88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Epszilon
    Te ilyen jól ismered Madness-t? Szerintem tipikus Stallone a srác!
    Akkor elárulod hogy mi a kegyetlen valóság?
  • anarga
    megint ez a tomcates faszsag... az annyira elferditett valosag, mint amit a hiradoban/ujsagokban olvasol. a buta atlag publikumnak lett irva, es fel lett toltve faszsaggal amit bevesznek az emberek. te gondod ha elhiszel mindent amit mondanak neked, olvasol.

masreszt viszont, amig nem te vagy john rambo, hotziher h ugyanazt tetted volna mint dmx abban a szituacioban, hozzatennem, szanalmasabb az amit csinaltak egy 16 eves gyerekkel, mint amit a 16 eves kis dmx tett veluk.

Mydbacsi
    egy jo leader nem megbeszeli a klanjaval, hogy mi tortenjen, maximum azzal a nehany fovel kozosen dont, akik a magot kepezik, hanem megmondja, hogy minek kell es hogyan kell tortennie. nem veletlenul stabil a katonasag es nem veletlenul instabil a demokracia mint olyan. l2 clansystem hierarchikus alapokon all, amibe nem fer bele a demokracia. epp ezert nem tartalak, igy latatlanban sem olyan jo leadernek mint dmxet. egyszeruen a jatekba kozel sem olyan hatasos. 100-200fobol nem lehet mindenki jo jatekos, es nem fog mindenki ugyanugy gondolkozni, nincs ido megbeszelni a dolgokat. pontosabban ez igy nem teljesen igaz, mert lehet ra idot szakitani, de itt jelenik meg az a hatasbeli kulombseg, amire probalok celozni.
  • solyomb
    Most jöttem haza onnan, nem nagy cucc:/ Ha tudom hogy lenézel te is várok még egy kicsit:)
  • MadnessX
    ejha,jól meghiztál az "esett" óta. powered by : tomcat ^^
  • darkmenx
    amugy majd annyit arulj el, hogy nem erzed kicsit szanalmasnak, hogy 30+evesen egy videojatek elott torzulsz es raadasul meg osztod is a kis tinedzsereket egy lineage2 forumon? eddig csak ilyen 22-23 koze tettelek.
    es meg egy utolso kerdes: miert hiszed azt, hogy barmivel is okosabb vagy, mint egy 16-18 eves gyerek csak azert, mert 2x annyi idos vagy?
  • voloume
    löl :) mi a nicked ?
  • darkmenx
    ja es amugy LANra keszulok most is kb. 30perc mulva indulok ha nagyon akarsz eljohetsz info: www.counter-strike.hu
  • Mydgard
    Darkmenx: mielőtt ráállnál ragni a csontot, amit eléd dobtam inkább közlöm, hogy később fogok reagálni, mert most se kedvem, se hangulatom nincs a kaki dobáláshoz! :-)

Hajrá botterek, mindenki irány százfelé, hódítsuk meg az L2 szervereket, mindenhová épüljünk be téglaként! Erre kiválóan alkalmasok vagyunk! :-))
  • darkmenx
    21/110/190 a tobbi lf conf.

jaes azon a velemenyemen kb. mindenki osztozik aki jatszott velem.
  • Mydgard
    Ntr: oké igazából szabaduszó vagy, ha nem tetszik mehetsz tovább mint a nagytöbbség. Amikor velünk voltál te se vártad meg a közös döntést, mentél és kész. Én látom a különbséget, ami a létszámtöbbletből adódik.

Darkmenx: látom hogy nem vagyok jó vezető, különösen Gengist szemlélve. Mindenesetre a lelkesedéssemmel nem volt probléma. Közösségi ember vagyok és nem szeretek diktálni, feltételezem hogy normális gondolkodó emberekkel vagyok körbevéve. Jó és erős közösségünk lett az a mag ami megmaradt, de ez azzal magyarázható hogy az átlag életkor ~30 év, a fiatalabbak mentek össze-vissza.

