A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Helló!
Igazából nem tudom, hogy milyen nagykarik hagyták el az rQm-et. Ők csatlakoztak a mi allynkba és miután nyomtunk egy-két akciót bombáztak az ajánlattal, hogy egyesüljünk. A goddardi clan hall részemről nem volt determináns tényező a csatlakozást illetően, tudtunk szerezni magunknak - persze segítséggel, mivel létszámpróblémáink voltak. Tegnap Skylancer levertük kb. 5 perc alatt, húztunk cryt, egy ellenséges klán által birtokolt fortress-t ~ 15 perc alatt bevettünk. Na ez az aminek most már mi is részesei lehetünk, mert van elég és nagy szintű kari. Sikeres castle siege érzésem szerint idő kérdése.
"Persze ez csak egy kívülálló véleménye, de tényleg sajnálnám, ha szétszélednétek, tök jól összejöttetek. Meg akkor ugye megint az lenne, hogy ahány magyar, annyi felé szórodunk Franzon.. sniff sniff"
Hát igen mi tök jól összejöttünk, ti meg tök jól elmentetek, pont ezt írtam a klán hibernálásának indokaként, valóban ahány magyar annyifelé. Vajon miért is? :-)) Kicsit irónikus vagy... ;-)
A munkánk pont hogy nem veszett kárba, mert a klán megmaradt és megmarad. Megeshet egyszer pont az SG fórum keretein belül hozunk össze valamit, ha lesz elég ember és szándék. A lehetőség adott. Ezt annélkül írom, hogy egyeztettem volna a többiekkel: nem ragaszkodom a stafétabothoz. Ezen nem fog múlni egy erős magyar klán létrehozása! ;-) Mindenesetre még húzni kell a karikat, elprüttyögünk az rQm-be. Eddig semmi negatív tapasztalat, annál több pozitív.
És igen, ha úgy alakul fair körülmények között szétgyakjuk egymást, mivel nem egy klánban vagyunk. Ez van! :D A gáz, hogy a Hawkoknál van több régi Utópiás barátom PTSilencer, Omii stb. kellemetlen, hogy egymást fogjuk csapkodni! :-)