A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Van.
Arrol meg, hogy csak franzon vannak-e baromallat magyarok... termeszetesen nem csak. Sayhan azert rugtak ki ket embert a jonevu Unikumbol, mert kiderult roluk hogy az utobbi 2 hetben en jarok be veluk fejlodni. Akarki mas adta volna ki a karakteret, le se szarjak, bullshit hogy letagadjak, de igy, hogy en voltam az a valaki, igy mar rogton a jobbik enjuket adhattak. :)) LMAO. Nem tudom ki jatszik most reBussal, akit ugy recalloltak vissza mastol, de az a balfasz pl. azt mondta kemkedtem. Persze, van is mit kemkedni egy ilyen mindenek felett allo feddhetetlen, erdemekben gazdag tarsasagban, egy lvl6os klanban, aminek meg klanskillje is csak egy van...
Szoval nem kell udvariaskodni, hogy csak 1-2 barom van. Neeeem. Sok van. Csak azokat, akik ezt ki merik mondani, a tobbseg lehurrogja. Whatever. :)
Lehet flamelni, ugyis leszarom, ti is tudjatok hogy ha milka vagy gordi adta volna ki a karakteret fejlesztesre masnak, oket nem rugtatok volna ki csak ezert... :)