A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ntr: oké igazából szabaduszó vagy, ha nem tetszik mehetsz tovább mint a nagytöbbség. Amikor velünk voltál te se vártad meg a közös döntést, mentél és kész. Én látom a különbséget, ami a létszámtöbbletből adódik.
Darkmenx: látom hogy nem vagyok jó vezető, különösen Gengist szemlélve. Mindenesetre a lelkesedéssemmel nem volt probléma. Közösségi ember vagyok és nem szeretek diktálni, feltételezem hogy normális gondolkodó emberekkel vagyok körbevéve. Jó és erős közösségünk lett az a mag ami megmaradt, de ez azzal magyarázható hogy az átlag életkor ~30 év, a fiatalabbak mentek össze-vissza.
Te nyilván jó vezető lehettél priváton, mindenesetre ezzel a véleményeddel egyedül vagy itt a fórumon úgy gondolom! Őszinte legyek? Szerintem egy 16-18 éves, 50 kilós, nagyokos herezacskó vagy (amiből van itt pár db), aki mindent jobban tud a másiknál és akinek muszály kötekednie, bárki bármit ír. Ezt még csak nem is sértésnek szánom, hanem egy mai átlagos fiatal leírásának. ;-) Gondolkodtam én is ki lenne jó vezető. Van tippem, csak emberileg vannak fogyatékosságai.
Ui: Üdv Chris bácsi! ;-)