88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #74053 de komolyan, ezt a szintet még anno valamelyik offmod serveren csináltuk, hogy 1 partyval bezergeltünk 4 partyt... és ott még Gatterék is anyáztak :P -
#74052 Dawn of the Noobs -
#74051 Jézusom, állítom 3 party lájnédzs2játékos jobbat alakított volna ennél... -
#74050 biztam én benned, hogy megoldod ;> -
KisEmir #74049 Csodálod:D -
#74048 élveznénk mi a mass pvp-t is de olyan nincs vagy naon ritka :S SAGA ma pl 1 emberrel jött el siege-re :(
/vote YES to servermerge -
ErrOrHUN #74047 gordi bazz ti ezt élvezitek? :D már értem, miért csak 2-3 embernek van 9 meccse olyn -
BaalKain #74046 A kárörvendő mailkáknak üzenem hogy a nagy dc után befoglaltam én is egy szobát és esély sincs trainelni mert mind foglalt :P -
#74045 Remélem jo alul számol aztán tölthető. -
#74044 FAILED ;> -
#74043 Használj Supermanust! -
BaalKain #74042 Ja a szobámat befoglalta egy destro vagy tyrant, 2000 hp alatt tolja, van vele egy bd meg egy WC meg egy pp, ráhúztam 4 szobát és shot nélkül túlélte. Fasza! -
BaalKain #74041 kezd elegem lenni ezekből a dckből... Egész napi munkák vesznek kárba és nem vagyok hajlandó brezt használni :) -
#74040 A tököm már kivan:P Valaki mondjon olyan helyet ahova fel lehet tölteni videot gyorsba 100-150megásakat akár tömörítve. Mert akkor amig nem csinálok rendes videót párat beteszek ide:( Mert idöm sosem van:( és ma volt egy arc 6 vs 32 pvpnk lol amit csunyán megnyertünk:P tultaktikázták a marhák:P -
#74039 9k-t rám még nem löttek tul sürün, az okosabbja ugyanis nem engem lő. A lvl79-s summonoknak kevesebb a hpja/Pdefje mint a többinek, igy azt egyszerübb kicsinálni, szal vagy pet ud/vagy valor ha van:D/vagy arcane agility és spam heal hátha én nyerek:)
Az arcane robe készítése pedig folyamatban van:) -
#74038 szed arcana robeot, draconic lightot es telerakja water kovel (legtobb embernek 150 fire van a szaran..) -
ErrOrHUN #74037 welcome to the real world :D -
#74036 Hat ma egy kedves HE belem lott 9k damaget transfer painnel. Kapja be. Te, mint kollega:) mit csinalsz hogy jobb eselyed legyen? Gondoltam a macska felhuzasara 81-82-re, btb-s fegyora(ugy talan 2 loves is kell neki:D) Nagyon mast nem tudok kitalani. Marad a summon friend? -
#74035 Köszi az infókat!!!
Igazán a Prayer és a Heal-re lettem volna kíváncsi, és a chance-s skillek bejöveteli esélyére. pl most úgy néz ki, hogy paladinnal gladi sub, haste miatt, aztán két healer a Prayer és a Heal skillek miatt. Másik lehetőségként a gladitól warriorként a resist trait-et, SE-ből a prayert, és summonerből a boost hp/mp-t. támadásra felesleges rakni az úgy sem megy a lovagnak :D Úgy is idő, még eljutok idáig, és lehet Graciában erősebb dualista lesz a tank, mint a gladi. kitudja már NCsoft-nál? :D -
#74034 Valojában de felraktam és teszteltem minden counter skill vicc kivéve ha éppen akkor jön be mikor kell :) A chance skillek az igazán jok haste és crit ftw. És persze a passiv focus= 30 azaz 3% fix passiv krit.
