A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hiteltelen vagy.
Hangoztatod, hogy milyen szánalmas, szűklátókörű az előítélettel való viselkedés, erre ugyanezt csinálod, szapulod a magyarokat, az Unicum klánt, miközben azt se tudod, kik a tagjai.
Jösz azzal, hogy a barátaidat, bizalmasaidat támadjuk, miközben te posztolsz mindenfélét a mi ismerőseinkről (olyanokról, akiknek soha nem volt közük a közted és az Unicum közötti nézeteltéréshez). Mit érsz el azzal, hogy fotókat, videókat teszel fel másokról egy nyílt fórumon? Ez a nevetséges viselkedés nem méltó hozzád.
Én mondhatni régről ismerlek. Annak idején egy olyan ember voltál, aki észérvekkel, méltóságát megtartva kezelte a konfliktusait. Ahhoz képest manapság ha fórum közelébe érsz (a te szavad járásával) "elönti a szar az agyad", és magadból kikelve, nyomdafestéket nem tűrő módon szajkózod a saját igazad (nem mintha a trágárkodás bármiféle nyomatékot adna mondandódnak). Hangoztatod, hogy téged nem érdekel semmi, meg "leszarod", de közbe újra meg újra felhozod a régi sérelmeidet. Fogadd el, hogy vannak, akik túllépnek bizonyos nézeteltéréseken, nem látják értelmét, hogy újra meg újra vitát szítsanak belőle. Mi tudomásul vettük, hogy semmi közöd hozzánk, és mivel te is ezt állítod, így érthetetlen számomra, mi a célod az állandóan visszatérő sárdobálózással. A karik kikerültek a klánból, így te se zavarsz minket, mi se téged, a tulaja állításod szerint leszarja (én beszéltem vele, és megegyeztünk, hogy amint ismét lehetőségük lesz játszani, szívesen visszajönnek köreinkbe), mindenki boldog, téma lezárva. Ezek után kérlek lásd be, hogy nincs értelme fórumon felemlegetni, anyázni, egy újabb tartalmilag, gondolatilag semilyen módon nem kapcsolódó Idyll-szidó hozzászólást írni, vagy éppen valakinek a fotóját belinkelni, és cikizni.
Én próbálok toleráns lenni hozzád. Elfogadom, hogy olyan embernek tartod magad, aki szereti felrúgni a szart a levegőbe. De akkor te is fogadd el, hogy lesznek olyanok, akik nem fognak szeretni, mert büdös a lábad.
Továbbra is tisztelettel:
Sirch