88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74293 "De nem tetszik a hangnemed, ezert ha meglatom a groupodat megszopatlak ujra es ujra. Jo jatekot:) Legkozelebb gondold meg kit hogy szidsz pancser"
Tudod mit kiscsávó? Semmi gond. Ha már ekkora bránermájszter vagy így a gép túloldaláról. Ráadásul még játékban sem élesben mersz keménykedni, hanem afk-ban vagy tökös gyerek.
Megkérlek játszuk le dvp módra jó? Hozhatod a cimbid is. És ezt most a LEGKOMOLYABBAN MONDOM. Nem kell félni semmi szúró vágó lőfegyver. Megölni nem foglak benneteket. Ez nem csak egy sima felvetés aztán rámírsz, hogy hol. Ha visszaírsz azt komolyan tedd ezt nem viccnek szánom. Vagy úgy sem válaszolsz rá.
Ha van benned elég tökösség akkor nevezd meg a helyet, hogy hol és mikor. Mondjuk Városliget Pesten. Kizárólag Budapest jöhet szóba. Ráadásul akkor a szervezést csináljuk nyíltan a fórumon, hogy akkor már hadd szórakozzon itt mindenki. Adjunk esélyt a népnek arra, hogy eme látványoságra mindenki felzarándokolhasson Szegedről Pécsről és egyéb helyekről.
Ezzel kapcsolatban csak 2 kitételem lenne:
1. Kérlek üss te először jó? Ezt elvárnám, mert sajna addig nem indulok be. Én mar csak ilyen maradi ember vagyok aki képtelen bántani valakit alapos ok nélkül. Nem a játék még így sem ad hozzá elég alapot. (Bár azért jó lenne ha valaki megtanítana rá, hogy tiszteld mások "munkáját" bármilyen formában.) Remélem tanároddá fogadsz.
2. Ha tényleg megtörtént a dolog akkor ne fuss a rendőrségre bejelenteni, hogy mi történt rendben? VISELD FÉRFI MÓDJÁRA.
No more comment. -
#74292 Figy nincs itt semmi baj :D
Vágom én hogy mi az eredménye a botozásnak.
Kell a spot ölje le az egész groupot. De akkor 1x. Nincs aki felkeltse őket övé a spot. Ezzel nem is lenne semmi gondom.
Elmondom itt miről van szó. Lőnek mindenkit de a healert azt nem. Az direkt be van védve, hogy felresseljen aztán kezdik elölről. Szal azért erre rá kell szánni jó sok időt, hogy ezt megcsinálják. Ez nem bot irtás ez delevelezés direktben. Ez a tetűség. Érted? Én csak erre vagyok pipa.
Az ellenség is általában emberből van. Így pl nászút alatt békén is hagytak meg gratuláltak. Mert hát ember ő is el tud vonatkoztatni a játéktól. De ez?
Most erre mit mondjak?
Mindegy sírás befejezve nem adom meg nekik azt az örömet, hogy felhúzom magam rajta. Bár már megtettem sajna.
Nah mind1 peace :) -
#74291 A számból vetted ki a szót. -
#74290 Valami szajbabaszlak, szetbaszlak, szejjelverlek vagy hasonlo ingerlo nev:) Amugy 2 karit oltem meg 1x a csapatodbol, ne sirjal. Es eppen akkor jottek szal gondoltam nem maguktol maszkalnak. De nem tetszik a hangnemed, ezert ha meglatom a groupodat megszopatlak ujra es ujra. Jo jatekot:) Legkozelebb gondold meg kit hogy szidsz pancser -
Ved #74289 Csak egy személyes megjegyzés erről a "leölik a botjaimat mekkora szemetek" témakörről.
Függetlenül attól, hogy én kézzel játszok vagy botolok, képes vagyok mind2 fél véleményét elfogadni, hogy ki miért tolja kézzel és ki miért sétál. Ha épp rászánom magam, hogy grindeljek valahol - értsd kézzel -, akkor szeretek olyan helyre menni, ahol jól haladok/haladunk. Ha ezt a helyet valaki elfoglalja, akkor kedvtől/erőtől/szituációtól függően elkergetem/megkérem, hogy menjen odébb/meghúzom magam/inkább megyek máshova. Egy afk bot partival sokat nem lehet csinálni, noszogatni nehéz, igazából 1 hatékony dolgot lehet vele csinálni, leverni és kész. Időnként a legit playerekkel is ezt kell tenni, az ideális grindhelyért.
