Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huh, durva egy karakter:S:S
Mennyi idot beleolhetett a hulye(marha nem az egeszet botbol huzta), ahhoz kepest nem is olyan sok az a 1500$

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Még mindíg keresem Queen Shyeed Raidet ill. az elõcsalogatásához szükséges questet,ha questes rb. <#help>
Elõre is köszi.
MeoH
Ezt mar velem is eljatszotak 3db 60naposon ultek vagy 5-6napig. Es kozben Frag rendelt toluk 60naposat, O pedig megkapta, en meg 2-3napra ra...

fuck mmo's..i.,

Endaer
gamecards.eu ebben az evben mar harmadjara jatssza el velem hogy elfogy naluk a timecard es egy hetig varatnak a kifizetett megrendelesem miatt 😛 Meg mindig jonak tartom oket de azert bassza a csorom az ilyesmi.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

MadnessX
3 nap folyamatos levelezés után beismerte hogy a plaync hibázott,és küldött nekem egy új serialt.
Szóval ha valaki nem tudja aktiválni a triál accját playnctõl vett serial code-al az azért van,mert elbaszták és amerikai serialt küldtek europai helyett.

use gamecards.eu! 😊

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Endaer
"Fizetett" hirdetes:

WTS CatherineEnvy (a karakter Bartz-on van)

80 26% Mystic Muse
56 million SP <all skills learned>
24 buff slot
+12 Skillsss

Sub
80 31.6% Sagittarius
195 million SP <all skills learned>
24 buff slot
+14 +12 Skillsss

1500 USD <stripped>
Contact me at [email protected]

A pagans temple-beli raidbossrol pedig azt allitja a srac, semmilyen infoval nem rendelkezik. Lovese sincs. 😊

Gordis2k
Az ee egy egész jó nuker!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
keves volt a pvp lehetoseg vagy meg a kevesebbnel is kevesebb esetleg volt olyan nap mikor meg annal is kevesebb?

mondtam már, hogy azért mert bartz-on játszott és naon kevés lett a pvp lehetõség õ meg szerette a pvp-t, de azt hallottam, hogy lehet vissza jön még

engem nem zavar a nyelvtanod írj úgy ahogy jól esik v tudsz.

kakadara
de 1dul nem hinnem h ojan jol ol az ee h 9nap alatt 55

kakadara
jah

Botozol???
kakadara
9nap alatt felhuzni 55re 1dul hat nem tom

VipJoco
9nappal ezelött írtad be elõször, hogy cserélnél karit. Szerintem ennyi idõ alatt egy 55-ös ee-t fel is lehet huzni és akkor meg lenne mind a 2 karid.

kakadara
jah kicsit elirtam
58+os Elven Elderert Threasue Huntert(63as) adok PM ITT
nagyon surgos

John Cena
ahaa köszönöm CRY húú passz😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

darkmenx
ja mar latom, hogy nem eladni akarod csak fogalmazni nem tudsz.

darkmenx
adok 1500ft -ot az elderert

daemonervosa
Soha nem fogsz 63 as th ert 58 as EEt kapni, PaintPr0.

Trolling is a art.

kakadara
58+os Elven Eldert Threasue Huntert(63as) adok PM ITT
nagyon surgos

Rég meséltél róla réges régebbnél is régebben!HERO tyrant haverod miért hagyta abba a játékot?<---gondolom én kevés normális barátja maradt, ezért hagyta ott!

UI.: bocs a nyelvtan ki maradt az életembõl!
Gordis2k
Szerinted neked irja?😊 Na kimész a városi piacra(giran) és veszel cryt.

Melyik szereveren játszol?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

John Cena
nekem írod?😄

kakadara
Elven Elder erdekel pm itt

John Cena
Sziasztok elkezdtem a gamet kb. 1 hete van egy Level26-os Elven Wizardom az a kérdésem hogy van 2 képességem semmire enm tudom be nyomni alapból level 1es valami Summon of Unicorn meg Boxer of Unicorn remélem jól írom 39MP-s mind 2õ level 1-en és ír valami hogy kell neki D-Grand Crystal azt hoygan kell be szerezni? és hol lehet ??

Gordis2k
OMG Blindet nyomtál rá? Az lvl81es skill GF😛

EnZsolt
<#violent> <#beka3>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

darkmenx

😞

Gordis2k
Siman kép cimét másol majd uj ablakban megnyit cím majd refresh!! lvl 80 as békaelhárito vagyok szal nekem megy! Fusios skilltenger van rajta amugy😊

Hm, ezeken a képeken nem mûkszik a "béka elhárító" skill. Mire kéne sp-t költenem, hogy láthassam? 😊

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Endaer
kérdezd már meg érdekel-e valakit 😊

hogy jön ide a Tyrant hero haver?
1. õ már õsz óta nem játszik
2. akirõl beszélek a teon-on van
3. a class-ja pedig Storm Screamer nem Tyrant

solyomb
ss nélkül talán Silent Valley vége ahol sharp talon tigerek meg Fallen orc Captaionok vannak, bár ezek 59-60asok és a wc miatt gondolom szar lesz az xp, esetleg még megnézheted Blazing Swamp tunelt, ott már a wcnek megfelelõ magasságu mobok vannak de a thnak lehet még magas, vos ami szintbe jó lenne de az SS nélkül szerintem nem pálya:/ Goddard mellet nézd meg a G betü és 37 szélességi vonal körüli területet csak kokabura meg antilop van viszonylag szétszortan.
hát megnéztem de elég felejtõsnek tûnik.. minden mob shockol és ráadásul social agrok szoval inkabb kihagyom de azert koszi a tippet

Gordis2k
Pontosan kiveve hogy a bdnek nem muxik ct1,5ig.

