88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74710 Jaj ne már. Ez már kezd fájni, most meséld be hogy annyira sok legit ember van teon-on és az a maradék 500-1000ember is ki lesz bannolva mert neked ez így nem jó. Elhiheted az a mostani kb 1000legit játékos nagyrész botból huzta fel a karit X szintre és talán most mikor már eljött a fun rész nyomta meg az Insert gombot.
Hidd el mindenki arra a szervere megy játszani ameikre akar és úgy huzza a kariját ahogy akarja, neked ha nem tetszik max leölöd de úgyis visszamegy és hamarabb otthagyja azt az xp helyet mint te. -
FickDeineStory #74709 itt csak csatlakozni tudok chear-hez ha csalni akarsz akkor inkább egyeltalán el se kezd v menny másik szerverre és ne a teon-ra -
FinalNaSa #74708 +1 -
#74707 közel 2 hónapja nem sétált vagy logolt be az az acc sétából....
És a DMX féle walker kivállóan fut mostmár pihenhetsz. Ülj le egyes. -
#74706 bármilyen meglepo dmx hakkolt sétálója tökéletesen mukodik. -
Kanqukac #74705 Biztos azzal az accal probaltad ki dmx "hekkelt" setalojat... -
#74704 Shanwayt bannolták egy koholt váddal... az egész egy hányás volt:( minden botkarim bent fut de a kurva 2 honapja legit karim kilövik...
12!!napig nem válaszoltak semmit majd visszadták... kurvára gyanus az egész:( -
#74703 teljesen jó lenne, reménykedem még összejövünk páran.
Gordi, mekkora karidat bannolták? vagy sok kicsit? -
KisEmir #74702 "meg itt van a legtöbb játékos"lehet,de a leggtöbb bot is.^^ -
Chear #74701 Bot van már elég a Teon-on, ha nem játszani akarsz inkább válassz másik szervert. :P
A fejlődés "A-grade"-ig a következő krónikától (érkezése előre láthatólag jövö hónap) villámgyors lesz.
Miért jobb offon játszani? Hát, ahogy egyszer Gordi frappánsan megfogalmazta: Ugyanazzal a pakli kártyával lehet játszani kanasztát is meg pókert is. Kinek mi az izlése. -
#74700 "Official-on azért jobb játszani mert minden tekintetbe sokkal jobb a free-nél."
- Egy jo free serverrel szemben a szememben még mindig semmit nem ér retail. Csak sajnos a jo free serverek kihaltak/ ha vki talál szoljon! / :( -
#74699 én 3 éve játszok (2év 10 hónap) igy. -
#74698 mármint úgy értem ,hogy 3 subclasst is felvettetek és még azt is húztátok -
FickDeineStory #74697 - a teon írtó jó szerver elsősorba akkor ha szereted a pvp-t, meg könnyü xp party-t is találni, meg itt van a legtöbb játékos szóval neked ez lesz szerintem a legjobb választás.
- szerintem teljesen fölösleges botot használnod, én teljesen legálisan játszok és teljesen jól haladok semmi gondom nincsen és nem ülök 10 óra feletti időt a gép előtt (bár ha tehetném:D). napi 5 óra játékkal pl szerintem egész jól fogsz haladni de ettől kevesebb idő esetén már nehezebb. egyre könnyebb az xp-zés (mondjuk mint gordi is mondta következő részbe nehezebb lesz vmivel), de lehet halladni tényleg gond nélkül.
- Official-on azért jobb játszani mert minden tekintetbe sokkal jobb a free-nél.
Esetleg ha fontos neked, hogy magyarokkal is tudj találkozni akkor elsősorba Teon, Franz és Sayha között válogass, ha nem akkor Teon:) -
#74696 aham, nagyjából értem és thx a válaszokat, de ti melyik szerón játszotok, játszottatok? és ha annyira nehéz fejlődni ti ,hogy bírtátok felhúzni a karit 3-as subclassal?:P -
#74695 -elég a cd key+game card + az adott chronicle(ingyen letölthető)
-Wow nem NC soft igy sajna nem minden NC soft által gyártot játék Time cardja jo. Jelenleg europai szerverek közül a legjobb a teon nem rosz a franz csak a sok orosz miat a mentalitás abszurd...
-Tömören nem lehet botozásról beszélni! Igen a botozás előnyös és javasolt annak ellenére, hogy telyesen illegális.
-Valójában nem tudom megválaszolni szerintem semmiért. Én azért választottam, hogy biztos lehesek benne a munkám nem vész kárba, de a 2 héttel ezelőti bannolásom óta azt kell mondjam semmi ok arra, hogy valaki offon játszon egy jóminőségű freehez képest.
-eszméletlenü nehéz fejlődni de ez drasztikusan csökken a következő hónaptól!
Vélaszoltam NP. Sok sikert.
-
#74694 uhh sok-sok finom kérdés. Nah Gordi bácsi úgy is szereti az ilyeneket, úgyhogy meghagyom neki a lehetőséget a válaszolásra... -
#74693 Csá all! Szeretnék pár dolgot kérdezni official L2-vel kapcsolatban és szeretném ,ha segítenétek nekem ezekben a kérdésekben:
- hogy tudjak offon játszani kell eredeti game, vagy csak elég a game card + az adott chronicle?