Szóval az, hogy leverik a botjaidat vagy valaki ha live-ban nyomod lepévépézik, az a végeredmény szempontjából olytökmindegy. Max bosszút fogadsz, kis cetlikkel teletűzdeled a géped környékét rajta ellenfeleid nevével, akiket azon nyomban hogy meglátsz habzó szájjal megtámadsz.
A játék erről szól, a bot előnye, hogy dolgozik helyetted, amíg éled életed, de ha a körülmények komplikáltak nem képes igazán megfelelően reagálni. Ez az ért hátránya, de nem várható el a walkertől, hogy mindent lekezeljen helyetted, mert akkor a létrejön az Ncsoft a walkerforgalmazók álma: egy tökéletes világban az user fizet, egy szolgáltatásért, hogy helyette egy fizetett automata (ami igaz néha ingyenes)hasznosítsa a szolgáltatás MINDEN előnyét.
Ez picit olyan lenne, mintha a szarrá dolgoznád magad, hogy egy nagy csomó pénzt keress, amiért a szabadidődben kurvára jól érezhetet magad, de mivel alig van szabadidőd, mert szarrá dolgozod magad, ezért a pénzed kölcsön vagy ajándékba adod idegeneknek, hogy inkább szórakozzanak ők jól.
Ja, hogy ez végülis annyira nem is szokatlan.:)
A lényeg, take it easy...ez a játék arról szól, hogy néha levernek, néha meg te versz le másokat. -
#74288 ne hallgass rá, ő a sötét oldal képviselője. :) -
#74287 miért, hogy te is rájuk szokj?
bár ezt nem feltételezem ennél azért erkölcsösebbnek ismertelek meg
ha nem ilyen célból kérded akkor ezer örömmel megmondom
nah mind1 próbálok lehiggadni
u.i: dark ezt folytassuk pmben jó? -
#74286 mi a karid neve -
#74285 Csá Mindenki!
Ahhhh végre itthon :D
Köcsög botter itt van újra, gondolom nem hiányoztam :)
Bakker mennyit tudtok ti írni 2 hét alatt.
1,5 óra volt mind elolvasni pfff.
Aalat es Chear jó arc ezt már bebízonyították privátban. Igazat adok nekik. Nem is akarok flameleni ezen már. Végre rászoktam én is a manuál játékra és mondhatom isten király. Együtt pvpzni funolni jó arcokkal nincs is ennél jobb.
Ugyanakkor Gather Daemon Gordi stb... álláspontja is érthető :(
Most már minden este bentvagyok és játszom manuálban klánom is van stb... Nagyon isten király a játék nem is gondoltam volna hogy ennyi őrömet tud szerezni egy jó társaságban eltöltött pár óra ami pvp siege boss stb...
Viszont igen én is visszateszem éjszakára a botot, hogy 2 hét múlva mondjuk magasabbb legyen a szintem és jobb skilleim legyenek pvpre.
Mivel ugye a nagy számok törvénye alapján pvp siege stb csak delevelt eredményezhet. Na mind1.
Gather original üzenetére reagálva sajna azt kell tapasztalnom, hogy köztünk magyarok között is vannak gennyládák, tetvek, stb...
Konkrétan ez a tetű LeClair meg cimborája Tis. Ahogy dark mondaná tetű botterek. Legjobban mégis ez 2 kis pondró szívózik az emberrel.
Nem kezdek el síránkozni, de hs-ben gyakott cimbim míg én nászúton voltam és a logból tisztán látszik, hogy ezeknek volt annyi idejük, hogy a 77-es partymat 5x végigöljék. Addig lövöldözték le a hp-t amíg már elég kevés maradt ahhoz, hogy a mobok bevégezzék a munkát. Valószínüleg jókat húztak a kis pimpilijükön közben, hogy ez mekkora móka.
A múltkor elkezdi nekem, hogy ez tanítási célzattal van. Mi? A walkernek akarod megtanítani, hogy megvédje magát? Esetleg csak egyszerűen félsz, hogy felfejlődöm arra a szintre ahol te vagy és szájba verlek?
Ekkora tetúket baszom akiknek óráik vannak arra, hogy gennyezzenek.