Nalunk az archerek hasznaljak a longshot+counter inv+ counter def kombot és az nem rosz mert 2x annyi esélyel procol. A chance haste + crit meg azert jó mert az egyik növeli a másik eséljét és ráadásul egymás mellé is procolnak. -
#74033 http://lineage2media.com/subclassskillsformain.html
http://lineage2media.com/subclassskill.html
remélem ez segít :D
na most már tényleg nem leszek 2 hétig
4 óra és elhagyom az országot az újdonsült feleségemmel :D
csá mindenki -
#74032 Jajj.. a női megérzésekért sorry, szimplán figyelmetlenség volt .. -
#74031 nemhiszem, hogy gordon karijan volt valaha is counter: invul igy hat max. valami igen nagytudasu pc arc kalkulacioji alapjan talalhattak ki, hogy nem jott be 10bol 5szor mikor utest kapott es az milyen szar.
EDIT: nincsenek noi megerzeseim sajnos es mikor informaciot gyujtok akkor elobb hasznalok googlet, mint barki velemenyet mivel sokszor torz kepet kaphatsz barmirol amit megakarsz tudni, mert szimplan ugy adja vissza az ember ahogy O gondolja, hogy jo. -
#74030 Azt hiszem sokakkal ellentétben nem sűrűn szoktam ugatni, továbbá nem szokásom tanácsot kérni, majd utána elküldeni melegebb éghajlatra, aki jó szándékkal megpróbált segíteni. Btw tény, hogy nem vagyunk egyformák és ez így jó..
Karakterépítés más véleménye alapján? Ühm, te nem szoktál tájékozódni, mielőtt bármilyen döntést hozol? Csak úgy női megérzésektől vezérelve veszel pl. autót/választassz sulit/mittudomén... Hát én utálok kellő rálátás nélkül dönteni és most éppen információkat próbálok gyűjteni, még ha néha nem is túl sok sikerrel és még ha csak egy játékról is van szó :P Egy szóval nem mondtam, hogy vakon XY tanácsai alapján fogom alakítani a karimat, mindössze így a zengzetes skillnevek alapján elég nehéz eldönteni, hogy melyik trigger mennyi dobhat egy karakteren. A counter invulnerability pl. még jónak is tűnhetett volna, ha nem olvasom el Gordi postját. Azt hiszem ezzel egy rossz döntéstől megkíméltem magam .. remélem ez nem baj? Mindazonáltal köszi a véleményed, lehet én nem tudok egyértelmen fogalmazni és ezért értettél félre, de tegnap államvizsgáztam le és még hullafáradt vagyok. Azért ezúttal igyekeztem érthetően írni.. :P -
#74029 ja amugy az elozo posztba az ertekek hasrautes alapjan szulettek viszont az eddigi tapasztalataim alapjan korulbelul valosak. (ilyen +-5 elteresek lehetnek) -
#74028 playstyle. vagy defenziv vagy offenziv jatekot szereted, amugy az a +20 matk vagy +20mdef semmitol nem fog megvedeni max. neked lesz olyan tudatod, hogy HUDEJO NEKEM +20 MATKOM VAN! ja es ez level3 skillre ertendo (magyarul mind 3 subtol ugyan azt a passzivot veszed fel 65on).
a 70es passzivokra is ugyan ez vonatkozik, semmitol nem leszel jobb ha neked van +50 castingod vagy +50 matkod esetleg +50 mdefed, max. te losz 1900 helyett 1920at vagy beled lonek 1200 helyett 1180at.
amugy azt elarulhatnad vagy barki mas, hogy miert masnak a velemenye alapjan akartok karit "epiteni", ha meg mond valami hulyeseget akkor ugathattok ra (valoszinuleg a masik skillt soha nem fogod megismerni ha a gordon aztmondja, hogy a counter heal a nyero es soha nem fogod megtudni, hogy nyertel-e rajta vagy sem de ha egyszer megis ugy adodik, hogy lesz egy masik spsed es kiakarod probalni a sajat magad altal gondolt legjobb osszeallitast akkor utana lehet par kellemetlen pillanatod).
