Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki fel tudna világositani, hogy miért áll meg ott a tudomány h You are currently logging in. Please wait a moment. Innen nem mozdul.
Valakinél ötlet??

meszitibi
WTS Soul Bow Franzon 75M <#felkialtas>
Tibcse re irjatok rá ha érdekel valakit.

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Gordis2k
NCsoft játék ugye tudod? Csak szolok!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

24h, de elõtte tényleg ne próbáld. Inkább várj +2-3órát.

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

felvilagosítottak .. de mennyi idõ amig lejar ez a tiltas a kartyamrol ? es ujra probalhtatom .. emrt azt mondtak ha ujra probalom akkor gondolom ujra kezdi a szamlalaast<#szomoru1><#finom><#wilting>

sziasztok ez most mi ez?
There was a problem processing your request:
# FRAUD SUSPICION

ezt irja amikor beakarom fizetni az accot <#zavart2>

Törölt felhasználó
Hát Gordi nem hiszem, hogy 2 hónap múlva találkozunk, de 1-2 év múlva itt biztosan. <#nevetes1>

AION
Gordis2k
Jol látod😊 Szegény Cikupofa😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tüskés
Nem hiszem, hogy cserébe a nagyszerû ötletért, visszaadták volna az édes kis karidat 😄

Idyll

Gordis2k
Igen ezt irtam nekik egyszer egy levélben amiben vissza akartam kapni az egyik bannolt accomat😛

Tüskés
Miért nem képes a L2 fejlesztõgárdája (a kóreai 😛), és a WoW supportja egy játékot gyártani? Mindent tarolnának, és a két másik fél csoport fizetését is megspórolnák 😛

Idyll

Gordis2k
JAJA igazad van összehasonlithatattlan a két játék támogatotsága. Majd 2 hónap mulva mikor visszajössz azt is megérted miért türjük el mégis. Mert a játékélmény 100x nagyobb mint a gumimacis carebear játékod. rosszindulat nélkül😊 Az L2 lehet egy grindálat és walker szükséglete van de attól még klsz nagyon.

GibboRamone
Azon gondolkozom maradjak e ilyen csokifasz utan, en asszem nem jatszom!

Dota 2

Törölt felhasználó
Mûködik ez, csak máshol<#nevetes2>
Nekik elég 1 óra is.
Még szerencse, hogy idõben rájöttem és kimaradok ebbõl az NCFOS sztoriból<#eplus2>

Lehet fikázni a grafikát, de a BLIZZARD tud valamit.

bb
Gordis2k
Dehogynem hisz megy😊 Vicces, hogy a transferelt kari pont ott van ahol a másik volt KERNON UP😛 szal akor este meg is öljük szépen😊

jóójóóó...
Lehet hogy ott ültek regel 10-tõl éjfélig a gépek elõtt, de legalább nem csináltak semmit 😊
Tüskés
Mosolyogni való arra gondolni, hogy reggel tíztõl éjfélig ott ültek a gép elõtt (de legalábbis nem mehettek haza).

Idyll

Osztom a velemenyed!
Azt hittem ekkora balfaszok csak FREEN vannak...
Nem ertem mi a szarert nem tudjak letesztelni a rendszert!?
Nincs ra penzuk vagy mi a fax?Azt hittem a "donatebol" és a walkerbol csak megszedtek magukat hogy ne basszak el a sajat uzletuket...
Elnézést a kifejezesekert de mar kicsit ideges vagyok... ezert elvarhato hogy MIN egy napot jovairnak az accon...<#email>
Aki nem ert hozza ne csinalja...<#banplz>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Na nekem ennyi egy idöre. A faszom kivan ezekkel a nyomorékokkal h ennyit nem tudnak megoldani, hogy ott van a kurva karakterem kibasztam 30 eurot h transfereljem, erre ott baszik klanfönökkent, nem tudok kilépni a klánbol ezert nem tudom transferelni. Komolyan mondom tiszta röhely ez az NCsoft! Nem tudnak online szervert csinálni kb 6 órája!
Minden köcsög bekaphatja!!
WTS lvl77 Archmage, lvl77 Shilien saint!!
Érdeklödni pmbe itt
bb tyty NCFOS!!!

vajon az új euro serverre is lehet transferelni karit? 😊

MeoH
Hirek roviden: Gozuk sincs, hoogy mikor lesz online szerver. Aki most nem transzferelt Teonra vagy Franzra, mostanaban nem is fog. Lesz uj Euro szerver meg iden. Jo8!

fuck mmo's..i.,

LukacsB
Akkor meek aludni😄 lol erre vartam egesz nap😄😄

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

ezek anynira noobok hogy már fáj...
esküszöm, még én is megtudnám irni azt a köcsög scriptet, hogy egyik karit és wh tartamát átemelje másik sql szerverre, és még downtime sem kellene ...
fogadni merek elbasztak valamit a programozásnál, és most ezért szopunk...
áááhhh
Gordis2k
Még mindig álmodoztok egy jobb szolgáltatásban mi😛?

Voyager5
February 19, 2008
This week's regular maintenance period is being extended further due to the account service processes taking longer than originally anticipated, and the sheer volume of the initial services purchased. We do not currently have an ETA, but we will be monitoring the account service process progress closely. We apologize for any inconvenience this may cause, and will keep you updated on the status of this extended downtime.