Te nyilván jó vezető lehettél priváton, mindenesetre ezzel a véleményeddel egyedül vagy itt a fórumon úgy gondolom! Őszinte legyek? Szerintem egy 16-18 éves, 50 kilós, nagyokos herezacskó vagy (amiből van itt pár db), aki mindent jobban tud a másiknál és akinek muszály kötekednie, bárki bármit ír. Ezt még csak nem is sértésnek szánom, hanem egy mai átlagos fiatal leírásának. ;-) Gondolkodtam én is ki lenne jó vezető. Van tippem, csak emberileg vannak fogyatékosságai.

Ui: Üdv Chris bácsi! ;-)
  • TruBy
    Újabb megunhatatlan Adv. videjó:
    Gustavs
  • darkmenx
    Nem szivesen valaszolok megis ravisz a kenyszer :/ igen en hihetetlenul nagykepu vagyok, viszont egyaltalan nem vagyok okos, sot nem is tartom magam annak. annak ellenere sem, hogy lehet nalad tobb esz szorult belem.

viszont ugy erzem van eleg L2 mult a hatam mogott es ismernek annyian, hogy tudjak milyen player/leader voltam/vagyok egyebkent nem szoktam vele kerkedni de a mondandomba siman belefert mivel magamon kivul nem ismerek olyan embert aki eltudott vezetni 1,5even keresztul 120 embert (3 magyar klan [2 inaktiv/ostoba leader..]) mindenfele feloszlas/bandwaggon nelkul. ezenfelul az osszes hozzaszolasom inkabb nyers/velos/lenyegretoro es "szokimondo". ha azt gondolom rolad, hogy egy fereg vagy hidd el, hogy nem a hatadmogott fogom mondogatni mindenfele flatron negernek ezek fenyeben szerintem ellehet nezni, hogy a felev alatt irtam 2 olyan postot amiben magamat fenyeztem :(. (ha talalsz tobbet szolj, mert en nem talaltam)

tettem le eleget a magyar L2 communityben (l2serverek, walker crackek, scriptek... akarmik) ahoz, hogy ha valaki esetleg a stilusom miatt meg is "utalt" (LOLINTERNET) talan idovel tisztelni fog miatta ha kino" a pubertas korabol. amugy nem fogok a stilusomon valtoztatni se miattad se a mydbacsi miatt se senki mas miatt, mindenki igy ismer vagy elfogad vagy nem.

amugy semmilyen ventrilora nem fogok felmenni (kivetel ha egy megfelelo mennyisegu penzosszeg erkezik a bankszamlamra) azert, hogy korrepetaljalak teged vagy a pajtasodat arrol milyen/hogyan kene mukodnie vezeto szerepbe, de ezenfelul barmikor szivesen talalkozom veled irl ha eljossz budapestre (ha nem helyi lakos lennel).

tovabbi sok sikert neked es a pajtasaidnak a kovetkezo botklanban.
  • Epszilon
    Alap!
    Az a sok beállítás meg script...
  • MadnessX
    +1

azonban később ők is átálltak a sötét oldalra.
    de akkor már késő volt...
  • LukacsB
    nah, erről a kávézásról már hallottam réges régen mindenféle mendemondát, hogy is volt pontosan?:)
  • Gordis2k
    Úgy érted túl gyorsan fejlődtek a legitek? Érthető nekik nem kel napi 10 perceket bíbelődni a beállitásokkal úgy lehet haladni.
  • Epszilon
    Szerintem dmx-nek most igaza van abban amit írt...bár azt nemtudom ő milyen klán vezető volt, úgyhogy ehhez nem teszek hozzá semmit.
    Az más dolog hogy ahogy megfogalmazza a gondolatait az igen "érdekes".
    A klánból pedig azért léptünk ki mert nem volt semmi értelme a helyet foglalni(a sok legit elöl).
    A klánnal meg nem lehet együtt tevékenykedni mivel hatalmas szintkülönbségek voltak...séta miatt.

