A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    Tis vs Myriell 1
    Tis vs Myriell 2
    Tis vs Myriell 3

Nesztek flame megint, hogy lehessen min csamcsogni. Hajrá hajrá
    Tis megkért valljam be az sg közönsége előtt mekkora féreg vagyok

Tis ezennel bevallom FÉREG VAGYOK.

A morális magaslatok csúcsán elhelyezkedő fiatalemberrel miután kölcsönkenyér visszajár alapon éppen a cimbije hullája felett állva összefutottunk shrineban félrehívott egy 1v1-re. Én legalább pkztam nem traineltem vagy baszogattam a kariját. Nah mind1. Gondoltam bevállalom miért is ne jó móka lesz. Nem vagyok egy beszari ember hadd menjen. Tuti vereség de hadd szóljon. 2 napja vettem ki afkból a karit gondoltam elkezdek vele játszani. Mondtam is neki te figy se buff se felszereles.
    Belemnyit miután már shrine alagutba félrefutottam vele. Gondoltam visszafutok buffert, kb 2 mp utan megis elindultam lesz ami lesz. 76-os tőrös egy as-el no sa unsealed maj light amit egy oraval elotte vettem es bo ekszerben lofasz buffban. Megis nekimentem egy 79-es macskasnak akinel ott volt minden csibeszre elokeszitve. Sok eselyem volt ja. De ez jatek. Erre nekimennek a cimbik is. szerinte negyen valojaban egyedul emotion lotte meg rajtam kivul ugy remlik. a többiek csak futottak utanunk. mint varhato volt megborultam de ő meg úgy futott mint a nyúl
    ekkora melleny utan mast vartam tole
    nah mind1
    jon vissza gratulalni akartam neki, hogy milyen bravúrosan lenyomott
    nem tudtam mi az skill amivel paralizalt, mert meg sem tudtam mozdulni
    gondolom a feline king cucca volt

kerdezem ez mi volt? ez a lefagyasztas
    nah a 2 enter kozott latom beesik egy ilyen kis lightos szoveg hogy rohadt kis sunyi geci vagy ahogy a foton is látszik
    ezzel kezdődik az érdemi rész

és akkor utána engem letilt emoval meg bratyizik de nincs harag meg semmi baj :)
    blah blah
    ezek utan aszem te nezz magadba

aki zero esellyel megis nekedment fair módon az én voltam
    nekem irtad hogy 1v1 en felrementem a cimbik nekedmentek senki nem nagyobb mint 76
    te nyitsz belem aztan meg menekulsz

gratulalni akarok a harcert amit minden kulfoldi megtenne csak hat te faszparaszt atlagmagyar vagy te nem
    te helyette sunyi gecizel egybol

nah ennyit rólad erkölcs huszár
    ezek után veled kapcsolatban semmi nem érdekel ne is írj nekem nem is válaszolok
    abszolút semmilyen jellegű kommunikációra nem vagyok hajlandó veled
    gerinctelen vagy és primitív

én is az voltam mert a harag elöntötte az agyam
    beismerem még 1x én vagyok a féreg

mind1 képet csatoltam
    ezek után sírd el a saját verziódban a bánatod
    gl hf
    aztán gondolkodj el rajta mégis ki veszi komolyan ezt a játékot
    majd bele akartál halni egy pvpbe

pffffffffffffff