A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Valójában csak a ch buff miatt 3 nem melékesen a videó nem a hátveregetésröl szól. Gondolom látad, ogy egyetlen egyszer sem irtam semmit Hero chatre...én nem vagyok az a OOOWWNNEEEDDD POOWWEENNEEDD ROOLLEEDDD GFGFGFFGFGFGFGFG idióta. Nem vagyok rá büszke kicsit sem de akkor is ez a dolgom ölni az elenséget. És a videó épp az esélytelenséget hivatot bizonyitani. Van sok fight amire böszke vagyok 1 vs 5-6 mikor még nem voltam hero. Vagy akár most heroként is komplet csapatokat megölni úgy, hogy várnak. Mert a heró skill nem véd mindentől(pl stun). A sráccal melákesen összecimbiztem mert értelmes és tudja ennek igy kell lennie. A célunk az volt mindvégig, pusztitani az elent és mindenkit akit lehet pk/pvp levinni a szerver népeségét arra a szintere, hogy meglegyen a merge és újra legyen élet. És tessék lássék.
Akárki akármit mond +500 kari az +500kari és az hozza a farmereket és a piacot és a hangulatot ez biza 3-4 hónap újjab fun minimum de remélem sokkal sokkal több!