Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1980 magyarország
Néhány egyszerû szürke évet mosolyogsz meg most hát nem érted.
Jó idõkben semmid sincsen, rossz idõkben tiéd minden,
Téged küldenek elsõnek, és elõször terád lõnek.
Mindig minden zászlót vinni, mindig minden hitben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.
Ami meg a háborus helyzetet ileti:
Ma én megyek, holnap én küldelek,
mindent kell játszanunk.
Mindent, mert ennyi szerephez
túl kis színház vagyunk.
Én ígértem szebb jövõt,
és álltam is a szavam.
Elindultam fehér lovon
és gettóba küldtem magam.
Szal mindenki van mindenkivel aztán testvér öltestvért majd a tastvér a testvért és büszkén önálosodnak , hogy összeáljanak az elenséggel..... klasz hely😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
hallottam olyasmit, hogy istan nem megy az L2.
ez tenyleg így van, vagy meg lehet oldani, mert most valtanék vistára.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
par mi ez ez kerdes😊
volna par buta kerdesem latva az inventorydat 😊)
mi az a lila kavics a 3.sor 1.oszlop ? meg kettovel mellette kek kavics?
quest cucc?
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Leszállhatnátok már erröl a kurva avadon settröl mert elég unalmas, kb 3 napja ez megy.
Sztem az egyik csapat balfasz, mert lenyuljak a cuccát, a másik csapat meg seggfej, mert kiröhögi a balfaszt!! (inkább a 2. csapathoz tartoznék)!!
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
2. Akit le lehet scammelni = naív tapasztalatlan balfasz, de ettõl még lehet normális, sõt valószínüleg az is, csak mások hibáiból tanulni képtelen balfék. Spártában az ilyeneket hajigálták le a hegyrõl, de azóta "civilizálódtunk".
3. Aki egy játékban elkövetett sérelmét fórumon/irl/msnen/stb próbálja megtorolni az logoljon ki, olvasson egy kis Torrót, éljen nyers köszton, mert elmebeteg, idióta, könnyen lehet, hogy egy pszihológián ott tartanák egy kis üdülésre.
4. Aki mindezek után a balféket 2-es és/vagy 3-as pont egyben szárnyai alá veszi, dédelgeti, felneveli, stb, az vessen magára, pont annyira zavarodott szociopata, az elõzõ pontban bárki.
5. Aki mindezeken jót mosolyog, kicsit oltogat, röhög mindenki máson.....
megint idejöttél, ahogy pár napja és megint megvádoltál alaptalanul, arra a feltételezésre hagyatkozva, hogy mi milyen aggresszívan lépünk fel veletek szemben és mert röhögünk azon, hogy lescammeltek. ahelyett, hogy tanultatok volna a leckébõl és változtattatok volna, megint megnyertétek a dolgot. persze megint mi vagyunk a vádlottak, de kíváncsi lennék, melyikõtök kapott tõlünk keyloggert, vagy honnan szereztük meg az accotok? ooo igen /gm "hello GM bácsi add meg az acc/passt mert szeretném lescammelni a cuccaikat. ugyan 10x annyi az összvagyonom, mint a klánnak, de hát mégiscsak szeretnék hülyét csinálni belõlük!"
ezek után ne haragudj, de nem fogunk csendben ülni és nézni az ámokfutásodat.
jó lenne, ha mindenki a maga portáján seperne, és kitalálnátok ki húzott le titeket. az egyik tippem az, hogy ismerõs, akivel korábban egy klánban voltatok és ismeri a régi karik acc/passát
"SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK."
én inkább sajnálatot érzek irántuk.
thx a beszélgetést
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nekem úgy tûnik, te parasztozol le másokat kezdés képpen.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK.
-----
btw vicces ,hogy még mindig téma 😊
Trolling is a art.
ha olyan inteligens lennél aminek mutatod-mutatjátok magatokat akkor nem nevetnétek ki valakit akit megloptak inkább a tolvajt megvetnétek.
fuck mmo's..i.,
nem érek rá, hogy más karik forintos accjaival szórakozzak. azt találjátok ki, hogy ki férhetet hozzá az acchoz.
vádaskodni meg majd akkor, ha sikerült bizonyítékot szerezni
nincs szükségem a pénzetekre, fõleg mivel SHn vagyok...
megvádoltak? engem miért nem? valakit megloptak? miért nem téged? valaki nagyon félti az igazát? miért pont te? "ha tehetnem az egesz klanjat kifosztanam egy ilyen feregseg utan"
bocsi de nem tudjuk nálad hol kezdõdik a féregség, tán minket is meglopnál?
köszi, hogy olvastatok!
/csak egy buta hozzászoló a sok fenség közt/
sem error, sem dmx sem pedig en nem voltunk ebben benne, csak iszonyat jot rohogtunk azon a buta emberen akit ilyen hihetetlen egyszeru modon atvertek. azmar nem naivitas, az egyszeruen butasag. es ezen miert ne rohoghetne barki is joizuen ha egyszer nem valami betegseg miatt buta az illeto ?
megegyszer, ha az elozot sem ertened: NEM VOLTUNK BENNE. ROHOGTUNK RAJTA. NEM ERTUNK VELE EGYET. NEM AZON ROHOGTUNK HOGY ATBASZTAK, LEHUZTAK, HANEM AZON HOGY ILYEN BUTA. az mar csak a hab volt a tortara hogy idejott fenyegetozni. egy internetes jatek miatt ^^ remelem erted mostmar.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
miutan megvadol alaptalanul, utana bocsanatot sem ker, szerinted erdekel engem, hogy megloptak? ha tehetnem az egesz klanjat kifosztanam egy ilyen feregseg utan, hogy itt vadolgat raadasul ilyen animebuzi hulyegyerek
nyilván van itt egy jópofa klikk akik összetartoznak és nagyképüen próbálják az újonan érkezetteket csúnyán mondva szopatni.az iménti hozzászólásod alapján téged is is sorolnálak de nem teszem.nyilván te csak igazán zseniális ember vagy aki egy hozzászólásból gyors és egyszerû szellemi inteligencia szintet osztályoz.vagy tudod mi az igazság...? /boccs a pontokért/ 😉