Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
mostvoltak a nagy botbannok, de ugye elvileg csak koreai ip-k mentek, dehát azért sh-n az az 5xx player.. 😄 lol.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

perpill nem, ezek a valós számok kb

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

officalon is a "játékosok" fele bot...
daemonervosa
Mindegy hogy offon vagy freen vannak tobben, egesz mas a ketto, egesz masert szeretjuk mindegyiket, de egy 1000+fõs szerver legyen es kesz 😛

Trolling is a art.

emellé még dobd oda a koreai taiwani servereket is 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

VipJoco
Abyss:

x3 5092
x300 PVP 1538
x7 1305
x10 Alpha 3073
x1 488
x10 Beta 2195
x5 3337

17028 ember 7szerver = 2432.5 / szerver

OFF:

Bartz server status: Light (39%)
2366 players online
Sieghardt server status: Light (11%)
680 players online
Kain server status: Light (20%)
1226 players online
Lionna server status: Light (18%)
1081 players online
Erica server status: Light (13%)
789 players online
Gustin server status: Light (18%)
1124 players online
Devianne server status: Light (26%)
1588 players online
Hindemith server status: Light (27%)
1622 players online
Teon server status: Heavy (79%)
4760 players online
Franz server status: Heavy (65%)
3910 players online

19146 ember 10szerver = 1914.6 ember/ szerver

xt198
th+bd+warcryer ftw :o

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
MATEK KEZDÕKNEK!

1 account 1 hónapra = 2800ft
akkor
3 account 1 hónapra = x

x= account*honap*2800ft

3*1*2800= Végeredmény

a helyesen válaszolok között egy darab "Ön elvégezte az elemi elsõ osztályt" szövegû A4 es igazoló lapot sorsolunk ki.

Megjegyezném, hogy tucatnyi klasz röhögve szolozik herb buffban de 1 buffer több is mint elég!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Holen!

Én épp ezért mondtam, hogy mindenki másképp játszik más örömöket lát. Neked jo walker stb nélkül, szíved ügye, nem bántalak te így látsz szépséget a játékban rendben van.

Azért közel sincsenek annyian abysson, mint official lineagen. Max mint 1 szerveren, de azért a van néhány szerver, meg a töménytelen mennyiségû koreai szerver szal azért még néhányszázezren játszák ezt a jatekot...
Endaer
nemtom hogy sikerult ezt kiszamolnod, de nekem 3 accal sincs havi 15-20k koltsegem... kb a fele, az stimmel. De nem 20, lol, teged jol atbasztak ezek szerint.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

nah ezt jólmegaszondtam :S
Holen, nincs igazad, nem kell 3 acc!
Buffer miatt ne fájjon a fejed lvl 38 ig kapsz buffot npc tõl! Utánna meg keress partyt!

Ha elég élelmes vagy, akkor sosem kellesz adenát buyolnod a senkitõl!

Speciel nekem még sose volt rá szükségem...
Legu: Kedves baratom az elég ciki hogy tobben vannak egy free szerveren.
Ha nem akarsz karaktert huzni vannak jo kis pvp free 500szoros :-)

Sajnos igazamlet official halot mar nem a jatekorol szol hanem a penzrol.... meg botrol.
Az igaz hogy nagyon nehez valamit is kezdeni nularol itt.

De en azert nem fogok fizetni hogy ne én játszak vagy ha jatszani akarok 3-4 accontom legyen. havi 10-20 ezreket nem er az egész.
Igaz 6 napom van meg ,de igy ennek ertelmet nem látom max annyit hogy elvileg nem kell atol agodni hogy a szerver meg szunik.....

Bocsant ,hogy lehuzom ezt a kozoséget.

Ez egy Nagyon jo játék lenne ha nem a walker , 3 accunt , és igen nehez fejlodesrol szolna az utobit válaltam volna de igy nem rugok labdaba és egy idõ utan én is csak pénzt és walkert hasznalnék a játék hejet.......... sok sikert srácok sok xp nagy PvP.
Gordis2k
Nagyon jól látod a dolgot de mondjon már valaki egyetlen egy playert akit bannoltak! Mert én kutatok minden forumon és smmi csak keleti ázsiai ipk és farmerek.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Voyager5
Nemértek hozzá de szerintem arra volt jó, hogy:

1 - akiket banoltak újra accot vegyenek ergo pénzmag NCsoft bácsinak
2 - legyen hely az esetlegesen majd valamikor újra "megnyíló" euro szervereken transferhez ergo ugyancsak pénzmag NCsoft bácsinak
3 - tudjanak felmutatni vmit , hogy õk aztán mindent megtesznek a farmerek visszaszorítása érdekében lol 😊

de mondom laikus vagyok az ügyben <#banplz>
jaja megy, de azért hiányzik az élet giranból :S Mire volt jó ez a sok ban nem tudom :S
Gordis2k
megy! tökéletes
semi változás csak nem free ennyi

Hogy megy-e.
Bár most mondta egyik farmer cimborám hogy neki futnak a walkeres accai.