• pharao
    NOOB walkerbe mindenki beírta volna, hogy /follow csardaskiraly?
    Ezt te sem gondoltad komolyan...
  • solyomb
    Nyilván ti is 1-2 hónap alatt ownoltatok egy 3000Fős lowrate OFFmode free szervert C4-s időkben, és nyilván szereztek egy full magyar klánnal várat rajta, majd a végefelé nyilván 2 partyval vertetek vissza töbszörös túlerőt:)

A próbléma valós lényege az, hogy a ti filmetekre előre megmondta pár ember, hogy nem lesz kasszasiker, mondjuk bármilyen meglepő senki se jött ide irogatni, hogy mi ugye megmondtuk, és érdekes modon számomra az általad problémásnak talált komment utolsó soraiban pozitiv attitüdöt vélek felfedezni, amire te elég negatívan reagáltál.

Az a ventris beszélgetés biztos nagyon tartalmas lesz! Közbe akár beülhtnétek a Dioni pilvaxba is
  • Trixtan
    Nem szivesen írok i(de) ilyenkor mégis rávisz a kényszer :/ darkmen te már megint annyira okos vagy és már megint olyan nagyképű, hogy leszakad a pofám.
    Hihetetlen vagy, osztod itt mindenkinek az észt és közben teljesen el vagy szálva magadtól. Már annyira szar vagy, hogy rávisz a kényszer, hogy elolvassam a hozzászólásaidat. Tudod, ez olyan mint amikor elkezdsz nézni egy filmet és az első perctől fogva kiderül mekkora rakás trágya is az egész de már csak azért is megnézed, hogy jó NAGYOKAT NEVETHESS RAJTA s persze a végén rájössz, feleslegesen elbasztá az életedből 1.5 órácskát.

szivesen meghalganálak élőben is ventrin ha megtennéd feljöhetnél hozzánk, én vagy Mydbáttyó szívesen megadja a belépőt.utólagos engedelmeddel Mydbá :P
  • darkmenx
    a hozzaszolasaid alapjan amennyire itt megismert barki is nem vagy egy nagy "vezeto", sot meg a vezetoszellem sincs nagyon meg ha nemtudtal osszetartani par burkit...

lehetne sokmindent csinalni csak kell talalni egy embert akit kovet a sok kis pc arc. en a sajat idombe mikor csinalgattunk ilyen "komoly" klanokat privaton szerintem jo vezeto voltam (LF confirm - sanci, gerike, fijcuka, error), de az biztos, hogy en megegyszer nem foglalkoznek senki nyugos bajos szaros bajaval/dolgaval annyit.

az meg a masik veglet ha te geci jo vezeto vagy de irto balfaszmod csinalod a dolgaidat ugy se fog senki "kovetni" (embere valogatja, de ha egyszer te akarsz a vezetojuk lenni neked kell megtalalni a kozos hangot nem ugatni rajuk, hogy ide-oda szetszelednek, meg ehez is 2 [vagy tobb] ember kell..)

amugy meg ha megnezed minden retail magyar klan (csurhe) egy failure lett a vegere, feloszlott/megunta a leader stb. ugyhogy ti meg eleg szep idot eltetek meg.
  • TuShEe
    Hát 2 nap alatt neked nincs negatív tapasztalat, én 1,5-2 hét alatt azért szereztem. Pl, hogy akikkel majdnem szövetségre léptünk keresnek és pk-znak, mert a klánunkból valaki elkezdte ellenük ugyanazt persze igazi indok nélkül.
    Cry húzás meg nem sikerült, azt kidobta valaki mert leölte a boss, és ugye miért is dolgozná le a pk pontjait...
    Fortress... olyan volt mintha öresre mentünk volna, nem volt elég online tag a tulajoknál, így meg se próbálták védeni...
  • Mydgard
    Helló!

