A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Azt hiszem sokakkal ellentétben nem sűrűn szoktam ugatni, továbbá nem szokásom tanácsot kérni, majd utána elküldeni melegebb éghajlatra, aki jó szándékkal megpróbált segíteni. Btw tény, hogy nem vagyunk egyformák és ez így jó..
Karakterépítés más véleménye alapján? Ühm, te nem szoktál tájékozódni, mielőtt bármilyen döntést hozol? Csak úgy női megérzésektől vezérelve veszel pl. autót/választassz sulit/mittudomén... Hát én utálok kellő rálátás nélkül dönteni és most éppen információkat próbálok gyűjteni, még ha néha nem is túl sok sikerrel és még ha csak egy játékról is van szó :P Egy szóval nem mondtam, hogy vakon XY tanácsai alapján fogom alakítani a karimat, mindössze így a zengzetes skillnevek alapján elég nehéz eldönteni, hogy melyik trigger mennyi dobhat egy karakteren. A counter invulnerability pl. még jónak is tűnhetett volna, ha nem olvasom el Gordi postját. Azt hiszem ezzel egy rossz döntéstől megkíméltem magam .. remélem ez nem baj?
Mindazonáltal köszi a véleményed, lehet én nem tudok egyértelmen fogalmazni és ezért értettél félre, de tegnap államvizsgáztam le és még hullafáradt vagyok. Azért ezúttal igyekeztem érthetően írni.. :P