btw. nem nehez kitalalni, hogy mi jo egy spsnek (casting++), de varom a valaszt, hogy miert jo mas velemenye alapjan karit epiteni. -
#74027 Arion ez egy lvl 58-as skill ha jól nézem, tehát elvileg simán megveheted a kamael kezdőszigeten lévő groceryben. Egyébként a lvl 60-as fallen orc captain dobja (L2whFTW ), de gondolom felesleges a kiütésével vacakolni
Gordi engem a counter self heal érdekelne.. kb milyen eséllyel és mennyit healelsz magadon, stb. .. illetve hogy a cast speeded és az mattackod jelentősen növelik-e a felvehető passzívok, vagy inkább a resisteket ajánlanád felvenni? -
Sorbon #74026 Battle Manual - Soul Barrier, ha erre gondolsz ezt Fallen Orc Captain(60) dobja forsaken plainsben. (1/547) -
#74025 Kiválló:) akkor ha valami még nem tiszta kérdezetek csak. -
Arlon #74024 üdv
kellene egy kis segítség egy könyvet illetően
Battle mod: -soul barrier kellene nekem de nem találok olyan mobot mi dobja. megnéztem dropkalc-ban is de nem dobott ki rá semmit.
tudtok ebben segíteni?? -
#74023 Várnod kell, csúszva jelenik meg, hétvége is most jön szóval kb jövő hét kedd-szerda. -
voloume #74022 bár aztirja hogy look your card statement in 2-3days and találja meg a 4jegyű kódot.. akkor lehet hogy csak várnom kell ?! -
voloume #74021 de paypal aztirja hogy 2008.jun.13 csinalta a kivonatot és otp direkten nézem a számlakivonatoknál beirom a datumot hogy 2008 junius és : Tájékoztatjuk, hogy a megadott adatokhoz nem található számlakivonat.ű
WTF ??!??! -
Gumbo #74020 Az Che nem KE -
#74019 Én is ezt kérdeztem pár napja, Gordi azt mondta, keressünk vissza a postjai között.. well, megtettem ;) Mivel nem biztos hogy más 100 oldalakat szeretne végiglapozni, ezért idézem, subskillek by Gordi:
"Some updates:
Trigger: Warrior Chance Haste = +30% Attack Speed for 15s
Trigger: Rogue Chance Focus = +30% Crit Rate for 15s
Trigger: Counter Invulnerability = Lesser Celestial Shield for 5s (No HP/CP/MP dmg, but debuffs still play).
Trigger: Knight Counter Boost PDEF/MDEF = +20% PDEF/MDEF for 15s
Correction:
Trigger: Nuker: Counter Mana Vampre is Trigger: Nuker: Chance Mana Vampire, every time you attack a target with a skill/spell you have a large chance to steal 17mp.(DAGGER FTW)
Enhanced Passive Focus = +L1 added 30 crit rate.
Boost Evasio = +4 Evasion
Boost HP/MP = +3% Max HP/MP
Greater Boost HP = +6% HP
Greater Boost MP = +5% MP
Greater Boost CP = +13% CP " -
#74018 Najó, szóval paypal verification:
1 - bekorlátozzák a tranzakcióidat míg nemvagy "verified" statusban.
2 - levonnak valamekkora összeget (régebben 400huf-ot) és a tranzakcióval elküldésre kerül egy 4 számjegyű kód is, amit csak és kizárólag a havi folyószámlakivonatodról tudhatsz meg (illetve ha van netes hozzáférésed a számlád tranzakcióiról pl otpdirekt, akkor onnan)
3 - visszaírod a kódot a paypalra.
4 - verified leszel, happy sunshine.
Ha valamilyen úton-módon nemtudod meglesni a számla-tranzakcióidat, akkor bizony szopás van, és megkell várni a havi folyószámlakivonatodat.
ezvan. -
voloume #74017 KE ?! milyen számla kivonat ?! -
#74016 Az a kód majd a számlakivonatodon lesz rajta, és ugyanazt kell majd visszaírod a paypalra. -
#74015 milyen kicsit sebzel.. :D
-
#74014 (legközelebb majd végigolvasom a postot, mielőtt válaszolok :D)