A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Aylana
    Szerintem nem biztos, hogy egy l2 fórumon ezzel kéne húzni a másikat :) Úgy értem, biztos mindnekinek vannak dolgok a múltában, amire nem túl büszke és rettenetesen utálja, ha felemlegetik.

Csárdi: ugyan Epszilon már megtette helyettem, mégis szeretnék válaszolni az általad leírtakra, még ha kicsit megkésve is (tegnap óta lettünk hivatalosan is kollégák Baalkainnal és Idyllel, szóval nem sokat voltam a múlt héten :) ). Nem tudom észrevetted-e, de igen ritkán támadok másokat, ha mégis, azt nem burkolt iróniával, hanem szemtől szemben teszem. A leírtakat sem ellened szántam, nem tudom, feltűnt-e, hogy kedvellek Mi annakidején elmementünk, mert Abonation volt olyan idióta, hogy az akkori két nagy allyt (FRM, Invincible) is ránk uszította, úgy meg nem volt túl vidám dolog sétálni, ráadásul a klánban nem fértek el a legit magyar playerek. Utána is érdekes warok voltak a klánon, egy számomra nagyon kedves ember folyamatosan panaszkodott nekem, hogy nem igazán tud fejlődni. Ennek ellenére kitartottatok az eredeti elképzelés mellett, miszerint magyar közösség mindenekelőtt... sokan nem beszélnek angolul, tartsunk össze. És komolyan mondom, annak ellenére, hogy valóban nem mentem vissza hozzátok, mert elég hamar lehagytunk titeket szintben, őszintén örültem neki, hogy kialakítottatok egy magyar _KÖZÖSSÉGET_. Erre hopp... beolvadtok egy tucatklánba és feladtok mindent, amiért a Folk of Nimródot létrehoztátok és amiért egy csapatként tudtatok együtt dolgozni.
    Ne haragudj, de itt tényleg DMX-szel kell, hogy egyetértsek és vezetői hibára utal a kialakult helyzet. Sokan keresnek meg pmben, sokaknak joggal nem tetszik, hogy egy nemzetközi klánba kell belépniük. Biztos vagyok benne, hogy ha ti menni is akartatok, könnyen találhattatok volna olyan embert, akire rábízhatjátok, hogy vigye tovább a FoN-t. Csak gondolom így egyszerűbb volt.. Persze, hogy bombáztak az ajánlattal, mert elmentek a nagy karijaik, addigre pedig ti már felbotoltátok a sajátjaitokat. Ráadásul aktívak vagytok, lehet rátok számítani. Bárki ezt tette volna.. megpróbál allyba venni, majd beolvasztani. DE! Neked vezetőként a klánod megerősítését kellett
    volna kihozni az adott helyzetből, nem pedig beolvadni. Mert erre is lehetett volna esélyed egy ilyen helyzetben. Ők megcsappant látszámúak tele cuccokkal és tapasztalattal, ti sokan vagytok, aktívak, de felszerelés és tapasztalat híján... csak számomra egyértelmű, hogy ha allyban maradtok velük, akkor jó diplomáciával sikeresen megerősödhettetek volna, vagy más is így gondolja? Mindenesetre ha meggondolnátok magatokat, és mégis szeretnétek folytatni a FoN-t, akkor tényleg számíthattok bármiben a HOD segítségére.. fortress siegekenben, raidekben, klán hall bevételben, sőt szerintem azt is meg tudnám beszélni, hogy nagyobb eventekre (castle siegek és ilyesmik:P) jöhessetek velünk. Eddig ugye csak azért nem ajánlottam fel, mert nem kérte senki a segítségem :P Tényleg szeretném, ha együtt maradnánk, és ezért a lehetőségeimhez képest mident meg s fogok tenni, úgyhogy bárkinek bármi kérése lenne, keressen meg nyugodtan ingame mailben.
    Megmarad a klán, persze, mint ahogy az Utópia is megmaradt - egy üres klánnak. :P Remélem ti sem gondoltátok komolyan, hogy egyszer visszamentek :) Hidd el nem fog menni. Addigra, mire annyira erősek lesztek, hogy egyedül tudnátok fejleszteni a klánt, kötődni fogtok annyira a jelenlegi klántársaitokhoz, hogy maradtok. Ennek ellenére sok sikert kívánok nektek és őszintén remélem, hogy a játékon belüli
    ellentétek megmaradnak játékon belülinek, bár mint mondtam, preferálnám, ha egy oldalt erősítenénk .. :)

Ntr köszönöm, hogy alátámasztottad, amit mondtam :) Sorry, ha ez egy kicsit hosszú hozzászólás lett, remélem nem az ellenségeskedést fogjátok belemagyarázni és nem képzeltek a szavaim mögé iróniát. Anyway.. tényleg bárkinek szívesen segítek, ha megkeres (mailben, mert 24 órából 23at nem a gép előtt töltök )