Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
IQ szolj, ha megtalalod WH-n, hogy hogy lehet bejutni hozza...
01110000 01110010 00110000
150 Fire patk = +75% damage .
Ez vonatkozik , bowra, daggerre, bluntra, etc..
imba.
Trolling is a art.
de mar a privat szerveren jatszo baratunk beokositott, hogy o 11kt lo ra 😄😄
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Sima lövése is 3500...mi patk? 😮
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
The Life is a Game. Yust play it!
A raid boss neve: High Priest van Halter (87).
L2wh-n nem talalni rola az egatta vilagon semmit. Blahhon talaltam par topic-ot rola, de onnan is csak annyit tudtam meg, hogy dobja a Demonic circle-t, es hogy eddig meg csak 3-om emberken lattak. 2 Bartzos Clan leaderen, es SH-n CE-n. Szoval ha CE nem tud róla mit mondani, akkor ki tud? <#confused>#confused>
Annyi a gáz vele h akkor lesz csak itt ha lesz megint franzra transfer 😊
Ha valakit igy érdekelne (bár kétlem) az pm itt! köszi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Gordi vagy valaki! Meg tudnátok mondani hogy az istenbe lehet eljutni a paganban lévõ bosshoz? úgyértem hogy lehete kinyitni a kapuját? Vagy az is fél óráként nyílik, mint MoS-ban? Pls <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#wilting>#wilting>
The Life is a Game. Yust play it!
talán valakinek hasznos ez az info: ma este 8-10 közt ismét ingyenes regisztráció lesz a Bitgate torrent oldalon (temérdek sorozat megtalálható)
Akit nem érdekel a téma, azoknak ez nyilván tárgytalan. Akinek jól jön, annak meg egs. 😊
Ilyenkor megmarad a régi triál accról a kari és csak az account név változik?
Mert attól tartok,hogy ha újat csinálok,akkor lesz még egy L2 acc a triál mellett...
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
aztán amikor rámész az upgrade accountra (vagy valamerre) van egy iylen, hogy user seial code (amit megvettél)
klikk rá, és már egyenesben is vagy 😊
hátha valakivel elõfordult a következõ:
csináltam egy trial accot és tegnapi nap folyamán akartam retail accountá alakitani.Azonban a game account detailsnál "activate account" menü hiányzik.(olvastam faq,helpet és ezzel lehetne teljesértékû accounta tenni).
Ehelyett "upgrade account" és "reactivate account" van.Ha rámegyek upgradére ez a szar egy új accot akar csinálni,amit én nem akarok hiszen kárba menne a kari.
A reactivatenél meg besem hozza a plaync-tõl vett retail serialt,hanem codot kér,amit ugye nem tud az ember ha playnctõl veszel kodot.
(gamecards-rol veszem,de ott olvastam hogy game cardal nem lehet trialt upgradelni)...
Tudna valaki segiteni,hogy ebben az esetben mi a teendõ?
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Megzavartalak?
csak vicc a human a nerõ és messze a legjobb ijász atm. DémonOrvosa dájozása is tökéletes grindre.
2 kérdésem lenne, az 1-ik: A humán vagy a drak elf ijjász a jobb?
A második hogy hogyan dye-ozzam õket mob ölés szempontjából.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse