88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74424 lunas cucc elado franztos adenara
dual sls :75mill sls focus 20mill ruha meg ekszerek 20mill místerisu sword acumen 7mill -
#74423 Sziasztok, tud valaki adni pontos infot vagy linket ahhoz, hogy a passive augemnt skillek hány % ot adnak? -
#74422 valakibnek lunás cucc frantzos adenára? -
#74421 Ha valaki rendelkezik info val, hogy Hellbound on milyen quest et érdems csinálni illetve mit kell csinálni a tomb okal valamint, hogy mire kell ügyelni az ne kíméljen. -
#74420 Egy XT és 10db 250GB-os winyó pl? -
#74419 minegy mi 125-145ezerért -
ciento #74418 sziasztok, valaki tudna nekem összeírni egy configot(lehetőleg árakkal), amin simán fut 3-4 kliens vagy tudok szép grafikával frapsolni is? előre is kköszi -
Monoton #74417 -
#74416 A SpellHowlert nem ajánlom mert gyenge a storm Screamer az nem rossz de nem egy power class mert slow castingja van kiutik belole és nem tud cancelezni a silent nem segit wariorok elen és a hpd kicsit több mint 0 az SHt megint nem ajánlom mert nem tud Arcane macét használni namost az SS meg low hps és nem elég gyors. A DM az kicsit weak lesz sz3rintem meg hát nem is engedik olyzni:( és a DWt sem sóval ha csak a dark elf varázsl(ók) közül válogatsz akor StormScreamer és ha szerzel egy celestial augnamentet akkor fasza lehetsz. -
BaalKain #74413 A köv problémára keresek megoldást:
3-4 óránként kidob l2 minden szerverről, séta és nemséta klienst egyaránt.. Na mondom megint beszart az ADSL, majd váltok kábelre otthon oszt jó lesz.
De kihoztam a laptopot a munkahelyemre, itt ugyanezt csinálja a mocsok. Ugyanakkor mint otthon. Teljesen más szolgáltató, itt kábelnet van.
Mennyi az esélye annak, hogy két szolgáltató ugyanakkor szakad? Vagy Csongrád megye ftl? -
pongi10 #74412 Hali!
melyik dar elf varazsló a legjobb olimpián???
előre is köszi -
KisEmir #74411 Miert is?
-
#74410 WE NEED U!! -
#74409 Nice. Can I join? -
aalat #74408 10 -
z0l3e #74407 10 vagy 12 nap ? -
#74406 omg! Grat!!:) -
z0l3e #74405 lf antharas respawn time ? -
#74404 grat!! -
#74403 Ja és grat az Unicumnak! -
#74402 ntr: Az rQm-ben nem én vagyok a leader valóban, de közösen döntöttünk a sorsunkról, közösen jöttünk át ide és én képviselem magunkat (nem téged, tehát ezzel ne is foglalakozz). A jövőben is együtt mozgunk, ki tudja mit tartogat még! :-)
Anarga: pont ezért nem vagyok jó leader. Tudom sokaknak szüksége van ilyenfajta irányításra, mindenesetre én úgy éreztem egy vagyok közülünk, aki a helyzet alakulása folytán épp megalakítottam magunkat. Tehát nem éreztem magamat kiválasztottnak, aki diktálja a tempót a többieknek. Nekem szimpatikusabb volt értelmes emberek baráti közösségének kovácsolása, ahol túlnyomórészt közösen döntjük el sorsunkat. A probléma nem feltétlenül ezzel volt, hanem egyszerűen nem voltunk elegen és jött ez a lehetőség. Kár is most rágózni ezen. Ez van! :-)
Aylana: a szimpátiával részemről sincs gond! ;-) Bár néha nem értettem mit és miért csinálsz(tok). Úgy tűnt, hogy mindig csak az számít, hogy a legerősebb oldalhoz csapodj(atok). A realitás az, hogy lehetett volna csinálni erős magyar klánt de nem sikerült. Ennek több oka van, nekem is megvan a felelősségem. Most az a helyzet, hogy mindannyian akik ismerjük egymást a játékból és innen a fórumról, megeshet egymást fogjuk csapkodni a Franzon, nem kizárt több oldalról. Hogy ez jó vagy nem jó?! :-) Szerintem nem, de hát ez van! :D
Az rQm-nek komoly diplomáciai problémái lesznek megeshet, mivel a vasárnapi Gludio siege elég érdekesre sikeredett. Az ally amelyik segített minket (Pata negra, Anger Management, x) csak nézte, hogy mi meg nem segítünk nekik, mivel a Visionnal nem akart balhét a leaderünk. A vége az lett, hogy ők ölték le a klánunk javarészét a végén (aki segíteni jött eredetileg). Oldalt kell választanunk lassan és kéne egy erős ally. Nem tudom mi lesz, de itt az idegenlégiónknak nincs túl sok szava. Most inkább próbáljuk húzni a karikat.
