A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem szivesen valaszolok megis ravisz a kenyszer :/ igen en hihetetlenul nagykepu vagyok, viszont egyaltalan nem vagyok okos, sot nem is tartom magam annak. annak ellenere sem, hogy lehet nalad tobb esz szorult belem.
viszont ugy erzem van eleg L2 mult a hatam mogott es ismernek annyian, hogy tudjak milyen player/leader voltam/vagyok egyebkent nem szoktam vele kerkedni de a mondandomba siman belefert mivel magamon kivul nem ismerek olyan embert aki eltudott vezetni 1,5even keresztul 120 embert (3 magyar klan [2 inaktiv/ostoba leader..]) mindenfele feloszlas/bandwaggon nelkul. ezenfelul az osszes hozzaszolasom inkabb nyers/velos/lenyegretoro es "szokimondo". ha azt gondolom rolad, hogy egy fereg vagy hidd el, hogy nem a hatadmogott fogom mondogatni mindenfele flatron negernek ezek fenyeben szerintem ellehet nezni, hogy a felev alatt irtam 2 olyan postot amiben magamat fenyeztem :(. (ha talalsz tobbet szolj, mert en nem talaltam)
tettem le eleget a magyar L2 communityben (l2serverek, walker crackek, scriptek... akarmik) ahoz, hogy ha valaki esetleg a stilusom miatt meg is "utalt" (LOLINTERNET) talan idovel tisztelni fog miatta ha kino" a pubertas korabol. amugy nem fogok a stilusomon valtoztatni se miattad se a mydbacsi miatt se senki mas miatt, mindenki igy ismer vagy elfogad vagy nem.
amugy semmilyen ventrilora nem fogok felmenni (kivetel ha egy megfelelo mennyisegu penzosszeg erkezik a bankszamlamra) azert, hogy korrepetaljalak teged vagy a pajtasodat arrol milyen/hogyan kene mukodnie vezeto szerepbe, de ezenfelul barmikor szivesen talalkozom veled irl ha eljossz budapestre (ha nem helyi lakos lennel).
tovabbi sok sikert neked es a pajtasaidnak a kovetkezo botklanban.