Baal: mire gondlsz, hogy megy e a fizetõs walker, vagy hogy banolták e azokat is ?
Most a fizetõs walkert is leírtották? Mert akkor rövid pályafutást jósolok L2-nek...

darkmenx
hosts file delete

hi all! Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném!
A problémám az hogy felraktam az l2-t, egy ideig ment is, de aztán mikor belépnék kiírja hogy vmi baja van a gameguarddal! Probálkoztam azzal hogy kitörlöm a gg mappát de nem segített, azota már ujraraktam a rendszert meg az l2-t is, és még mindig ez a baja! Régebben nem volt semmi baja.
vki help plz <#help><#help><#help>

hihetetlen, hogy le lettek pusztitva a szerverek... :s
Giran nagyon szellõs lett, s a tapasztalatok alapján áll az egész kereskedelem :S
A matik ára a csillgos ég felé tart, nincs aki utánpótoljon :'(
Hozzátok vissza a farmereinket ! 😄DDD
darkmenx
5$-ert van elado walker kodom erdekel? 2$-t sporolsz!

Nézd barátom. Kezdenék egy szerintem igez bár elcsépelt közhellyel: "Mindenki a saját maga szintjén nyomorog"

Én amikor elkezdtem az l2--t akkkor élveztem a zenét meg a questeket, kb 2 honap alatt feltornáztam soloba, buff nelkul, néha partyba az sps-em 42 re. És nagyon élveztem. Azóta eltelt néhány év, és hányingerem van ha egy 78 alatti karival kell játszani, ha megölnek, és esetleg vissza kell grindelni azt a 2-3-4%-ot stb stb stb.

És a nagy donate meg walker ellen beszélsz holott abysson pl havi 5 juróért lehet premium accountot váltani, ami arra jó, hogy heavy szerverleterheltségnél ne kapj DC-t és ha botozol ne bannoljanak ére???

Hát serintem ez is valahol péztárcafüggõ. Free walker nelkül én meg tényleg nem játszom, mert sokat lattam már ahhoz, hogy pvp-n kívül én manualba játszak....

Részemrõl ennyi mindenkinek más értékek vannak a játékban...
Gordis2k
1. uszva
2. a legjobb ha egyszerüen elé álsz és elhivod egy házibuliba vagy csak dumálni egyet.
3. Akkor kapod ha jo voltál pirospontnk hivják az ovonéni adja ha jó a leyesírásod. Tehát ne reménykedj mert bár nem néztem, de valszeg sok a hibád hisz te magad is felhivtad rá a figyelmet.A karmapontokat a halál váltja ki vagy te ölsz mobot vagy téged ölnek.

Cobra.
A kripta az katakomba és necropolis, ezekbe a 7Signs alatt tudsz bemenni. Regisztrálnod kell magad az egyik oldalra (Dusk vagy Dawn) és minden 2. héten a nyertesek használhatják a katakombákat. Következõ héten megint a seal stone gyûjtögetés megy (ennek a mennyisége határozza meg, hogy melyik oldal nyer, illetve a Festival of Darkness pontszámai), ilyenkor bárki lemehet, aki feliratkoztt valamelyik oldalra. De csak partyval érdemes lemenni, mert 4x HP-s mobok vannak lent és elég szûk helyen vannak aggro és social (tehát egymást segítõ) mobok.
2: /friendinvite név (a meghívottnak el kell fogadnia)
3: rec pontok, a felemelt hüvelykujj ikonnal tudsz adni, igazábol semmire nem jó, csak arra, hogy ha elég sok összejön, akkor kék lesz a neved. Viszont nem könnyû összeszedni, mert naponta 3 pontot vesztesz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Üdv mindenkinek.
Elõre s elnézést kérek az "idióta" kérdésekért, de én még csak most kezdtem el a játékot nemrég, ezért sok dolgot nem tudok.
I.Hogyan lehet bejutni a "kriptákba"? Asszem ez a nevuk azoknak ahova csak uszva lehet bejutni.
II.Hogyan lehet valakit meghívni a barátok közé, ott a comunityben?
III.Néha asszem szoktam kapni valami jópontokat vagy miket. Ezeket a karakter adatainál találom meg a karma alatt. Ezeket akkor szoktam kapni, mikor valakinek segittek(buFF), és hogy ezeket a gép adja, vagy a játékos? Ha a játékos adja akkor hogyan tudok másnak adni ha segittenek nekem? és ez kiváltja a karma pontokaT?
Válaszotokat elõre is köszönöm. A helyesírásért ne szóljatok be légyszi.
darkmenx
1000ft

VipJoco
Bartz server status: Light (30%)
1841 players online, of maximum 6000

HMMM <#nezze>

Igaz még közelben nincs ott fõidõ, de akkor is.

volt vmi flémelés? Lemaradtam róla edzés miatt 😞

Endaer
epic fail, learn to read, gg, etc 😊 - bár végülis, mint néhány szociálisan érzékenyebb pillanatomban nekem is eszembe jut...: mind emberek vagyunk, hibázhatunk...

