod, hogy téged nem érdekel semmi, meg "leszarod", de közbe újra meg újra felhozod a régi sérelmeidet. Fogadd el, hogy vannak, akik túllépnek bizonyos nézeteltéréseken, nem látják értelmét, hogy újra meg újra vitát szítsanak belőle. Mi tudomásul vettük, hogy semmi közöd hozzánk, és mivel te is ezt állítod, így érthetetlen számomra, mi a célod az állandóan visszatérő sárdobálózással. A karik kikerültek a klánból, így te se zavarsz minket, mi se téged, a tulaja állításod szerint leszarja (én beszéltem vele, és megegyeztünk, hogy amint ismét lehetőségük lesz játszani, szívesen visszajönnek köreinkbe), mindenki boldog, téma lezárva. Ezek után kérlek lásd be, hogy nincs értelme fórumon felemlegetni, anyázni, egy újabb tartalmilag, gondolatilag semilyen módon nem kapcsolódó Idyll-szidó hozzászólást írni, vagy éppen valakinek a fotóját belinkelni, és cikizni.

Én próbálok toleráns lenni hozzád. Elfogadom, hogy olyan embernek tartod magad, aki szereti felrúgni a szart a levegőbe. De akkor te is fogadd el, hogy lesznek olyanok, akik nem fognak szeretni, mert büdös a lábad.

Továbbra is tisztelettel:
    Sirch
  • Endaer
    Milka, a tanacsaidra azt hiszem, megerted, ha azt mondom, nem vagyok kivancsi. Pl. azert, mert en se adtam neked tanacsokat soha, hogy hogyan szopd le gordi faszat baratsagod jeleul - igy azt hiszem, maradhatunk is ennyiben. Mi az hogy magam alatt vagom a fat? Semmi kozom nincs hozzatok, azt leszamitva hogy idonkent felrugom a szart a levegobe, ti meg mintha forgatokonyvben lenne elore megirva, annak rendje es modja szerint ugraltok erte teniszutovel.

Sirch, volt neked egy orszagos jo cimborad, egy lany, vmi Adrienn, NFen Maya, offon talan LadyAnna nevu. A "madarat tollarol" elv alapjan teged ezzel a kis videoval azt hiszem, tul is targyaltalak, lapozhatunk.

Bar tudom, hogy ha eddig nem voltatok kepesek felfogni amirol szo van, ezutan se fogjatok... pedig a lenyeget Epszilon tisztan latta (talan, mert kivulallo, igaz, olvasta a teljes screenshot sorozatot). Mindossze annyi az egesz tanulsag, hogy szamotokra nem termeszetes, hogy nem lephettek ki mas ember karakterevel annak klanjabol, csak ha a karakter gazdaja ebbe beleegyezik. Hogy utana leszarja-e a kirugast az illeto, azt mar majd o elmondja ha akarja, de valoszinuleg mar reg irt volna ha erdekli kicsit is. Akarhanyszor van vmi drama, minden alkalommal a hulyesegetekkel csak engem tamasztotok ala. Egy darabig vicces volt, de mar kezdem unni hogy ennyire egysiku, unalmas, kiszamithato teljesitmenyt tudtok felmutatni.
    Mindenesetre unatkozo forumozoknak itt a korabban emlegetett beszelgetes; clanchat, majd kis privi Sirch komaval.
    Milka megjegyzese Idyll megdugasaval kapcsolatos szandekaimrol pedig nevetseges, a rola keszult, NF honlapon megtekintheto fenykep utan dontsetek el mennyire hiheto, fuggetlenul attol, hogy sajat magamat en is eleg rondanak tartom.
  • TruBy
    Rágyütt no
  • Sirch
    "Még azt is megjegyezném ha konkrétan Endaer nem említi meg hogy ki ő valójában ti még ma sem tudnátok az egészről semmit..."