-
#74401 Namost attól mert lefordítom még nem fogod érteni:) -
Kanqukac #74400 Csa!
Bocs de huyle vagyok angolbol!Ez mit jelent?
Darkmenx it doesn't matter what launcher you use. I don't use launcher at all. I injected L2.exe using CFF explorer so I could get rid of the launcher and make my life easier.
This one is still 1.0.9.8.
And what did you do with the gameguard? Did you enable it or what?
GG was disabled all the time.
If you made it send GG verification packets to server it is great and I will maybe test it later. (I am now used to L2Divine. It is usefull in many situations (example: you have summoned and buffed pet and your L2 crashes. Because of l2divine I won't have to summon pet again and do the rebuff.)
I will try this out later. -
#74399 azért ehhez már kell egy erős fokú perverzió tbh ;> -
Gumbo #74398 mi a fasznak? -
#74397 szeretném kérdezni,h.valaki tudja,hogy nude patchot hellboundhoz hol tudok letölteni? Elörre is köszi! -
#74396 köszi a baium infókat
asszem erről most akkor lemaradok nah mindegy majd a kövtkező talán :D
grat az unicumnak mindenért
bár csak franzon is ilyen lenne a helyzet -
#74395 torold systextures/crest.utx -et, mindenki aki mast mond hulye. -
#74394 Hát akkor elvileg 14-24 óra és fentvan baium
respawn=
5nap +2ora a downtime és onnantól 0-8 óra a spawn window. Odamész hero monumenthez rásasolsz megnézed mikor halt és kész is. -
#74393 A Sok Anyázás és Ki a angyob Szar közbe finoman beszurnám ezt a kis infót:
Az Uniqum Sieghardt Kicsi de erős magyar klánja az elsó Klan Ház után Megszerezte az első várát.
És Így az Uniqum az első magyar klán aki várral rendelkezik Oficiál szerveren! Gratulálok! A sieggolem alázott:P És az utolsó pillanatban 20seccel a castolás vége előt hátbaszurni egy tőrössel a castert és ezzel megtartani a várat, egyszerűen hibátlan volt(ez én voltam:):):) )
LORDS OF INNADRIL
GRATULÁLOK!
NA KI A KIRÁLY??
-
Ved #74392 Ha egyszeri hiba volt, tegyél rá magasról. Ha állandósult, vagy rendszeresen visszatérő akkor
1. check files
2. videodriver update.
3. ringyózpucolás
4. hangos átkozódás és változatos felmenőszidás
5. Különböző hangnemben anyázólevelek írása az ncsoft és microsoft ügyfélszolgálatoknak, akik úgyis egymásra, a különböző hardvergyártókrak, a nem megfelelő harverkominációkra, hálózati hibára és persze rád mutogatnak majd, mint hibaforrás. Már ha persze veszik a fáradtságot, hogy reagáljanak. -
ciento #74391 sziasztok, itt mi lehet a baj?
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -1367 MHz with 2046MB RAM
Video :NVIDIA GeForce 8600 GTS (5827)
Texture crest.crest_1_15: Serial size mismatch: Got 52, Expected 1275
History: LoadObject <- (Texture crest.crest_1_15 2714==2714/197049 2662 1275) <- ULinkerLoad: Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::LoadPackage <- SaveCrestPackage
-
#74390 14-24 -
#74389 nem tudja valaki franzon baium respawn time-ját?
az intervallumot is esetleg
hogy hány órától kell számolni a plussz random 8 at
köcce
üdv -
#74388 dmx is always right. -
#74387 Szerintem nem biztos, hogy egy l2 fórumon ezzel kéne húzni a másikat :) Úgy értem, biztos mindnekinek vannak dolgok a múltában, amire nem túl büszke és rettenetesen utálja, ha felemlegetik.
Csárdi: ugyan Epszilon már megtette helyettem, mégis szeretnék válaszolni az általad leírtakra, még ha kicsit megkésve is (tegnap óta lettünk hivatalosan is kollégák Baalkainnal és Idyllel, szóval nem sokat voltam a múlt héten :) ). Nem tudom észrevetted-e, de igen ritkán támadok másokat, ha mégis, azt nem burkolt iróniával, hanem szemtől szemben teszem. A leírtakat sem ellened szántam, nem tudom, feltűnt-e, hogy kedvellek Mi annakidején elmementünk, mert Abonation volt olyan idióta, hogy az akkori két nagy allyt (FRM, Invincible) is ránk uszította, úgy meg nem volt túl vidám dolog sétálni, ráadásul a klánban nem fértek el a legit magyar playerek. Utána is érdekes warok voltak a klánon, egy számomra nagyon kedves ember folyamatosan panaszkodott nekem, hogy nem igazán tud fejlődni. Ennek ellenére kitartottatok az eredeti elképzelés mellett, miszerint magyar közösség mindenekelőtt... sokan nem beszélnek angolul, tartsunk össze. És komolyan mondom, annak ellenére, hogy valóban nem mentem vissza hozzátok, mert elég hamar lehagytunk titeket szintben, őszintén örültem neki, hogy kialakítottatok egy magyar _KÖZÖSSÉGET_. Erre hopp... beolvadtok egy tucatklánba és feladtok mindent, amiért a Folk of Nimródot létrehoztátok és amiért egy csapatként tudtatok együtt dolgozni.
Ne haragudj, de itt tényleg DMX-szel kell, hogy egyetértsek és vezetői hibára utal a kialakult helyzet. Sokan keresnek meg pmben, sokaknak joggal nem tetszik, hogy egy nemzetközi klánba kell belépniük. Biztos vagyok benne, hogy ha ti menni is akartatok, könnyen találhattatok volna olyan embert, akire rábízhatjátok, hogy vigye tovább a FoN-t. Csak gondolom így egyszerűbb volt.. Persze, hogy bombáztak az ajánlattal, mert elmentek a nagy karijaik, addigre pedig ti már felbotoltátok a sajátjaitokat. Ráadásul aktívak vagytok, lehet rátok számítani. Bárki ezt tette volna.. megpróbál allyba venni, majd beolvasztani. DE! Neked vezetőként a klánod megerősítését kellett
volna kihozni az adott helyzetből, nem pedig beolvadni. Mert erre is lehetett volna esélyed egy ilyen helyzetben. Ők megcsappant látszámúak tele cuccokkal és tapasztalattal, ti sokan vagytok, aktívak, de felszerelés és tapasztalat híján... csak számomra egyértelmű, hogy ha allyban maradtok velük, akkor jó diplomáciával sikeresen megerősödhettetek volna, vagy más is így gondolja? Mindenesetre ha meggondolnátok magatokat, és mégis szeretnétek folytatni a FoN-t, akkor tényleg számíthattok bármiben a HOD segítségére.. fortress siegekenben, raidekben, klán hall bevételben, sőt szerintem azt is meg tudnám beszélni, hogy nagyobb eventekre (castle siegek és ilyesmik:P) jöhessetek velünk. Eddig ugye csak azért nem ajánlottam fel, mert nem kérte senki a segítségem :P Tényleg szeretném, ha együtt maradnánk, és ezért a lehetőségeimhez képest mident meg s fogok tenni, úgyhogy bárkinek bármi kérése lenne, keressen meg nyugodtan ingame mailben.
Megmarad a klán, persze, mint ahogy az Utópia is megmaradt - egy üres klánnak. :P Remélem ti sem gondoltátok komolyan, hogy egyszer visszamentek :) Hidd el nem fog menni. Addigra, mire annyira erősek lesztek, hogy egyedül tudnátok fejleszteni a klánt, kötődni fogtok annyira a jelenlegi klántársaitokhoz, hogy maradtok. Ennek ellenére sok sikert kívánok nektek és őszintén remélem, hogy a játékon belüli
ellentétek megmaradnak játékon belülinek, bár mint mondtam, preferálnám, ha egy oldalt erősítenénk .. :)
Ntr köszönöm, hogy alátámasztottad, amit mondtam :) Sorry, ha ez egy kicsit hosszú hozzászólás lett, remélem nem az ellenségeskedést fogjátok belemagyarázni és nem képzeltek a szavaim mögé iróniát. Anyway.. tényleg bárkinek szívesen segítek, ha megkeres (mailben, mert 24 órából 23at nem a gép előtt töltök ) -
#74378 Persze Santa, csak nem azzal foglalkozik, az L2 annyi ev utan mar kicsit unalmas. Meg vmivel el kell utni az idot, mig a sracok dolgoznak a banyaban. Es tudtátok, hogy a terdfajason segit a zoldajku kagylo pora?
-
#74377 de ez még az L2 fórum? -
#74376 Dark azért amit letettél az asztalra az L2 community-ért tényleg kijár a tisztelet. A programozói képességeidhez sem fér kétség. Csak hát a stílusod bammeg. Lehet kulturáltan és tapló módon is őszintének lenni.
Te miért nem akarsz az első csoportba tartozni? Tudom hogy trendi manapság úgy látszani menőnek a haverok előtt, hogy seggfejek vagyunk a külvilág felé. Páran ettől bírnak, de valszeg többen fognak utálni mint kellene. Sztem sokkal többen elismernék az érdemeidet, ha nem sértenéd őket vérig.
A tisztelet valamilyen szinten az emberi nagyságnak jár. A Dalai lámát tisztelik, Sztálint mondjuk rettegték és az nem egyenlő az őszinte elismerő tisztelettel.
Nekem végüls tök mind1 te hogy viselkedsz, de neked asszem még szintúgy érni kell, hogy ezeket belásd. Sok ilyen embert láttam már aki segg módon élt fiatalként aztán családos emberként milyen példamutató lett a gyerek miatt :)
Nah mind1.
Amúgy egy kérdés mi a fene volt ez a tomcates dolog?
Nem akarok flamelni csak annyian emlegetik, hogy most már engem is érdekelne. Hidd el tudok objektíven dönteni nem vagyok a média áldozata :)
Csak maga a történés érdekelne. -
#74375 lol, ez tetszett
amúgy, azért léptem át hamarabb rQm-be, mert már el volt döntve szavazással és nem szarakodom ilyen dolgokkal 2 hétig. Gengis tényleg nem hülye, de azért jobban figyelhetne dolgokra, pl nem kéne 25 embert elrángatni ide-oda feleslegesen néha, meg lehet az oldani máshogy is.
Ez meg, hogy :"oké igazából szabaduszó vagy, ha nem tetszik mehetsz tovább mint a nagytöbbség." Nem te vagy a leader a klánba, ne is viselkedj úgy.