A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Röviden:
    Köszönöm sancinak a remek tipeket( ÉLTEM VELE)
    Köszönöm milkának aki tartota bennem a lelket mikor folyamat sokotkaptam:P

Elég jók azok a powerklaszok de bármilyen hihetetlen egyszerűen elbaszot stock a karim és nagyon fasza volt vele játszani.

Endaer:
    Bár a szavak leperegtek rolad mindigis és ezért nem fogtad fel nem vagyok hajlandó Feedelt hero lenni. Inkább adtam a heroságot Akhinak és mindenki másnak mert becsületes csatában akartam nyerni. És most ez megtörtént!!! Igenis 0 feedel powerklaszok ellen(nem is akarmilyen stock karik ellen) nyertem 0 vereség:) És igenis most büszkén leszek Hero.

Error: Rylai lvl 79 sps Saara lvl78 sps Hensly lvl 80 sps és még néhán low 77-78as aki nem számit. Hiába feedelnek ha 10-12!! pontokat vettem el folyamat a capmelő karijajikról:P a legkevesebb 6 pont volt! A GS aki mellékesen baium antaras aq zaken tulajdonos és +8 as dracbow water 150 el rendelkezik. De hát 2 lövéssel meghalva feldughatja a seggébe:P