A történet ismeretének teljes hiányában hogy fogalmazódott meg benned ez a mondat?
  • Vdanosss
    dye ra gondoltam, köszönöm szépen!
  • TruBy
    Akkor mostmár tom ki vagy franzon. Egy hirhedt StS
  • Epszilon
    Pm-be küldj egy e-mail-t és megy is a levélben a serial.
    Más:
    Egykis véleményt fűznék a témához bár nem játszok abban a klánban sőt a serveren sem! (lehet érte sawazni)
    Hasonló helyzetben vagyok mint Endaer, énis futtatom egy kedves barátom accját aki abban a klánban van amiből én kilettem rúgva, az okokat most ne firtassuk. A lényeg az az hogy én utálom azt a klánt nem is vagyok benne de a haverom igen. De nem fogok csak azért kilépni a klánból a karakterével mert nem tetszünk egymásnak a klánliderrel, az a srác dolga hogy ő kikkel áll össze.
    Még azt is megjegyezném ha konkrétan Endaer nem említi meg hogy ki ő valójában ti még ma sem tudnátok az egészről semmit...nem hiszem hogy kémkedni akart vagy bármi más szándéka lett volna.(ki az hülye aki elmondja)
    -písz
  • Enosh Chan
    Wow, ez nekem is jol jon most, annak keszulok :)
  • TruBy
    Nah adok tippeket, mivel én is az vaok.
    Először is settek közül ha választani akarnál először vedd figyelembe, hogy mit adnak. Pl.: nekem DC lightem van, azért, mert + atk. speed miatt jobban szeretek benne grindelni, mint mondjuk egy maja-ban. Más érv vele kapcsolatba annyi, hogy ad paralizis resistet, így ha pvp-zel egy necro ellen, nagy esélyed van, hogy nem szopod be az anchort. Igaz nekem még nem jött be .
    Maja light sett pvp-re nagyon jó, mert sok az ijjász, és a tőrös nem szereti, ha fél óráig stun-ban van. Egyébként ha pl IoP-on farmolsz, akkor ezt ajánlom, DC-ben mindig le stunnoltak a mobok.
    És a 3. lehetőség a Drac light. Jól néz ki, sok benne a p.def, és ezzel sztem le is zárom. Nagyon nem tudok róla véleményt mondani, mert nem volt még lehetőségem kipróbálni...Árban a DC a legolcsóbb, aztán maja, majd jóval fölöttük a Drac, bár ezt gondolom te is tudod.
    Fegyverekkel kapcsolatban ajánlom a Bloody Orchid focus SA-val, ha XP-zni akarsz, vagy vegyél egy naga stormot...de az drága!
    Ha pvp-zni akarsz, akkor veszel egy AS-t, és az SA-kkal én is bajban vaok...Sokan a haste-re hajlanak, mert jó olympián, a gyorsabb skill visszapörgés miatt, mások a critical damage-t tartják előnyösebnek, mert nagyot sebeznek. Más egyéb: Tetkókat felejtsd el az csak free serveren vannak (és akkor már huzhatsz is el innen), de ha dye-okra gondoltál, akkor tudom ajánlani főszakácsunk speciális ajánlatát a +4con -4str; +4dex -4str ami tökéletes pvp-re, de ha grindre kell, akkor +4str -4con; +4dex -4con.
    Nah erre törekedj. De ha nem találsz partyt ne keseredj el, húzz fel egy sws subbot
  • Vdanosss
    kössz a segitséget, Beléd is!
  • darkmenx
    rozsaszin beonto szett, vajazo kes, ugy erositheted ha a torkodon huzogatod ja es minel gyorsabban annal jobb.
  • Vdanosss
    Hali!
    Szeretnék pár hasznos tippet kapni arról hogy,:
    Human Adventurer vagyok(Dagger-es).
    Minden plusz nélkül melyik a nekemvaló legjobb szett(S,A grade),legjobb kés szintén A és S grade, valamint hogy milyen módon erősíthetem például melyik a nekemvaló legjobb tetkó stb..
    Mire törekedjek?(Critical damage, esetleg gyorsaság vagy erő??

