A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    Leesett, ha nem vetted volna eszre abbol amit irtam... csupan Sirch tagadta hogy errol lett volna szo (had ne szedjem elo a screenshotot rola, hogy ki a hujebb, sirch+ti vagy en).
    Egyszeruen nevetsegesek voltatok, szanalmasak, korlatoltak, szuklatokoruek, eloitelettel viseltettetek, ami ostobasagra vall, es ismetelten nevetseges amit csinaltatok. :) Engem nem tudtok buntetni, akkor buntettek olyanokat, akik szoba allnak velem vagy megbiznak bennem? Ahelyett hogy bolcsen varnatok hogy a masik rajojjon milyen hulye vagyok? (Vagy eppen mennyire nem...?) De bennetek ez a minimalis bolcsesseg sincs meg... lolnagymagyarok.
    Meg mindig nem voltatok kepesek megerteni, hogy ha botbol fut a karakter, ami nem is az enyem, az nem egyenlo azzal hogy en vagyok a klan tagja. Arrol nem beszelve hogy ha epp nem felejtettem el egy party invite utan, akkor mindig felraktam az allblockot, hogy meg veletlenul se lassam a baromsagaitokat. :)
    Sanci, regen msn-en irogattal, tanacsokat kertel, gordin rohogtel, most meg lam, micsoda hatraarcot vagtal! Tisztelheto... lmao