A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    - a teon írtó jó szerver elsősorba akkor ha szereted a pvp-t, meg könnyü xp party-t is találni, meg itt van a legtöbb játékos szóval neked ez lesz szerintem a legjobb választás.

- szerintem teljesen fölösleges botot használnod, én teljesen legálisan játszok és teljesen jól haladok semmi gondom nincsen és nem ülök 10 óra feletti időt a gép előtt (bár ha tehetném:D). napi 5 óra játékkal pl szerintem egész jól fogsz haladni de ettől kevesebb idő esetén már nehezebb. egyre könnyebb az xp-zés (mondjuk mint gordi is mondta következő részbe nehezebb lesz vmivel), de lehet halladni tényleg gond nélkül.

- Official-on azért jobb játszani mert minden tekintetbe sokkal jobb a free-nél.

Esetleg ha fontos neked, hogy magyarokkal is tudj találkozni akkor elsősorba Teon, Franz és Sayha között válogass, ha nem akkor Teon:)