88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74758 Kecske attól mert téged pk-znak a magyarok mindenki dögöljön meg?
Arra még nem gondoltál hogy nem lehet mindenkivel jóba lenni?
FoN-t sajnálom hogy Csárdi nem vitte tovább....de miért pont az RQM-be kellett beállni, mindenkinek szíve joga mit választ persze^^ -
SeriusLame #74757 hi all
miért nem engedi az l2 engine bekapcsolni az élsimítást ? a video kártyán app controlledre van állytva
kártyám: radeon hd3850 -
#74756 Sajna :(
Hülyeség?
Asszem a küzdősport amit 10+ évig csináltál nem kis eredménnyel téged is erre nevelt nem?
Javíts ki ha tévedek.
Hála istennek más fórumokon is vannak még hozzám hasonlóan gondolkodók.
Pl icarus meg néhány elismertebb arc pmfun-on
akik szerint sem pálya ez a stílus amit a legtöbb kis csicska player művel
12-14 éves kis pöcs, 0 etiket, 0 modor, 0 illem seggdugók
nah hát meg katona is lennél vagy mi fene (ott is kellene, hogy legyen tartás)
konkrétan error pont veled semmi bajom az ég világon, még tisztellek is ne változtassunk már ezen -
ErrOrHUN #74755 igazából sztem akkor lenne a legjobb, ha egyszerűen csendben maradnál, és nem böfögnéd ide a hülyeségeidet.
tisztességes meg méltóságteli harc talán a szamurájok idejében volt utoljára -
#74754 próbáld ki ezt is azzal párhuzamosan
aztán lassanként egyre kevesebbet fogsz bejelentkezni free-re :D
magától megoldódik a dolog -
#74753 Jajjjjjjj annyira tudtam hogy ebből flame lesz :)
Már hiányzott is, mert annyira kihalt a fórum :)
Mint írtam tisztelet a nem kevés kivételnek :D
De hát amik megtörténtek azok megtörténtek.
Én már mondtam megsérteni max késsel lehet.
Lehet, hogy pillanatnyilag dühös vagyok, de hogy sértett lennék azt kétlem.
Arról, hogy a magyar közösségi életben mennyire nem veszek részt arról kérdezd meg a franzon játszó magyarokat.
Sajna a szerver nincs eltévesztve.
Én még mindig szívügyemnek tekintem a magyar kérdést :)
Engem például annó vipjoco meg a többiek húztak volna.
Amiért mai napig hála és köszönet nekik.
Sajna a szervert nem tévesztettem el.
Ez ilyen. Tisztességes, méltóságteli harc kevés van. amint lenyomsz valakit az kurvaanyázik meg stb (nemcsak magyar, külföldi is)
Te pl azok közé tartozol akiknek nem kell magára venni.
Játszuk azt aki úgy érzi ez igaz rá és magára veszi az anyázhat nyugodtan. A többiek pedig csendes belenyugvással viseljék, hogy ez rájuk nem vonatkozik :D
Kíváncsi vagyok ki fogja kikérni magának :D -
Kolorad #74752 köszi, majd még átrágom magam a dolgon, mert a már meglévő 78 duelistemet sem akarom ott hagyni a tört szerveren csak úgy:)
-
Kanqukac #74751 Te figgyeé má nyuszifül!
Ezt elmondhatod 10 emberrol a franzon azokat keruli is mindenki nem kell lehuzni az osszes magyart azert mert te ismersz a szerverem 5 bunkot én is ismerek annyit sot talan meg tobbet is...
Az hogy te semmilyen kozoseget nem vallalsz a szerveren a tobbi magyarral a forumon ert serelmeidert az a privat velemenyed senkit nem erdekel.
Ottvan a regi FoN egy nagyszeru tarsasag sztem veluk egyszer nem volt afferod ne az NF es IQ hulladek brigadbol indulj ki!
