A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Csá Mindenki!
Ahhhh végre itthon :D
Köcsög botter itt van újra, gondolom nem hiányoztam :)
Bakker mennyit tudtok ti írni 2 hét alatt.
1,5 óra volt mind elolvasni pfff.
Aalat es Chear jó arc ezt már bebízonyították privátban. Igazat adok nekik. Nem is akarok flameleni ezen már. Végre rászoktam én is a manuál játékra és mondhatom isten király. Együtt pvpzni funolni jó arcokkal nincs is ennél jobb.
Ugyanakkor Gather Daemon Gordi stb... álláspontja is érthető :(
Most már minden este bentvagyok és játszom manuálban klánom is van stb... Nagyon isten király a játék nem is gondoltam volna hogy ennyi őrömet tud szerezni egy jó társaságban eltöltött pár óra ami pvp siege boss stb...
Viszont igen én is visszateszem éjszakára a botot, hogy 2 hét múlva mondjuk magasabbb legyen a szintem és jobb skilleim legyenek pvpre.
Mivel ugye a nagy számok törvénye alapján pvp siege stb csak delevelt eredményezhet. Na mind1.
Gather original üzenetére reagálva sajna azt kell tapasztalnom, hogy köztünk magyarok között is vannak gennyládák, tetvek, stb...
Konkrétan ez a tetű LeClair meg cimborája Tis. Ahogy dark mondaná tetű botterek. Legjobban mégis ez 2 kis pondró szívózik az emberrel.
Nem kezdek el síránkozni, de hs-ben gyakott cimbim míg én nászúton voltam és a logból tisztán látszik, hogy ezeknek volt annyi idejük, hogy a 77-es partymat 5x végigöljék. Addig lövöldözték le a hp-t amíg már elég kevés maradt ahhoz, hogy a mobok bevégezzék a munkát. Valószínüleg jókat húztak a kis pimpilijükön közben, hogy ez mekkora móka.
A múltkor elkezdi nekem, hogy ez tanítási célzattal van. Mi? A walkernek akarod megtanítani, hogy megvédje magát? Esetleg csak egyszerűen félsz, hogy felfejlődöm arra a szintre ahol te vagy és szájba verlek?
Ekkora tetúket baszom akiknek óráik vannak arra, hogy gennyezzenek.
Tisnek igértem annó, hogy lesz pvp egymás ellen. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen. szal abszolút mértékben felejtős
ilyen nem tom mivel de hogy nem ember az tuti nem vagyok hajlandó
mert ha megérdemeltem volna akkor azt mondom oké
de sem nem traineltem le őket sem nem pkztam hogy így kéne bosszút állni
bocs még félálomban vagyok úgyhogy ez nem volt végiggondolt és összeszedett gondolatsor
mindenestere üdv mindenkinek jó újra itt :D