Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Megint várhatunk 1-2 napot mig sikerült megkerülniük :S
masik: holen : egyedül , 1 accountal , buffer nelkul , ennyi hozzáértéssel ne várd hogy valaki jó szemmel nézzen rád itt :) : nos szentem ha játszás miatt kezdesz egy karit akkor tuti donatelned kell ugy 100-150 millat mire elered a 61-et .. ez inkabb kisebb szinten nagy segitseg. A bot az egy külsõ program amit ha jól betudsz állítani akkor egy adott körzetbe öli a mobokat es healing ptoizik stb. a buffert betudod állitani buffolni stb. az ingyenes bot most szûnt meg de havi 1250FT-ért használhatod. nem, ez nem legális hiába fizetsz érte.. azért fizetsz hogy ne lopják el az accod :) mert amikor a botot használod akkor egy ip-re elküldi az accountod nevét ill pw-jét és ezzel ugymond biztositva van az accod! nagyából ennyi<#vigyor2>#vigyor2>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
SoulBow bannolását is megerõsítették már 2 forrásból is.
birom az építo kritikat
Ez mmeg fog változni?
:-)
Read only modban szorakozom csak a forumon, mivel keves kozom van offhoz, de most Sondi beirasat mar nagyon nem birtam ki rohoges nelkul.. :P
A játékot már megszeretem a free szervereken csak elgem lett a sok szerver megszünésböl ugy hogy inkább fizetek csak ne szunjön meg a karim.
Én csak a lehetöségeket keresem hogy minél elobb elérjem a 40+ és ne teljen el kozzben 1/2 év ,tudom most az jon üljek egésznap a gép elött és küzdjek ,de mivan ha van egyszerüb út ,mért ne használnám ki.
Ezért kérdezösködök.
thx a válaszokat
Idyll
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És tippeket ha tudtok hogy hogyan lehet minél gyorsabban fejlodni mert azt olvasgatam a legtöbben már 70+ ,ezt én mennyi ido allat érhetem el ha most kezdek 1 teljesen uj karaktert?
(mi az a walker???)
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
u.i.:Tényleg nem olyan rossz a klán mint elsõre gondoltam, sõtt!!<#nevetes1>#nevetes1>
Annyit tennék még hozzá, hogy aki azért hagyta ott a játékot, -vagy fontolgatja, hogy otthagyja,- mert nincs party, társaság akikkel partyzna, azoknak is itt a nagyszerû alkalom! Rengetegen jönnek, ezér aki esetleg nem fér be FoN-ba, az SW-be kerül, de nem marad le semmirõl! Vannak partyk minden szinten, boss, rift srb... Egy olyan közösséget hozunk létre, ami uj lendületet adhat az officialos magyaroknak! Várunk mindenkit akár kezdõ, akár régi motoros!<#mf1>#mf1>
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Nos a mai este folyamán a StormWind és a FolkOfNimrod megcsinálta a magyar allyt a Franz szerveren! :-) A továbbiakban a Folkot húzzuk felfelé, az SW minden aktív tagja átlép hozzánk és egyesült erõvel folytatjuk a harcot! Elsõként lvl 6-ra húzzuk a közös klánt, plusz megcsináljuk a 2 Royal Guardot, ami 80 fõ fogadását teszi lehetõvé. Ez már szükséges is mivel annyi magyar csatlakozott illetve akar, hogy nem férünk be! Az SW-ben jut hely jelenleg minden alt karinak, illetve azoknak, akik a szükséges CRP megszerzése elõtt még nem férnek be a FoN-ba! Késõbbi cél a még nagyobb fogadókészség elérése, illetve egy erõs allyba lépés!
Továbbra is várunk mindnekit szeretettel, mint már írtam pár hónappal ezelõtt! ;-)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fuck mmo's..i.,
Teon: 4269 player
Franz: 3345 Player
Sieghardt: 591 Player lol, Nightfallon töben vannak!
Bartz: 1917 Player Ahányan jöttek, annyian mentek is...
Kain: 1070 Player
Lionna: 1021 Player
Erica: 783 Player
Gustin: 1082 Player
Devianne: 1597 Player
Hindemith: 1341 Player
Ha nem lesz walker, meddig csökken még a létszám? Már Nagyon várom az Aiont! remélem az jobban vonza majd az embereket! RIP:L2 :(
ezek után ne merje nekem senki azt mondani, hogy semmi köze nincs ncsoftnak a walkerhez :D
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ja csak enm elég prok:) de most kicsit off from game RL FTW.
Gordi, amúgy mér nem kici kínaiakat veszel, akik nyomják 24/7? Olcsóbban kijönnél..
Dota 2
srácok kevesebb stressz!!!:D szerinted engem hol érdekel mit csinál?:)felnõtt ember!:>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
A pályázat meg akkora tevõdik 78 bd és 75 TH lett a döntés.
GYorsba be is fizettem a setalora es a szuperemberre:D
31nap nyugalom aztan t*ptunL
(szuperember meg jobb is mint a setalo csak atlathatatlan,és xar benne peca scriptet irni:D)
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Ekkor jött az elképzelés, hogy ideje már a 66 os sorcimat feltornázni...
be is raktam sétálóra... ment is királyul reggelig, majd csináltam egy rebootot... és következõ login után már nem ment... Verify fail... :S