Megköszönöm ha valaki segít ezekben!
  • Sirch
    Én nem tagadtam sehol, hogy a klántársaimnak a személyed ellen van kifogása. Én azt sérelmeztem (hangsúlyozva többször is, hogy nekem nincs bajom veled), hogy te az említett karakterek eredeti tulajának kiadva magad írogattál klánchatre (ez állt többek között saját nagylelkűséged taglalásából, valamint egyik klántársunk ócsárolásából). ÉN kértelek meg, hogy távozz a klánból, hogy mást ne tudj hasonló módon becsapni, és ÉN tettelek ki, miután magadtól nem voltál hajlandó kilépni. Mindezt tettem az eredeti tulajdonosok utólagos jóváhagyásával.

Amennyiben úgy véled, hogy a te sértő, rágalmaktól sem mentes hozzászólásod igazságtartalmát vitató válaszom nem helytálló, kérlek posztold ki az általad említett párbeszédünket!
    (Ezzel együtt átnyújtom gratulációmat! Igen, neked sikerült annyira felhúznod engem, hogy egy év után ismét írnom kelljen erre a fórumra. Köszönöm.)

Tisztelettel:
    Sirch
  • Manbeast
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki küldeni egy trial kulcsot? HA nagy leszek meghálálom.

Köszi,
    Lajos
  • mAilkaEVO3
    hmz nem akasz tenni egy nagy szivességet a magyaroknak ? Disszidájj a picsába innen pls :) a nagy amcsi "barátaidhoz"

""le se szarjak, bullshit hogy letagadjak,"" << btw ez többesszámnak tünik nekem de lehet te értelmezésedben csak Sirch ;>

PS: nem tünik fel hogy magad alatt vágod a fát?:D részemről off a téma GAthers ugyik tisztogat majd :DD
  • Enosh Chan
  • solyomb
    Ez a személyeskedő sértett kisgyerek nyaloka nélküli stilus kicsit büdös, lehet pelust kéne már cserélni. Nemigazán értem egyes összefüggéseket, de igazából nem is akarom. Egyszerüen el kéne fogadnod, hogy téged abban a klánban nem látnak szívesen, és még talán tul is kéne tenned magad, ugyse szereted a magyarokat, így végképp nem értem, hogy miért hallok gyereksírást... A sértödést félretéve ideje lenne megérteni, hogy senki se kiváncsi egy olyan emberre, ha épp botbol vereti vagy néha csak odanéz odaolvasgat odaszologat, marhára mindegy mit csinál, de ne legyen ott, akit én nem szeretek, vagy aki nem szereti az én tároságom, az kurvára ne legyen már benne még ha csak alkalmi vendég is...

Én most is röhögök gordin néha, SŐT még vele is!!! Az eddig lemüvelt viselkedésed alapján meg elhiheted nem a te tiszteletedre vágyom.
  • Endaer
    Leesett, ha nem vetted volna eszre abbol amit irtam... csupan Sirch tagadta hogy errol lett volna szo (had ne szedjem elo a screenshotot rola, hogy ki a hujebb, sirch+ti vagy en).
    Egyszeruen nevetsegesek voltatok, szanalmasak, korlatoltak, szuklatokoruek, eloitelettel viseltettetek, ami ostobasagra vall, es ismetelten nevetseges amit csinaltatok. :) Engem nem tudtok buntetni, akkor buntettek olyanokat, akik szoba allnak velem vagy megbiznak bennem? Ahelyett hogy bolcsen varnatok hogy a masik rajojjon milyen hulye vagyok? (Vagy eppen mennyire nem...?) De bennetek ez a minimalis bolcsesseg sincs meg... lolnagymagyarok.
    Meg mindig nem voltatok kepesek megerteni, hogy ha botbol fut a karakter, ami nem is az enyem, az nem egyenlo azzal hogy en vagyok a klan tagja. Arrol nem beszelve hogy ha epp nem felejtettem el egy party invite utan, akkor mindig felraktam az allblockot, hogy meg veletlenul se lassam a baromsagaitokat. :)
    Sanci, regen msn-en irogattal, tanacsokat kertel, gordin rohogtel, most meg lam, micsoda hatraarcot vagtal! Tisztelheto... lmao
  • VipJoco
    Te kis ...... Ha eltudod olvasni a koreai írás-t (ha annak nevezhető :D) akkor gratulálok. De szerinted hogyan kérhetnek egy embertől útlevél számot ha ott lakik a szerencsétlen?

