A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Ez a személyeskedő sértett kisgyerek nyaloka nélküli stilus kicsit büdös, lehet pelust kéne már cserélni. Nemigazán értem egyes összefüggéseket, de igazából nem is akarom. Egyszerüen el kéne fogadnod, hogy téged abban a klánban nem látnak szívesen, és még talán tul is kéne tenned magad, ugyse szereted a magyarokat, így végképp nem értem, hogy miért hallok gyereksírást... A sértödést félretéve ideje lenne megérteni, hogy senki se kiváncsi egy olyan emberre, ha épp botbol vereti vagy néha csak odanéz odaolvasgat odaszologat, marhára mindegy mit csinál, de ne legyen ott, akit én nem szeretek, vagy aki nem szereti az én tároságom, az kurvára ne legyen már benne még ha csak alkalmi vendég is...

Én most is röhögök gordin néha, SŐT még vele is!!! Az eddig lemüvelt viselkedésed alapján meg elhiheted nem a te tiszteletedre vágyom.