A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    Nah adok tippeket, mivel én is az vaok.
    Először is settek közül ha választani akarnál először vedd figyelembe, hogy mit adnak. Pl.: nekem DC lightem van, azért, mert + atk. speed miatt jobban szeretek benne grindelni, mint mondjuk egy maja-ban. Más érv vele kapcsolatba annyi, hogy ad paralizis resistet, így ha pvp-zel egy necro ellen, nagy esélyed van, hogy nem szopod be az anchort. Igaz nekem még nem jött be .
    Maja light sett pvp-re nagyon jó, mert sok az ijjász, és a tőrös nem szereti, ha fél óráig stun-ban van. Egyébként ha pl IoP-on farmolsz, akkor ezt ajánlom, DC-ben mindig le stunnoltak a mobok.
    És a 3. lehetőség a Drac light. Jól néz ki, sok benne a p.def, és ezzel sztem le is zárom. Nagyon nem tudok róla véleményt mondani, mert nem volt még lehetőségem kipróbálni...Árban a DC a legolcsóbb, aztán maja, majd jóval fölöttük a Drac, bár ezt gondolom te is tudod.
    Fegyverekkel kapcsolatban ajánlom a Bloody Orchid focus SA-val, ha XP-zni akarsz, vagy vegyél egy naga stormot...de az drága!
    Ha pvp-zni akarsz, akkor veszel egy AS-t, és az SA-kkal én is bajban vaok...Sokan a haste-re hajlanak, mert jó olympián, a gyorsabb skill visszapörgés miatt, mások a critical damage-t tartják előnyösebnek, mert nagyot sebeznek. Más egyéb: Tetkókat felejtsd el az csak free serveren vannak (és akkor már huzhatsz is el innen), de ha dye-okra gondoltál, akkor tudom ajánlani főszakácsunk speciális ajánlatát a +4con -4str; +4dex -4str ami tökéletes pvp-re, de ha grindre kell, akkor +4str -4con; +4dex -4con.
    Nah erre törekedj. De ha nem találsz partyt ne keseredj el, húzz fel egy sws subbot