A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Én nem tagadtam sehol, hogy a klántársaimnak a személyed ellen van kifogása. Én azt sérelmeztem (hangsúlyozva többször is, hogy nekem nincs bajom veled), hogy te az említett karakterek eredeti tulajának kiadva magad írogattál klánchatre (ez állt többek között saját nagylelkűséged taglalásából, valamint egyik klántársunk ócsárolásából). ÉN kértelek meg, hogy távozz a klánból, hogy mást ne tudj hasonló módon becsapni, és ÉN tettelek ki, miután magadtól nem voltál hajlandó kilépni. Mindezt tettem az eredeti tulajdonosok utólagos jóváhagyásával.
Amennyiben úgy véled, hogy a te sértő, rágalmaktól sem mentes hozzászólásod igazságtartalmát vitató válaszom nem helytálló, kérlek posztold ki az általad említett párbeszédünket!
(Ezzel együtt átnyújtom gratulációmat! Igen, neked sikerült annyira felhúznod engem, hogy egy év után ismét írnom kelljen erre a fórumra. Köszönöm.)
Tisztelettel:
Sirch