Igazából nem tudom, hogy milyen nagykarik hagyták el az rQm-et. Ők csatlakoztak a mi allynkba és miután nyomtunk egy-két akciót bombáztak az ajánlattal, hogy egyesüljünk. A goddardi clan hall részemről nem volt determináns tényező a csatlakozást illetően, tudtunk szerezni magunknak - persze segítséggel, mivel létszámpróblémáink voltak. Tegnap Skylancer levertük kb. 5 perc alatt, húztunk cryt, egy ellenséges klán által birtokolt fortress-t ~ 15 perc alatt bevettünk. Na ez az aminek most már mi is részesei lehetünk, mert van elég és nagy szintű kari. Sikeres castle siege érzésem szerint idő kérdése.

"Persze ez csak egy kívülálló véleménye, de tényleg sajnálnám, ha szétszélednétek, tök jól összejöttetek. Meg akkor ugye megint az lenne, hogy ahány magyar, annyi felé szórodunk Franzon.. sniff sniff"

Hát igen mi tök jól összejöttünk, ti meg tök jól elmentetek, pont ezt írtam a klán hibernálásának indokaként, valóban ahány magyar annyifelé. Vajon miért is? :-)) Kicsit irónikus vagy... ;-)

A munkánk pont hogy nem veszett kárba, mert a klán megmaradt és megmarad. Megeshet egyszer pont az SG fórum keretein belül hozunk össze valamit, ha lesz elég ember és szándék. A lehetőség adott. Ezt annélkül írom, hogy egyeztettem volna a többiekkel: nem ragaszkodom a stafétabothoz. Ezen nem fog múlni egy erős magyar klán létrehozása! ;-) Mindenesetre még húzni kell a karikat, elprüttyögünk az rQm-be. Eddig semmi negatív tapasztalat, annál több pozitív.

És igen, ha úgy alakul fair körülmények között szétgyakjuk egymást, mivel nem egy klánban vagyunk. Ez van! :D A gáz, hogy a Hawkoknál van több régi Utópiás barátom PTSilencer, Omii stb. kellemetlen, hogy egymást fogjuk csapkodni! :-)
  • Kreeder44
    okok köszi!! nemsokárra megyek és megpróbálom elérni...
  • mAilkaEVO3
    roofl
    megéri végignézni ;>
  • Gordis2k
    PM Nochance.
  • mAilkaEVO3
    teeee vigyáááz a másik szobából MR.LEGIT kinyir csak mert már izé hogy ilyet kérdeztél ;>
  • TruBy
    Mennyire biztonsagos a free walkeretek? Teszteltétek már?
  • Kreeder44
    Luna serveren valaki fel tudna venni clanba??? Zadar néven futok ott elöre is thx....
  • solyomb
    Akkor tudhatnád, hogy a free szerveres koldulásoddal és tudásoddal máshol kéne kérkedni.
  • darkmenx
    akkor te biztos mar tobbet tudsz nalam is!
  • Herold
    Tudom amit tudok.
  • darkmenx
    a masodik pontra szeretnem felhivni ismet a figyelmedet.
  • Herold
    Nem azt írtam hogy "taksal", hanem azt, hogy "taksál". Vagy angolul jobban megérted?
  • darkmenx
    1. nem letezik olyan szo, hogy "taksal".
    2. az ostobasagaidtol kimelj meg, koszonom.
  • Herold
    Tényleg, mennyit is taksál nálad egy Draconic bow?
  • darkmenx
    latom megint kezdenek szuletni a legendak, a szerver valoban nem az enyem viszont az van amit en mondok es, mint programozo, karbantarto eleg vicces lenne ha "besegito" lennek.
  • molnarpe80
    jah hát ez elég gáz :D

de tudni kell azt is (tudtommal) a szerver azért nem az övék, csak max besegítenek

tehát ebben elvileg nem ők döntenek
  • Kreeder44
    ^^ látom nem csak én szoktam rá az ékezet nélkülire XD
  • daemonervosa
    ugylatom itt tobben el vannak tevedve.