Bartz vidám 😊

"TD/Vestige/Sincity VS Nova/Enmity/Dominus. VS LEaD+Hatebreed

TD invited NobleHouse from Sieghardt.
Nova invited ICA from Sieghardt.
Enmity invited Catalysts as a new clan in their ally. But because catalysts doesnt have enough space yet they are invited into the alt clan LivinLegends.

Vestige/Sincity/Dominus probably didnt invited anyone knew in there clans lf confimation for that."

Remélem Error nem lagolod szét magad és tudsz pvpzni Te is a Nova-val 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

VipJoco
http://www.lineage2.com/community/characterNameChanges.html?server=10

TruBy
Hali all.
Valaki be tudná linkelni az L2 oldalon belül a karakter név változtatós információs részt? Tehát nem azt, hogy hogy kell nevet változtatni, hanem hogy ki mire változtatta a nevét. Elõre is kösz.

valaki aki tudna nekem photoshoppal egy frappáns nick képet csinálni plz irjon privatot ! nagyon megköszönném 😊<#worship>

darkmenx

solyomb
ErrOr/Andris üzenete:
wow
ErrOr/Andris üzenete:
az volt a titlem, hoyg Dont touch me im nerw
ErrOr/Andris üzenete:
😄
ErrOr/Andris üzenete:
-r
.: Sanci happy :. üzenete:
nemmondod?
ErrOr/Andris üzenete:
de
hogy mik vannak
😄
megmaradt barztra?
vagy honnan tudod?
ErrOr/Andris üzenete:
😄
ErrOr/Andris üzenete:
megmaradt
ErrOr/Andris üzenete:
bazz azthittem ncsoft poénkodik😄
😄
Ezek mind szép és jo dolgok amikrol beszélgettek ,de mi lett az én kérdésemmel kb 30 lejebb #70869.
😊 😊 😊 😊
képet én is rakjak föl magamrol?
solyomb
Játszotam 2 évet egy free szerveren (abbys) van játék tapasztalatom elvileg.

Azt akarjátok mondani ,hogy hivatalos szerveren 1 accontal semit nem érek... ?????
Ha nem használok walkert nincs értelme a játéknak..?

Ha nem fizetek donétert akor eséjem nincs pénzre ???

elégé vissza olvastam a forumot ...
A hivatalos szerver arrol szol tolom belle a Forintot...

Ez a szar walker röl szol meg bot meg dual trial box rol??

Most nagyon levagyok hangolva gondoltam kifizetek 3000ft havonta es játszok és élvezem a játék élményt a nehéségeket a PARTY , pvp a sikert ha össze jon kisebb vagy nagyobb dolog.

Egy szaros free abbsyon többen játszank mint itt? nincs is ertelme ezert fizetni ? http://la2.theabyss.eu/

Ez ha igy igaz akor nevetseges .. akor csak arrol szol hogy kinek van több Forintja és minden lehet.........

Mondjatok már valamit hogy ez nem csak errol szol ......
ppulai mit akarsz letölteni ?
walkert?
szerintme várd meg a karbantartást, és majd reportolunk, hogy megy e !😊
ehh ésigazam lett ?!?!???!????!!!!
http://www.lineage2.com/news/development.html

February 26, 2008
This week's regular maintenance period will be extended by approximately two hours. During the maintenance period on Tuesday, February 26, between 10:00 AM and 2:00 PM Central Time (5:00 PM GMT+1 to 9:00 PM GMT+1), the following changes will be made:

Account Services

All account service requests that were applied before today's maintenance will be executed today.
Event

Upcoming event preparations (more details to be announced in the newsletter at the end of this week).
<b>Hardware/Software

GameGuard update</b>
létszi
valaki nem tudna ide irni egy honlapcimet ahonnan le lehet tölteni????<#help><#help><#help><#help><#gun> <#buck>
Szétdobáljuk a cuccainkat giranban? <#eplus2>

daemonervosa
szerintem ezzel nem vagy egyedul 😊
:=(

Trolling is a art.

Facek
volt mikor pedig megtetted 😛
Gordis2k
Klasz ha igaz akkor legalább nem kell tovább L2-töt játszanom😊

L2 walker nélkül= értelmetlen idõpazarlás.

Márpedig én nem fogok a gép elõt ülni és ölni 8 orát 1%!! ért!!

http://www.usgamebank.com/forum/viewtopic.php?t=3243
http://www.usgamebank.com/forum/viewtopic.php?t=3245
www.towalker.com - forum ... 😛