88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74630 Nekem már rég kész lol. -
#74629 elég lassú így is, sztem most hagyd rá, majd holnap leszeded :) -
#74628 szted azvaló nekem? nemtudom milyen alapon mondasz ilyeneket te kretén. rádfért volna pár hónap free mert holt hülye vagy az egész játékhoz. azért lett elegem abbol a szerverből mert csak ilyen pve nyomorékokkal (mint te) volt tele, bugos szar az egész... 4éve játszom de te azért mindig megmondod a tutit. az érzelmi nyomorékságom ne igazán zavarjon, egy ilyen full nyomorék, okoskodó, sírós balfasz mint te ne szóljon meg senkit. -
#74627 A pts tölthető de nem árulom el mert akkor lelassul. -
#74626 WTB BlueSoulCry 11 @ Franz PM itt! -
#74625 Az nem paralizis...Hanem FAGYASZTÁS.
Sub Zero lvl 10-es agument!!111
Tis ftw! -
széjjelváglak #74624 Jók a képek. Főleg a második. Kókler. Muhahahaha -
aalat #74623 Nem is ismerted.. honnan tudod milyen volt? :S
Amugy meg blahon irta, hogy 12k dollar volt az egesz... es meg el kell adnia egy +6os AM-t es egy soes-t. De ez ugye blah.. -
ErrOrHUN #74622 hát akkor nem csak téged, de az ismerősét is átbaszta :D -
FickDeineStory #74621 nem nekem mondta láttam mikor írta az 1ik ismerősének. de mind1 tulajdon képpen, csak kár, hogy elment, jó játékos volt. -
#74620 Akkor most közlöm veled, hogy a cubicja tud paralizálni, nem a macskája:) -
#74619 1 éve ebből 2 hónap manuál az elején lvl 52-ig aztán felfedeztem a donatet meg a botot
addig csak egymagam voltam no ismeros semmi penz questeltem meg gyalogoltam gludiobol adenbe pl hogy legyen penzem :(
annak is megvolt a feelingje, tetszett bár ma már nem sírom vissza :)
meg most pár hete kezdtem el manuálban
eddig nem foglalkoztam vele ki mit tud csak grindeltem
warlock ellen még soha nem játszottam feline king ellen meg pláne
eddig mindenkinek csak kai the cat-je volt
ha szigorúan akarjuk venni a játéktapasztalatom akkor az pár hét :(
mondom majd belejövök idővel :) -
#74618 Te mióta játszol ezzel a játékkal? A tudásod kis frissitésre szolrulna meg nem csak botozni kéne, ha még azt se tudod, hogy mitől vagy "fagyasztva", ha épp egy warlock ellen játszol... -
#74617 lol
ehheeemmmm ehhhemmmm
jah hát sarkítva igaz :D
de lelkesen tanulok
annak ellenére tegnap mi történt örülök a fejleményeknek
ezt tényleg csak gyakorlással lehet megtanulni a FAQ bújásával nem
:) -
BaalKain #74616 Az már nem az én gondom :) -
ErrOrHUN #74615 nemcsak pk, de pvp szűz is :D -
#74614 "ki rak fel képeket arrol hogy ölt meg egy botot?"
