Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinél ötlet??
Tibcse re irjatok rá ha érdekel valakit.
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
There was a problem processing your request:
# FRAUD SUSPICION
ezt irja amikor beakarom fizetni az accot <#zavart2>#zavart2>
AION
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Idyll
Nekik elég 1 óra is.
Még szerencse, hogy idõben rájöttem és kimaradok ebbõl az NCFOS sztoriból<#eplus2>#eplus2>
Lehet fikázni a grafikát, de a BLIZZARD tud valamit.
bb
Lehet hogy ott ültek regel 10-tõl éjfélig a gépek elõtt, de legalább nem csináltak semmit 😊
Idyll
Azt hittem ekkora balfaszok csak FREEN vannak...
Nem ertem mi a szarert nem tudjak letesztelni a rendszert!?
Nincs ra penzuk vagy mi a fax?Azt hittem a "donatebol" és a walkerbol csak megszedtek magukat hogy ne basszak el a sajat uzletuket...
Elnézést a kifejezesekert de mar kicsit ideges vagyok... ezert elvarhato hogy MIN egy napot jovairnak az accon...<#email>#email>
Aki nem ert hozza ne csinalja...<#banplz>#banplz>
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Minden köcsög bekaphatja!!
WTS lvl77 Archmage, lvl77 Shilien saint!!
Érdeklödni pmbe itt
bb tyty NCFOS!!!
fuck mmo's..i.,
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
esküszöm, még én is megtudnám irni azt a köcsög scriptet, hogy egyik karit és wh tartamát átemelje másik sql szerverre, és még downtime sem kellene ...
fogadni merek elbasztak valamit a programozásnál, és most ezért szopunk...
áááhhh
This week's regular maintenance period is being extended further due to the account service processes taking longer than originally anticipated, and the sheer volume of the initial services purchased. We do not currently have an ETA, but we will be monitoring the account service process progress closely. We apologize for any inconvenience this may cause, and will keep you updated on the status of this extended downtime.
Naccerû<#rinya>#rinya>
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Amúgy off fórumon rákérdeztek, hogy ez akkor lehetséges névváltoztatás is egyben vagy nem, és egyertelmûen leírták, hogy igen.
Itt a link: link
Nyilván azért kellett létrehozni a karaktert, hogy ne legyenek ütközések. Pl Voyager már létezett Franzon, így más lesz a nevem, ha végre elindulnak 10 perc múlva a serverek.
Select your destination server by choosing the placeholder character you created, then press the SELECT button. Please note, you must create a level 1 character on the server you wish to transfer to (the name does not have match that of the character you are transferring). This level 1 character and everything associated with it will automatically disappear when the server transfer process is complete.
Vélemény???
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Idyll
De mondtam, mind1, hagyjuk
Na mind1 így jártam
Baalkain Én elkölteni akartam a zsetont amit meg is tettem/teszek és nem tudthatam visznek e át innen ahogy te sem.
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.
Ez most jó nekem? (nem értek ilyen hivatalos nyelven angolul) <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nyilván ha mondod hogy áthozod akkor áthoztam volna én magamnak, hisz mint mondtad nem kis haszon... :S
This week's regular maintenance period is being extended further due to the account service processes taking longer than originally anticipated. We expect to have the servers back up around 3:00 PM Central Time (10:00 PM GMT+1).
ha meg megvan aakkro szerverek közötti transzfer, vagy eladod 😊 (miutan atfreightetled másik karinak persze)
tiszta szivás ez az egész
Pedig Baalkain hányszor agodot ez miat... ráadásul töle volt a zseton is...fene lehetem volna ovatosabb...
Az elmult 1 hónjapban nonstop piacoltam... Talán 1-2 órácskára voltam bent a main karimmal..
300 milla pluszban ba zártam, de már hányingerem van a piactól... :S