Naccerû<#rinya>
LukacsB
1 perc waaaa

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

Voyager5
Mindenképpen az lesz a neved amit a lvl1es karaktereknek megadtál, és szerintem - hangsúlyozom - szerintem az a pillanat számított amikor kifizetted a szolgáltatást, tehát a lvl1es karakter kiválasztása utáni állapot, az acc managmentnél.
Amúgy off fórumon rákérdeztek, hogy ez akkor lehetséges névváltoztatás is egyben vagy nem, és egyertelmûen leírták, hogy igen.
Itt a link: link

Nyilván azért kellett létrehozni a karaktert, hogy ne legyenek ütközések. Pl Voyager már létezett Franzon, így más lesz a nevem, ha végre elindulnak 10 perc múlva a serverek.
Gordis2k
(the name does not have match that of the character you are transferring)= A karakter nevének nem kell megegyezni a transzferelt karakter nevével rgo váloztathatod a karaktered nevét ha más nincs. Továbra is azt jeleni amit eddig a karid neve az lesz amit csináltál!

Na amugy most ezt találtam, és bocs ha unjátok a problémámat, de ezt még bemásolom, mert szerintem ezek alapján igazam van:
Select your destination server by choosing the placeholder character you created, then press the SELECT button. Please note, you must create a level 1 character on the server you wish to transfer to (the name does not have match that of the character you are transferring). This level 1 character and everything associated with it will automatically disappear when the server transfer process is complete.

Vélemény???

LukacsB
Kosz😊

WTS full +6-os DC robe és sima Maja LA set Franzon. Pm ingame ha vkit érdekel.

+1, bazdmeg

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

Tüskés
Ilyen stílusban elég rövid társalgást fogunk folytatni. Mondjuk én most kiszállok.

Idyll

LukacsB
Koszi. Mi gmt mi a fasz vagyunK?😄

Tüskés
LukacsB
szerver mikor lessz?

Nem is volt még 2 és fél hete hogy adtam 😊
De mondtam, mind1, hagyjuk

Gordis2k
MErt nem kaptam még vissza... te olvasol is?

Naja de 2 napja azt mondtad hogy elküöltötted és eszedben sincs átvinni..
Na mind1 így jártam

Gordis2k
Igen nagyon....... A 72 órán belül nem írsz újra lezártnak tekintik. Kb le akarnak rázni. Kétlem, hogy tettek volna valamit. Velem is ezt játszották.

Baalkain Én elkölteni akartam a zsetont amit meg is tettem/teszek és nem tudthatam visznek e át innen ahogy te sem.

Tüskés
Már csak kb másfél óra, és megtudod. 😉

Idyll

Na ezz az e-mailt kaptam NCsoft-tol:
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.

Ez most jó nekem? (nem értek ilyen hivatalos nyelven angolul) <#nevetes1><#nevetes1>

Amúgy kismilliószor trédeltem már 2 milliárd felett, fõleg a farmerekkel való üzeltelés közben (szegény kínaiak nagyon hülyék) és egyszer sem engedte egy bizonyos összeg fölé, ami 2 milliárd 150valahány millió. Az a max, de egy kiáltásra biztos megkapjátok a pontos számot giranban. Ha a felett tradelsz akkor canceledet ír még akkor is ha a wh-dból akarnád kivenni.

Khm úgy volt, hogy nem hozod át franzra... Ezért is adtam, barátságból.
Nyilván ha mondod hogy áthozod akkor áthoztam volna én magamnak, hisz mint mondtad nem kis haszon... :S

na hála a jó Istennek ....:

This week's regular maintenance period is being extended further due to the account service processes taking longer than originally anticipated. We expect to have the servers back up around 3:00 PM Central Time (10:00 PM GMT+1).
de azért gondolom csak visszaadják vagy valahogy orvosolják, mert érted ez az õ nyügük..
ha meg megvan aakkro szerverek közötti transzfer, vagy eladod 😊 (miutan atfreightetled másik karinak persze)
tiszta szivás ez az egész
Gordis2k
Az a szar hogy ezt nem tudtam átvini Franzra... pedig nem kicsi a haszon...

Pedig Baalkain hányszor agodot ez miat... ráadásul töle volt a zseton is...fene lehetem volna ovatosabb...

Uhh az szép összeg... kellemes lehet lelevelezni velük..

Az elmult 1 hónjapban nonstop piacoltam... Talán 1-2 órácskára voltam bent a main karimmal..
300 milla pluszban ba zártam, de már hányingerem van a piactól... :S
hát ahoz képest elég gyorsak 😊 de épp ezen szórakoztam még amikor elkezdtünk offon játszani hogy volt e mar olyan barom ( mint most te ) hogy lenullaza az adenajat .. hat ugy latom kicsi a vilag😊<#banplz><#buck>

Gordis2k
2,5 héttel ezelõt voltam olyan barom, hogy 2,2milliárdra rátrédeltem 300millát namost a 3 éve "kijavitott" hiba ami szerintem már a freen sincs már. Szépen 1 adénát csinált belõle... azóta 6-7 levél telt el és elvileg most végre helyreálítják..... na ezzel számolj😞