nem jött még le hogy én? és igen féreg vagyok mert le merek pkzni valakit aki mást sem csinál csak másokat pkz többek között engem számtalanszor
nem baj ez maradandó élmény volt :)
még pk szűz voltam idáig :D (de olyan ez mint a szűzlánynál tudod ráérez az ízére aztán ihajjjjjj) (tetszik ez nekem is, folyt köv)
"flavia, amúgy te mióta játszol off-on én utoljára rólad még 2006 őszének végén hallottam mikor a Nightfall szerveren pk-ztál mindenkit:D"
ezt már sok embertől hallottam
sebaj
sztem húzz vissza oda az való neked
offon csak rontod a levegőt
menj vissza freere aztán a 78+-os kölcsöncuccból agyontápolt íjászoddal amihez van 2 skill amit használnod kell és 20km-ről lövöldözd a lvl20-as karikat
ehhez értesz máshoz nem kókler leclair
tudomásomra jutott hogy olyan érzelmi nyomorék vagy hogy te direkt élvezed ha kibaszhatsz mással és örömmel tölt el ha valaki idegeskedik a genyózásod miatt
ebből tanulva nyugodj meg többet az életben nem húzom fel magam rajtad
ebből ne juss lelki táplálékhoz
veled is befejeztem a jövőben tehetsz bármit nem érdekel
pkz én is megkereslek én is pkzlak
over -
#74612 32 millio volt ,ha jol emlekszem nem? -
#74611 WTB high lvl support @ franz, cucc nem erdekel. -
#74610 ez tényleg az utolsó hozzászólás aztán isten segít utamon
kértél írjam meg én megtettem :D
én nem a pofám tépem
ezért vagyok fejjel a falnak típus
megteszem a mit mondok
mit nehéz azon megérteni, hogy pont ÉN bevállaltam. még 1x ÉN BE 1v1-be
arról nem tehetek, hogy amint lilultál neked mentek
lehet 3-an sebeztek azt nem néztem pontosan
el voltam vele foglalva, hogy miért vagyok lefagyasztva
azt beszeld meg velük NEM ÉN KÉRTEM őket
saját döntésük volt
erről nem én tehetek
az hogy ugatott neked, mint írtad valószínűleg lejött, hogy azt sem én csináltam
NEm én ugattam
tehát, hogy ez így történt magadnak köszönd
odamentem 1v1-re (félrevonultam láttad te is)
aztán rajtuk felbaszod az agyad aztan meg engem sunyizol
most már baromira leszarom tényleg
ha még minidg nem esett ez le neked akkor sry a hiba az ön készülékében van
én is kiálltam
és most tényleg over -
#74609 Bocs de en nem screenshotoltam le hogy 3-an sebeznek, meg ott a bothealer, mert szarok ra. Nem gondoltam hogy te tenyleg idesirsz SG-re:D Amugy azt kihagytad hogy allban megbeszeltuk hogy 1v1, erre amint lilultam jott az aldas. Es felbaszom magam azon ha irogat a haverod hogy gyava fereg vagyok, meg most legyen nagy a szam, aztan egy tisztes 1v1-et nem vagy kepes bevallalni. Te beszelsz gyavasagrol meg irl veresrol, mert csak a monitor mogott verem a farkam. Tessek leraktalak. Azt hiszem tovabb nincs mirol beszelni. En kialltam.
"abszolút semmilyen jellegű kommunikációra nem vagyok hajlandó veled"
Isten segítsen utadon, ámen. -
ErrOrHUN #74608 az is pénzkidobás volt :D -
BaalKain #74607 Én meg csak 400at kaptam baalkainért :( -
ErrOrHUN #74606 téged már megint beszopattak...
32k usd az majdnem 5.5 milla huf... -
FickDeineStory #74605 tényleg Gordi olvastam amint pár nappal ezelőtt WolkuZ-ról beszéltetek. Na most befejezte a játékot eladta a kariját 12 ezer dollár-ért a +6-os AM+acu + attribute-al. A többi cuccát most árulta szerintem egy 20 ezer dollárt ezen is összeszed, amilyen cuccai vannak:D. 22 hónap alatt 32ezer dollár-os kari:)
flavia, amúgy te mióta játszol off-on én utoljára rólad még 2006 őszének végén hallottam mikor a Nightfall szerveren pk-ztál mindenkit:D -
#74604 na te kutya.
erkölcshuszár? na ki sír sgre minden szar után? ki rak fel képeket arrol hogy ölt meg egy botot? tényleg féreg vagy, ne sírjon a szád. erről ennyit. (a db-t kölcsön kaptam) -
#74603 hat ettol nem lettem okosabb :=/ -
#74602 flavia -
#74601 tenyleg ez a leclair kinek a karija? eleg dellas bot lehet 5os DBvel -
#74600 Tis vs Myriell 1
Tis vs Myriell 2
Tis vs Myriell 3
Nesztek flame megint, hogy lehessen min csamcsogni. Hajrá hajrá
Tis megkért valljam be az sg közönsége előtt mekkora féreg vagyok
Tis ezennel bevallom FÉREG VAGYOK.
