A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dark azért amit letettél az asztalra az L2 community-ért tényleg kijár a tisztelet. A programozói képességeidhez sem fér kétség. Csak hát a stílusod bammeg. Lehet kulturáltan és tapló módon is őszintének lenni.
Te miért nem akarsz az első csoportba tartozni? Tudom hogy trendi manapság úgy látszani menőnek a haverok előtt, hogy seggfejek vagyunk a külvilág felé. Páran ettől bírnak, de valszeg többen fognak utálni mint kellene. Sztem sokkal többen elismernék az érdemeidet, ha nem sértenéd őket vérig.
A tisztelet valamilyen szinten az emberi nagyságnak jár. A Dalai lámát tisztelik, Sztálint mondjuk rettegték és az nem egyenlő az őszinte elismerő tisztelettel.
Nekem végüls tök mind1 te hogy viselkedsz, de neked asszem még szintúgy érni kell, hogy ezeket belásd. Sok ilyen embert láttam már aki segg módon élt fiatalként aztán családos emberként milyen példamutató lett a gyerek miatt :)
Nah mind1.
Amúgy egy kérdés mi a fene volt ez a tomcates dolog?
Nem akarok flamelni csak annyian emlegetik, hogy most már engem is érdekelne. Hidd el tudok objektíven dönteni nem vagyok a média áldozata :)
Csak maga a történés érdekelne.