A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Milka, a tanacsaidra azt hiszem, megerted, ha azt mondom, nem vagyok kivancsi. Pl. azert, mert en se adtam neked tanacsokat soha, hogy hogyan szopd le gordi faszat baratsagod jeleul - igy azt hiszem, maradhatunk is ennyiben. Mi az hogy magam alatt vagom a fat? Semmi kozom nincs hozzatok, azt leszamitva hogy idonkent felrugom a szart a levegobe, ti meg mintha forgatokonyvben lenne elore megirva, annak rendje es modja szerint ugraltok erte teniszutovel.
Sirch, volt neked egy orszagos jo cimborad, egy lany, vmi Adrienn, NFen Maya, offon talan LadyAnna nevu. A "madarat tollarol" elv alapjan teged ezzel a kis videoval azt hiszem, tul is targyaltalak, lapozhatunk.
Bar tudom, hogy ha eddig nem voltatok kepesek felfogni amirol szo van, ezutan se fogjatok... pedig a lenyeget Epszilon tisztan latta (talan, mert kivulallo, igaz, olvasta a teljes screenshot sorozatot). Mindossze annyi az egesz tanulsag, hogy szamotokra nem termeszetes, hogy nem lephettek ki mas ember karakterevel annak klanjabol, csak ha a karakter gazdaja ebbe beleegyezik. Hogy utana leszarja-e a kirugast az illeto, azt mar majd o elmondja ha akarja, de valoszinuleg mar reg irt volna ha erdekli kicsit is. Akarhanyszor van vmi drama, minden alkalommal a hulyesegetekkel csak engem tamasztotok ala. Egy darabig vicces volt, de mar kezdem unni hogy ennyire egysiku, unalmas, kiszamithato teljesitmenyt tudtok felmutatni.
Mindenesetre unatkozo forumozoknak itt a korabban emlegetett beszelgetes; clanchat, majd kis privi Sirch komaval.
Milka megjegyzese Idyll megdugasaval kapcsolatos szandekaimrol pedig nevetseges, a rola keszult, NF honlapon megtekintheto fenykep utan dontsetek el mennyire hiheto, fuggetlenul attol, hogy sajat magamat en is eleg rondanak tartom.