A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DarkVen
    Üdv ismét :)
    Tesztelgettem picit én is pts-t, egész felgyorsították a fejlődést.
    52 alatt a karakterek most már igazán nem panaszkodhatnak, hogy nincs pénz, vagy nem tudnak fejlődni (max ha állandóan leölik őket)
    Amikor elindult a server rögtön updateltem, meg is lepődtem, hogy csak kb 10 percig tartott a 300% xp, kicsit lol-volt, aztán megcsináltam 2 questet és nem a quest revard változott, hanem, ha a quest után odamész a newbie guilde-os emberkéhez, és megjutalmaz egy halom xp és sp-vel, mert hajlandó voltál questet csinálni (lvl15-ön mindent skillt megtanultam, és maradt 60e sp-m lol) :D
    11-ről 15-re léptem az 1. quest után, 15-ről 18-ra a 2. után, aztán 2 mob kellett még a 19-hez :D
    ráadásul ad shadow weapun kuponokat is. Ma délelőtt is toltam kicsit, megcsináltam 20 kasztváltót, és már 48 percig kitartott a lvl4-es vitaliti :) Nem mellékes hogy lvl20-ig szinte semmire sem kell költeni, a teleportok ingyenesek, és 100E adenából topD-be lehet öltöztetni a karaktert topD-s fegyverrel együtt!!! Jók ezek a standerd itemek, és a c-is bent van belőlük. Na és itt van az is, hogy 62-ig full buff!!!
    Én azt mondom ezek után A-ig senki nem panaszkodhat, mindent alá toltak!
    0-ból indulva 2 óra alatt meg lehet csinálni a lvl21-et, topD-ben! Ezt még l2j-s szervereken sem lehet, csak high raten!
    Nekem egyenlőre tetszik, kíváncsi vagyok a nagyszintű upgrade-re is :D