A morális magaslatok csúcsán elhelyezkedő fiatalemberrel miután kölcsönkenyér visszajár alapon éppen a cimbije hullája felett állva összefutottunk shrineban félrehívott egy 1v1-re. Én legalább pkztam nem traineltem vagy baszogattam a kariját. Nah mind1. Gondoltam bevállalom miért is ne jó móka lesz. Nem vagyok egy beszari ember hadd menjen. Tuti vereség de hadd szóljon. 2 napja vettem ki afkból a karit gondoltam elkezdek vele játszani. Mondtam is neki te figy se buff se felszereles.
Belemnyit miután már shrine alagutba félrefutottam vele. Gondoltam visszafutok buffert, kb 2 mp utan megis elindultam lesz ami lesz. 76-os tőrös egy as-el no sa unsealed maj light amit egy oraval elotte vettem es bo ekszerben lofasz buffban. Megis nekimentem egy 79-es macskasnak akinel ott volt minden csibeszre elokeszitve. Sok eselyem volt ja. De ez jatek. Erre nekimennek a cimbik is. szerinte negyen valojaban egyedul emotion lotte meg rajtam kivul ugy remlik. a többiek csak futottak utanunk. mint varhato volt megborultam de ő meg úgy futott mint a nyúl
ekkora melleny utan mast vartam tole
nah mind1
jon vissza gratulalni akartam neki, hogy milyen bravúrosan lenyomott
nem tudtam mi az skill amivel paralizalt, mert meg sem tudtam mozdulni
gondolom a feline king cucca volt
kerdezem ez mi volt? ez a lefagyasztas
nah a 2 enter kozott latom beesik egy ilyen kis lightos szoveg hogy rohadt kis sunyi geci vagy ahogy a foton is látszik
ezzel kezdődik az érdemi rész
és akkor utána engem letilt emoval meg bratyizik de nincs harag meg semmi baj :)
blah blah
ezek utan aszem te nezz magadba
aki zero esellyel megis nekedment fair módon az én voltam
nekem irtad hogy 1v1 en felrementem a cimbik nekedmentek senki nem nagyobb mint 76
te nyitsz belem aztan meg menekulsz
gratulalni akarok a harcert amit minden kulfoldi megtenne csak hat te faszparaszt atlagmagyar vagy te nem
te helyette sunyi gecizel egybol
nah ennyit rólad erkölcs huszár
ezek után veled kapcsolatban semmi nem érdekel ne is írj nekem nem is válaszolok
abszolút semmilyen jellegű kommunikációra nem vagyok hajlandó veled
gerinctelen vagy és primitív
én is az voltam mert a harag elöntötte az agyam
beismerem még 1x én vagyok a féreg
mind1 képet csatoltam
ezek után sírd el a saját verziódban a bánatod
gl hf
aztán gondolkodj el rajta mégis ki veszi komolyan ezt a játékot
majd bele akartál halni egy pvpbe
pffffffffffffff -
#74599 Nekem elég egy redbull, mert az szárnyakat ad -
#74598 Hát igen:P hamár Aion késik az ötletek és lények 80% át beteszik L2be:P nem mintha nem ezt ugatnám 1 éve:P még 4 hónap az első repülésig:P
Mondjuk én sokkalom 5ezer forint egy ló 1 hónapra... és a bufoló petek is jófelyek de 5k egy hónpra nem tudom megéri e:(
Mondjuk az oránként egy 100%os selfbrez havi 5000ért nem is vészes meg a töbszörös xps dungeon is megérheti 5k ért. -
#74597 Hehe... Nehany pattogo golyo elkaphato... -
#74596 Nah aki akar, az mostantól válthat kasztot mainra. -
FickDeineStory #74595 tényleg az elő írás, hogy nem szabad klánba lenni mikor szervert akarsz váltani. -
#74594 Ne vegyétek magatokra
Háttérkép -
#74593 Gratzz Karesz! -
#74592 jah a klán volt a gond :P -
#74591 MEGOLDVA!!! csak leirom hogy mi volt a hiba...legalább is szerintem.:P De ezek után már tudtam választani a karaktert. Szóval kipakoltam teljessen a inventorit és kiléptem klánból is.Vszinü e két porbléma közül az egyik zavarhatott be:) -
#74590 foglalt volt a mrelf???:D