Tételezük fel van egy veled egykoru koreai gyerek (10-12év): Szerinted majd útlevél számot kérnek tölle mikor még azt se tudja, hogy van más ország avagy város azon kívül ahol ő él?
  • Gordis2k
    Ki tagadta? Abszulute miattad volt!
  • pharao
    100 knight's epaulete-ből mennyi repu. pont jön ki?
  • solyomb
    Szerintem abszolut igazuk volt, tudván, hogy mi a vélményed a magyarok nagyrészéről, mi a véleményed a klán egyik tagjárol, még ha csak az altjai is vannak bent, akkor te mit keresel ott? Mégha csak másik karijait is huzod már hetek óta, ott a leave gomb, és majd ha visszatértek a tulajdonosok akkor majd elo vissza veszi őket.

Azért az leeshetne, hogy személyeddel volt a gond, nem a karakter kiadással...
  • Endaer
    Van.

Arrol meg, hogy csak franzon vannak-e baromallat magyarok... termeszetesen nem csak. Sayhan azert rugtak ki ket embert a jonevu Unikumbol, mert kiderult roluk hogy az utobbi 2 hetben en jarok be veluk fejlodni. Akarki mas adta volna ki a karakteret, le se szarjak, bullshit hogy letagadjak, de igy, hogy en voltam az a valaki, igy mar rogton a jobbik enjuket adhattak. :)) LMAO. Nem tudom ki jatszik most reBussal, akit ugy recalloltak vissza mastol, de az a balfasz pl. azt mondta kemkedtem. Persze, van is mit kemkedni egy ilyen mindenek felett allo feddhetetlen, erdemekben gazdag tarsasagban, egy lvl6os klanban, aminek meg klanskillje is csak egy van...
    Szoval nem kell udvariaskodni, hogy csak 1-2 barom van. Neeeem. Sok van. Csak azokat, akik ezt ki merik mondani, a tobbseg lehurrogja. Whatever. :)
    Lehet flamelni, ugyis leszarom, ti is tudjatok hogy ha milka vagy gordi adta volna ki a karakteret fejlesztesre masnak, oket nem rugtatok volna ki csak ezert... :)
  • márfoglaltnick
    sziasztok, van most működő free walker? ha igen tudnátok adni linket, honnan tudnám letölni?
  • pharao
    Neked már sikerült ferdeszemű barátom?
  • FickDeineStory
    olvasd: 주민등록번호 a helyett, hogy járna a szád, csak helybeli lakos regelhet külföldi meg akkor, ha adnak neki ott lakási jogot. nem emlékeztem már rá pontosan, de a lényeg, hogy nem olyan egyszerű ide regelni mint ahogy te gondolod.
  • Epszilon
    Tudod ott kommunizmus van, akinek sok a pk pontja ahoz kimennek a hatóságok mert az a rendszer ellensége :>
  • VipJoco
    Nam gondolkoztál még rajta, hogy teljesen itthagyd ezt a forumot? De a legjobb lenne szerény véleményem szerint ha a játékot is ráhagynád és nem ontanád a baromságot napról napra.

Bazd normális vagy? Útlevél számot kérni egy ottélő embertől? LOL
  • KisEmir
    mi a neved in-game?
  • FickDeineStory
    annyival kiegészíteném, hogy japán official szerveren csak akkor tudsz regelni ha az ip címed japánon belül van. Koreába is hasonló a helyzet csak ott valami lakcím számot v út levél számot kér regelés előtt.
  • solyomb
    Attol, hogy a sport mire nevel, még az élet picit mást követel tőled...