Tisnek igértem annó, hogy lesz pvp egymás ellen. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen. szal abszolút mértékben felejtős
ilyen nem tom mivel de hogy nem ember az tuti nem vagyok hajlandó
mert ha megérdemeltem volna akkor azt mondom oké
de sem nem traineltem le őket sem nem pkztam hogy így kéne bosszút állni
bocs még félálomban vagyok úgyhogy ez nem volt végiggondolt és összeszedett gondolatsor
mindenestere üdv mindenkinek jó újra itt :D -
#74284 Nem zavar 24/7be kivéve ha netán valaki netje elszáll. -
#74283 azabaj, a massbant kitalalta par hulye csak olyan ostobak voltak, hogy nem szamoltak vele milyen kovetkezmenyekkel is jarna az a massban ha a servermerge utani serverek osszpopulacioja meg igy sem haladja meg a 4000 playert. sot meg csak arrol sincs hir, hogy franzra/teonra/lunara megnyitnak a transfert ami elott ugye megszokott a massbotwipe. -
BaalKain #74282 Közvélemény kutatás by GFK Hungária:
A közelgő massban híre hogyan befolyásolja botolási szokásait az elkövetkezendő 2-3 hétben?
Indokok, pro, kontra... -
#74281 Most árulnak aden-ben. Sylfa nevű törpe igaz kicsit drága 600k / db -
#74280 Blood rootot vennék franzon, 10 db-ot!!! Pm itt! -
#74279 Mar a szerver sem letezik, szted mennyit kapsz ertuk?:P -
#74278 csak 3 kari van 1 accon ?! ráadásul ilyen highlvl mind -
voloume #74277 mostmár véglegesen eladó az acc:) (65th,40spoil,37ew) privááát -
#74276 Jobbat mondok, a Luna és a Teon is lelépett a listáról. -
#74275 Tudom :) hisz oda van irva csak ijesztegetem Baalkaint:)
:)
Baal nem tudok neked irni MSN már ugy 3 napja:( -
#74274 Hát.. a lineage2.com-on nincs a szerverlistában (0o wtf? ) és down egy jóideje -
BaalKain #74273 hogy értve -
#74272 Valaki tudja wtf van Franzzal? -
#74271 megint kezdodnek az ncsoft legendak... az a hir amit bepostoltal 3 honapos es akkor is csak arrol volt szo, hogy egy gorog szervert (e-Global) allitanak le ha nagyon szeretned meg most is megtalalod a hirt plaync.com -on es akar elolvashatod tobbszor is, mert ez amit most csinalsz eleg nagy balfaszsag es csak masokat hulyitesz az ostoba kepzelgeseiddel (nem tudom, miert lep meg btw.) -
#74270 l2wh != lineage2.com
es l2whn egyedul azert kapott bant minden sa'rga IP, mert spammerbotokkal szartak tele a forumot, hogy ilyen powerlevel olyan adena selling.. etcetc, de gondolom te errol jobban ertesultel. -
#74269 De neeeeee. Úgy volt ma már nem -
FickDeineStory #74268 sajnos úgy is vissza jönnek (legalább is eddig vissza jöttek a farmerek). De talán ennek részbe lehet az az oka, hogy az NCSoft az ingyenes szerverek tulajdonosaitól és játékosaitól akarja azt az 1,5milliárdot behajtani itt kelet-európába, amin neki bevétel kiesés volt, szóval ha elszedi tőlük a pénzt, akkor valószinű egyel kevesebb ok áll amelett, hogy ne bann-olja a farmereket és én ahogy tudtam az ncsoft szintén júliusba szeretné elkezdeni a behajtásokat, nem 100%, hogy van a kettő között összefüggés, de szerintem elképzelhető. -
#74267 Kinai ban, L2whn is takaritottak. -
#74266 lol, franzon marad 300 player? -
#74265 Remélem a kínaiak repülnek, az oroszokat is nyugodtan gyalulhatják. -
BaalKain #74264 2 farmer egymástól függetlenül állítja, hogy júli 8-án massban lesz. Vki hallott erről vmit? Vagy megint a kínaiakat takarítják ki?
Sztem perpill ez öngyilkosság lenne ncsoft részéről. -
Gumbo #74263 tévedsz -
aalat #74262 Ezt nekem irtad?
Soha nem wowoztam...
Aki l2-vel jaccik az nem wowozik imo :P -
#74261 kabbe -
#74260 sehogy. ugyanugy telik. -
Kekszakall #74259 Bocs, nem tudtam, hogy ez a tied, mert vagy ezer mas helyrol hallottam, olvastam. De akkor ha ezen a forumon hasznalom meg1x, akkor majd "" közé teszem es alairom, hogy From Milka Tehen :) -
Kekszakall #74258 Köszi a valaszt. Nem irtam oda, de valoban a PVP-re gondoltam. -
ciento #74257 sziasztok, zariche/akamanah hátralevő idejét hogyan befolyásolja aki/belogolás? (már ha számít) -
#74256 Igen de ncsoft tol farmolom ki:) Like Robin Hood!! -
FickDeineStory #74255 nyugi holnaptól megint nem leszek -
#74254 Te egyszer mar elhuztal errol a forumrol nem?