A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mydgard
    ntr: Az rQm-ben nem én vagyok a leader valóban, de közösen döntöttünk a sorsunkról, közösen jöttünk át ide és én képviselem magunkat (nem téged, tehát ezzel ne is foglalakozz). A jövőben is együtt mozgunk, ki tudja mit tartogat még! :-)

Anarga: pont ezért nem vagyok jó leader. Tudom sokaknak szüksége van ilyenfajta irányításra, mindenesetre én úgy éreztem egy vagyok közülünk, aki a helyzet alakulása folytán épp megalakítottam magunkat. Tehát nem éreztem magamat kiválasztottnak, aki diktálja a tempót a többieknek. Nekem szimpatikusabb volt értelmes emberek baráti közösségének kovácsolása, ahol túlnyomórészt közösen döntjük el sorsunkat. A probléma nem feltétlenül ezzel volt, hanem egyszerűen nem voltunk elegen és jött ez a lehetőség. Kár is most rágózni ezen. Ez van! :-)

Aylana: a szimpátiával részemről sincs gond! ;-) Bár néha nem értettem mit és miért csinálsz(tok). Úgy tűnt, hogy mindig csak az számít, hogy a legerősebb oldalhoz csapodj(atok). A realitás az, hogy lehetett volna csinálni erős magyar klánt de nem sikerült. Ennek több oka van, nekem is megvan a felelősségem. Most az a helyzet, hogy mindannyian akik ismerjük egymást a játékból és innen a fórumról, megeshet egymást fogjuk csapkodni a Franzon, nem kizárt több oldalról. Hogy ez jó vagy nem jó?! :-) Szerintem nem, de hát ez van! :D

Az rQm-nek komoly diplomáciai problémái lesznek megeshet, mivel a vasárnapi Gludio siege elég érdekesre sikeredett. Az ally amelyik segített minket (Pata negra, Anger Management, x) csak nézte, hogy mi meg nem segítünk nekik, mivel a Visionnal nem akart balhét a leaderünk. A vége az lett, hogy ők ölték le a klánunk javarészét a végén (aki segíteni jött eredetileg). Oldalt kell választanunk lassan és kéne egy erős ally. Nem tudom mi lesz, de itt az idegenlégiónknak nincs túl sok szava. Most inkább próbáljuk húzni a karikat.