- a game card kimondottan lineage2-nek szól vagy a wowos game cardot is fel lehet használni l2-nek? vagy nemtom ,hogy van ez sry ha hülye vok
- a teon server az jó? vagy ha nem miben jobb ettől a franz? vagy egyáltalán melyik a jó szeró?:O
- a botokat érdemes használni? meg ezek ,hogy vannak, be kell őket állítani ,hogy mit csináljanak vagy mi?( valaki pls ezt is mondja el tömören)
- miért jobb offon játszani (az alacsony ratek ellenére) mint freen? (pl. dragon-networkon)
- és végezetül: nagyon nehéz fejlődni?:D mert 1x-esen még sosem toltam és ahogy láttam videókba minden karinak megvolt a full set-je, szóval nekem 5x-ös szerón is 52lvl-esen még nem volt top b-gradem, de ahogy több videót is láttam mindenkinek megvolt (lehet már nem 52-esek voltak, de ez ugyanígy megvolt nekik a és s-gradevel) , vagy a donatet érdemes használni?:S
Sry a sok kérdésért / hülyeségekért ,de szeretném ha válaszolnátok, thx -
#74692 Köszi a segítséget!
Tompi ami vicces, hogy a korábbi windowsnál ezt nem irta és gond nélkül vitte a klienseket, merge elött raktam egy uj windows, elvileg minden szokott dolgot feltettem és ez fogadott, de most leszedtem onnan 1-2 dolgot és ugyfest megjavult. -
#74691 sztem ez csak low levelre vonatkozik. Nagyobb szinten nagyobb fun :P -
KisEmir #74690 egyetlen egy mob, és kész??? -
#74689 le kell szedni 1 kis progit az amd dual core procihoz. amd optimizer. és akkor nem fogad majd ez a kiírás. 32bites programokra optimalizálja a procit vagy mih:D -
sanyiiiii #74688 erre nézz körül.
vagy itt -
#74687 Mostanság ha több klienst akarok futtatni ez a cirt error üzenet fogad:
The CPU Driver is not up to date. Please install an up-to-date CPU driver
Valakinek valami ötlet?
4400+ AM2 van a gépben aminél ezt produkálja nforce-s alaplappal alaplapi driverek fent sp2-s winxp -
BaalKain #74686 a gyors fejlődés miatt nem sokból fog tartani felhúzni egy pk-s karit :) -
#74685 GF catacombas botok...azt irjak, hogy idézek: "Catacomb Mobs disappear and respawn after 5 seconds of leaving thier room." szóval nem bírják majd trainelni a botokat, és nem bírnak majd terelni sem katában :S -
#74684 Gracia part1 insta: Kamaloka Ptsen keszult video. -
#74683 66os sorcerer? -
#74682 Sziasztok!
Ice Fairy Sirra (60) raidet szervezek.
http://img184.imageshack.us/img184/7876/icefairyjk0.jpg
Megvan egy full partyra való belépéshez szükséges quest item.
Várok 58-68 -as karikat.
Akit érdekel jelezze itt vagy in game: mescalino
/server franz/
thx -
#74681 Üdv ismét :)
Tesztelgettem picit én is pts-t, egész felgyorsították a fejlődést.
52 alatt a karakterek most már igazán nem panaszkodhatnak, hogy nincs pénz, vagy nem tudnak fejlődni (max ha állandóan leölik őket)
Amikor elindult a server rögtön updateltem, meg is lepődtem, hogy csak kb 10 percig tartott a 300% xp, kicsit lol-volt, aztán megcsináltam 2 questet és nem a quest revard változott, hanem, ha a quest után odamész a newbie guilde-os emberkéhez, és megjutalmaz egy halom xp és sp-vel, mert hajlandó voltál questet csinálni (lvl15-ön mindent skillt megtanultam, és maradt 60e sp-m lol) :D
11-ről 15-re léptem az 1. quest után, 15-ről 18-ra a 2. után, aztán 2 mob kellett még a 19-hez :D
ráadásul ad shadow weapun kuponokat is. Ma délelőtt is toltam kicsit, megcsináltam 20 kasztváltót, és már 48 percig kitartott a lvl4-es vitaliti :) Nem mellékes hogy lvl20-ig szinte semmire sem kell költeni, a teleportok ingyenesek, és 100E adenából topD-be lehet öltöztetni a karaktert topD-s fegyverrel együtt!!! Jók ezek a standerd itemek, és a c-is bent van belőlük. Na és itt van az is, hogy 62-ig full buff!!!
Én azt mondom ezek után A-ig senki nem panaszkodhat, mindent alá toltak!
0-ból indulva 2 óra alatt meg lehet csinálni a lvl21-et, topD-ben! Ezt még l2j-s szervereken sem lehet, csak high raten!
Nekem egyenlőre tetszik, kíváncsi vagyok a nagyszintű upgrade-re is :D -
#74680 Még mindig fizetős...befizetted a havidíjat? -
#74679 WTS Adena @ Sayha akit érdekel PM:) -
Patar #74678 Még mindig nem lép be.Lehet kéne még valamit letölteni? -
#74677 Sokat kell még tesztelni PTS-t, de pl nagy meglepetés volt 24 ora nem játék után lvl17 en 2 szintig kitartot a 2x szorzó na az már nem rossz:) -
Patar #74676 Még ebben a Lineage témában "kezdő" vagyok. -
#74675 azt jelenti "ur mom"
a system mappa linkje maradt, a link alatti tartalom kicsit updatelodott, elvileg egy pici hiba javitasra kerult. -
#74674 mit jelent az, hogy no freeserver? -
#74673 Mar negyedik eve fizetos, igen.
...legalabbis az official, a free szarverekevel meg mi nem foglalkozunk. Lasd fentebb, illetve lasd azt a feliratot is, ami a postod megirasa kozben ott diszeleg a betuid alatt... -
#74672 Jah hogy mar megint egy vagy a sok kozul, aki nem tudja elolvasni a forum cimet? -
Patar #74671 ja hogymár fizetős a Lineage 2?:S