Eltevesztetted a szervert... -
#74750 nincs mit
amúgy ha franzra jössz tudok adni cuccost :D
van elfekvőben lévő clan oath armorom, amivel semmit nem tudok kezdeni azt szívesen örökbe is adom :D
a többit meg meglátjuk -
Kolorad #74749 Köszönöm a választ. -
#74748 ezt pontosan a franzra is értettem
a többi szerverről fogalmam sincs
már vagy 5 embert húztam fel franzon 0-ról 7x-re beültettem a partymba őket hadd jöjjön egy kis xp (enni nem kértek elfértek)
felszerelést is adtam örökbe (még a gradeset is ) vagy kölcsönbe attól függ milyen arc volt az illető, pénzt is osztottam
aztán vagy megléptek a kölcsöncuccal (nem mintha fájna, csak hát az erkölcs) vagy elkezdtek szemétkedni amint egy picit felnőttek stb...
mondjuk ebben külföldi is volt
ezek után mondom azt, hogy én már szkeptikussá váltam a nagy magyar-magyar barátsággal kapcsolatban
de ez tényleg csak franz -
ErrOrHUN #74747 ezt a magyar szivatás dolgot irhatod franzra, régi sieghardtra biztosan nem -
#74746 minden bizonnyal -
#74745 Szerintem pedig ő a koreai szerverre akart menni -
#74744 Az lenne a kérdésem az egyes OFF szerverek között mi a különbség?
Ha a rate-ekre gondolsz akkor semmilyen különbség nincs köztük mind alap 1x-es mindenben. Kézzelfogható különbség a pingekben van. 3 európai és 5 amerikai szerver van (az összevonások után). Értelemszerűen az európaival jobban jársz sztem. Teon, Franz, Luna európai. A másik számottevő különbség a játékosállományban van. Egyes szervereken többen máshol kevesebben vannak. Teon-on játszanak legtöbben. Luna nemrég indult fogalmam sincs mi van ott, de ott vanak a második legtöbben.
Izgalmas politikai csatározásokra talán a Teon-on több esélyed van. Franz ebből a szempontból gagyi. Túl balkáni mentalítás, de azért szerethető ez is. Talán a legtöbb magyar franzon nyomul. Pár tiszteletreméltó ember kivételével eszedbe ne jusson segítséget kérni egyiktől se. Amit egy magyartól kaphatsz az csak a szívatás meg átbaszás. Légy realista, magyarok vagyunk (páran tényleg kivételek, na igazából jó páran :D) ne legyenek illúzióid. Magadnak kell megoldanod mindent.
Jah és hogy van-e külön kóreai OFF, és egyébb OFF, vagy ezek ugyanazok?
Régiónként vannak a szerverek elhelyezve. Van számos japanban, koreában, taiwanon, stb...
Szerintem te nem akarsz azokon játszani. Máshonnan kell letölteni a klienst és sztem nem egyszerű a koreait vagy japant olvasni :D
De passz lehet más akadálya is van, tilthatják, hogy európából bejelentkezz vagy bármi. Fogalmam sincs.
Maradj a jó kis angol kliensnél. Válassz európai szervert aztán have fun :D -
SeriusLame #74742 hi all
azt akarnám kérdezni hogy miért nem engedi az l2 engine bekapcsolni az élsimítást ? a video kártyán app controlledre van állytva
kártyám: radeon hd3850 -
Kolorad #74741 Jah és hogy van-e külön kóreai OFF, és egyébb OFF, vagy ezek ugyanazok? -
#74740 trix én ma nemtudok menni mert kecelfesztre megyek.... -
#74739 A tankok új XP+PVP formája végre állati:) instant és akármedig fentartható +patac +atackspeed nagyon állat:) OWNAGE lol -
Kolorad #74738 Sziasztok!
Erősen gondolkodok róla, hogy 2 év tört szerveren való tevékenykdés után, megnzem milyen az OFF. Az lenne a kérdésem az egyes OFF szerverek között mi a különbség? -
#74737 Ma 21:00 -tól regroup Aden akit még érdekel Ice Fairy Sirra uniqe raid.
Egy SE meg egy nukker még nagyon elkelne :)
thx -
FickDeineStory #74736 DeathlyBlow-nak írnám, hogy gyere nyugottan, arra a szerverre amelyikre akarsz (na meg felőlem úgy játszol ahogy akarsz). Majd itt egy pár uraság ad neked olcsó serial számot a játékhoz meg olcsó time cardot:). a free szervereket meg elfelejteni semmire nem jók!:D -
#74728 Első craftom graciaban.:
-
#74727 nagy szint emeles...20->30 lvl -
ErrOrHUN #74726 ez nem a zorro... :D -
#74725 Gracia. -
KisEmir #74724 Uhh csak tudjam meg mi a neved In-game, és garsziában csak azért fogok felhúzni egy karit, hogy le ölhesselek!(És Hero haverokkal nem ér jönni!) -
#74723 nem nehéz, csak a Qitem esik ritkán, de az azok is megvannak már, party kell és mehet a móka ;) -
#74722 a walker nem "tiltja" a GGt csak a janhaus fele szar. -
#74721 PTS BOOST lvl 70+1bill adena july 28. minimum lvl 10 es karikat lövik fel. Aki lvl 70+os nem kap boostot csak zsetont.... -
#74720 Hát én ősmód elmennék csak nincs 68 as karim :)
Nehéz a quest ? -
#74719 még 4 szabad hely van az Ice Fairy Sirra raidre.:) -
#74718 Mivan Ncsoft behülyült? -
#74717 néha még elhiszem hogy szép grafja van az L2-nek régi kép nem officról
-
#74716 Visszakaptam!!:):)
CSak okulásért indok:
Response (GM Pommo) 07/15/2008 08:24 AM
Hi,
Why would that other player simply just give you such expensive item for free? along with 100 Quick Healing Potions?
Regards,
Majd miután elkóldtem képeket, hogy a zaken az enyém csak visszakaptam.....ingyen............
12 nappal később(a bannolástol számítva amiről levelet nem kaptam és 8 napig anyit sem mondtak héj bannoltunk....):
Response (GM Pommo) 07/21/2008 06:02 AM
Hi,
We have removed the Zaken Earring and some other related items that were tied to this incident. The account is now re open. Please be careful who to make friend with and items that are given to you, no matter what is it for.
Regards,
GM Pommo
1. Tehát visszakaptam az éxerem (zaken)ingame egy tradeben.
2. Ki akartak velem baszni igy ráfokták, hogy valszeg ebay vagy scamm..
3. Miután Fotokkal és pontos leírással (hol kaptam kitől mikor és hol adtam kölcsön, mindről volt SS am is...) alátámasztottam, hogy 5 hónapja az enyém csak kölcsönadtam 1 hétre... visszaadták az accom DE! Elvették az éxert....
Most az éxerért megy a levél 3 napja 0 válasz.....
-
#74715 Egy fontos tényezőt mindenképp vegyél figyelembe mielött elkezdesz offon játszani. Mégpedig ignoráld le Fickdeine kommentjeit:D Szegény gyerek kicsit kettyos, már többször is megígérte nekünk, hogy nem ír ide, de annyira szeret minket, hogy nem bír elszakadni tölünk, még akkor se ha oltári hülyeségeket képes összehordani:/ -
#74714 Ah, visszakaptad? -
Kanqukac #74713 Egyebkent mi volt az a koholt vad? Csak erdekel mivel lehet megszivni. -
Kanqukac #74712 En inkabb maradok a Janhaus fele 1.96nal...A walkerban pont az a szep hogy tiltja a GG-t, én inkabb kihagynam azt az allitolag beoltott gg engedelyezos verziot.
-
#74711 Hi!
A HighTech@Franz nevű seggarc kicsoda, jelentkezz pls! :-)