A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    Az lenne a kérdésem az egyes OFF szerverek között mi a különbség?

Ha a rate-ekre gondolsz akkor semmilyen különbség nincs köztük mind alap 1x-es mindenben. Kézzelfogható különbség a pingekben van. 3 európai és 5 amerikai szerver van (az összevonások után). Értelemszerűen az európaival jobban jársz sztem. Teon, Franz, Luna európai. A másik számottevő különbség a játékosállományban van. Egyes szervereken többen máshol kevesebben vannak. Teon-on játszanak legtöbben. Luna nemrég indult fogalmam sincs mi van ott, de ott vanak a második legtöbben.
    Izgalmas politikai csatározásokra talán a Teon-on több esélyed van. Franz ebből a szempontból gagyi. Túl balkáni mentalítás, de azért szerethető ez is. Talán a legtöbb magyar franzon nyomul. Pár tiszteletreméltó ember kivételével eszedbe ne jusson segítséget kérni egyiktől se. Amit egy magyartól kaphatsz az csak a szívatás meg átbaszás. Légy realista, magyarok vagyunk (páran tényleg kivételek, na igazából jó páran :D) ne legyenek illúzióid. Magadnak kell megoldanod mindent.

Jah és hogy van-e külön kóreai OFF, és egyébb OFF, vagy ezek ugyanazok?
    Régiónként vannak a szerverek elhelyezve. Van számos japanban, koreában, taiwanon, stb...
    Szerintem te nem akarsz azokon játszani. Máshonnan kell letölteni a klienst és sztem nem egyszerű a koreait vagy japant olvasni :D
    De passz lehet más akadálya is van, tilthatják, hogy európából bejelentkezz vagy bármi. Fogalmam sincs.

Maradj a jó kis angol kliensnél. Válassz európai szervert aztán have fun :D