TruBy
Ez a kép nekem nagyon tetszik 😛

DarkVen
Akkor, ha jól értem: A paladin és a temple knightnak van saját Holy weapon togles skillje, tehát minden ütésük sacred attacknak számít, vagy ott van a bd dance of light-ja, vagy simán a sacred weapon pp buff...
Tehát ha fire helyett sacredre tesszük a fegyot és van rajtunk ilyen buff, akkor nem csak a skilles ütésünknél jár a bónusz? vagy ezek nem olyanok mint az orc fire enchantja. Érdekelne, mert ha így van, akkor palával teszek föl pár divine stont 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

meszitibi
Valley of Saints, ott esik herb, de buffer nélkül bárhova mész nehéz lesz 😞

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

csa'p mindenki!
Valaki tudna egy jó xpzõ helyet LV66 sps számára (buffer nélkül.
Elõre is kösz!
Oké semmi gond.
Adj érte 160at és viheted! Megörülök ha nem eventezhetek!! <#eplus2><#eplus2>

goddard félhp

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

sziasztok,
valaki tudna mondani egy helyet ahol 62es th ( top A ) + 68as wc hol tudna fejlodni ss nelkul !? csak xp kell ! elõre is köszi a válaszokat<#lookaround>

Hááát tudod elõfordulhat hogy már többször is kritelt, vagy még töbszörnél is töbször!!!Mi tõrtént a HERO Tyrant haveroddal, aki többnél is több embert leölt olimpián???
TruBy
Azert thx <#banplz>

Gordis2k
Nem bántani akarlak nasa..😞 nekem is van csak mondom hogy szeritnem a 220 igenis nem olcso tehát szerintem nem veszik meg. 150m az olcso ennyi sajnálom ha támadásnak vetted.

Jó igaza van ezt én is tudom de akkor is miért kell úgy nekiállni az embernek h 220m olcsó????? Na mindegy nem érdekel, akkor megmarad!

Tüskés
Se demonic circletre, se a boss leölésére nem vágyom, keresd meg magadnak, bb.

Idyll

MeoH
Nasa nem arrol van szo hogy nem olcso az 500hoz kepest, hanem arrol hogy kb semmit nem tudsz vele kezdeni, mert jelen pill.ban nincs s80as fegyo franzon, bar sztem masik szervereken sem. Es Gordinal igaza van abban, aki lekraftol 1 s80at, annak nem nagyon fog gondot jelenteni a lv14 cry.

fuck mmo's..i.,

Ma mindenki kötekedös kedvébe van ugy látom....
Ahhoz képest hogy amugy 500 milláért árulják szerintem olcsó, na mindegy.

Gordis2k
A fire stone a köv képpen mûködik:

Minden elementál támadást növel p ataconkent 0,5%-kal (elemental p ataconkent) pvpben 0,4%

Ergo ha neked a sima tamadesod elementál alapú (pl nuker nukok vagy wc,da,bd életerõszivás) akkor azt asebzést fixen növeli.

Amenyiben te sima atacot hasznalsz semilyen hatással nincs a normál támadásodra kivéve ha amit ölsz az elementalra gyenge vagy a másikra erõs ezt kifejtem röviden egy példával.

Ha a te fegyodon +150 fire van akkor a sima utésed vagy a sime lövésed(ij) hat az olyan emberekre akiken resist water buff van az olyn mobokra akok fire weakok vagy az olyan mobokra akik water resistesek.

Iletve létezik 2 speciális eset az egyik ha skillt használsz ami akár csak +1 fire enchantra van felvive akkor azonnal kapod a 75% +az 1 enchatbol jövõ power külömbséget (duble shot, a törös szurásai, gladi skillek stb stb.) namost akkor tételezük fel, hogy a törösöm (persze igy is van😛) +7es fire enchantu szárással rendelkezik és fire enchant fegyo használ. Az eredeti szürása normál hitben 3600 akkor a mi esetünkben 3600+7fire enchant+150 fire p atac = 7920dmg (kritben x 2 skillmasteri kritben x4) igy igen csodalkozva néz az elen mikor elégé elesik.
A másik spec eset a két ork mert ha felteszed a fire self buffot minden támadásod alapban tüznek számit igy mindenre és mindenkire megkapod a bónuszt mint a nukerek.

Röviden ennyi ha valakit még érdekel PM. Elég sok tesztet végigvittünk már. Shanway +145ös arcane mace-j jelenleg +17es arcane macenak felel meg ily modon 20k fölöti kritet lövök ami mondhatni imba (7 fizalapu nukom van és az uj blizzard is az lesz). Cirka 600-700millabol meg van egy ilyen fegyó.