88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
na mégegyszer, szal erre:D -
erre varjatok gombot!:D -
ciento #73570 sziasztok, 1 kérdésem van: S grade armor receptek milyen questből kaphatók? -
ErrOrHUN #73569 mennyi pontod lett? -
Röviden:
Köszönöm sancinak a remek tipeket( ÉLTEM VELE)
Köszönöm milkának aki tartota bennem a lelket mikor folyamat sokotkaptam:P
Elég jók azok a powerklaszok de bármilyen hihetetlen egyszerűen elbaszot stock a karim és nagyon fasza volt vele játszani.
Endaer:
Bár a szavak leperegtek rolad mindigis és ezért nem fogtad fel nem vagyok hajlandó Feedelt hero lenni. Inkább adtam a heroságot Akhinak és mindenki másnak mert becsületes csatában akartam nyerni. És most ez megtörtént!!! Igenis 0 feedel powerklaszok ellen(nem is akarmilyen stock karik ellen) nyertem 0 vereség:) És igenis most büszkén leszek Hero.
Error: Rylai lvl 79 sps Saara lvl78 sps Hensly lvl 80 sps és még néhán low 77-78as aki nem számit. Hiába feedelnek ha 10-12!! pontokat vettem el folyamat a capmelő karijajikról:P a legkevesebb 6 pont volt! A GS aki mellékesen baium antaras aq zaken tulajdonos és +8 as dracbow water 150 el rendelkezik. De hát 2 lövéssel meghalva feldughatja a seggébe:P -
azért az ES elleni személyi edződnek csak köszönetet mondanék sunyiba:) -
SAGA is such a failure mang... ketlem hogy erdemleges feedelest tudnak veghezvinni, ha vmit megis, akkor azt gondolom hogy vmi Catalystos ember csinalja meg nekik :D -
ErrOrHUN #73565 amúgy ki most a saga MMje? +ha feedelték, akkor nemtom mennyi esélyed van. mennyi pontod van? -
Sorbon #73564 OMG, hát végre ezt is megértük:) GZ! -
Sorbon #73563 Kite-olni egyszerűbb, mint a manat fölöslegesen égetni trancre. Akkor már inkább mana burnre használja, ijjal való lövöldözés ellen, és még úgy is marad healre megfelelő mennyiség. És btw olyan simán azért nem szokták benyalni a trance-t, max egy kisklános túlbúzgó enemy esetén. -
ErrOrHUN #73562 sose hallottam, ezekszerint saga szarul áll oly powerclassokkal :D már lassan cata 80%-a bartzon van -
Ebisu asszem Novavita szintén
BTW: állítólag Stellvia "quited" betrötre a +8as Drac bow-t és lestrippelték - srtip nem megerősített info -
ErrOrHUN #73560 nem...
ki volt a pala? -
ES = stellvia kell még vmit mondani ? :D -
remelem sikerul, mar lassan masfel eve varom hogy hero legyen beloled, meg anileet is azert vettem meg, hogy vele tudjak segiteni, banyek... :) -
ErrOrHUN #73557 ahopgy nézem eddig mákod volt, kb az ES ellenfél ezekből, azt sem értem, hogy hozta össze :D -
Ami az olympiát illeti illeti.... Shanway win the match
MM vs SK 2:0
MM vs ES 2:0
MM vs PK 2:0
MM vs ST 2:0
MM vs GS 2:0
Gratz for the First Non feeded SPS Hero!:P (Előre iszok a medve bőrére?:P) -
Pow-ot magukra nyomják és az enemy meg kapja a trance-t. egy trance-t empoval és pow-al már simán benyalják a mental buffosok is... -
nem emléxel ez votl az első ally-nk a RisingSun-al de lehet te akkor még nem voltál itt velünk ;> azaz RS-ben -
ErrOrHUN #73553 mit kell nézni? és ki azaz innersphere? :D -
ops :s 

-
Sorbon #73551 pow+block wind walk enemyre, kite, nuke nuke nuke....EE wins the match! Egyszerű, olympián ownolnak EE-k! Reuse time-ot gordi már megirta. Ja és min. 76-os LS-ból kell a skill (lvl 10). -
Symbiont #73550 Köszi a válaszokat:) -
2-3sec -
Symbiont #73548 A sebzés annyira nem érdekel, inkább az, hogy ugy kb mennyi idö alatt töltött be a skill megint. Mondjuk tudta kb folyamatosan nyomni, vagy azért várnia kellett sokat, mire ujra löhetett? -
Egy EE-nk halomra verte a titanokat olimpian még az elmult kronikaban mert allandoan trancelt, meg nuke augmentet kapott egy fegyverere es azzal lovoldozott messzirol. Sebzest sajna nem tudok de kb. a prominence-el volt egyenerteku reuse-ra is meg sebzesre is. Lvl10-es skill volt, 76os sima regular life stonebol. -
ErrOrHUN #73546 olyn igen, pvp-nél meg inkább ne lássam meg :D -
Symbiont #73545 Aug skill(támadó skillre gondolok) reuse a kb milyen gyors? EE nek vagy hasonlo buffernek megéri-e?Tud-e vele akár pvp zni, vagy hasznát veheti-e olyn?Válaszokért előre is ty :) -
Nah az ilyen ember dobnam ki egy autobol feher csakoban bronx kozepén
;> -
már a gondolatától is rosszul van... :) amolyan "én csak szüzen mehetek férjhez" típus volt még kb. 2 éve, de bánom is én, milyen most, lényegtelen, ez sose érdekelt benne... Nem az orális szex a szopás hanem ő maga, úgy ahogy van. -
ErrOrHUN #73542 fogazik? lf conf -
Kicsit offtopic, senkitől nem kérek erre választ, vagy egyéb kommentet, visszapinget. Remélem menni fog. Ezt csupán egy magas labda hozta ki belőlem, amire muszáj lecsapnom. :)
...méregkeverő... te egy szarkeverő vagy, ne értékeld már túl magad... A méregkeverő nem fosik úgy a következményektől, mint te... Mit tudsz? Önállóan szinte semmit, neked csak az jó ha egy partyba beülhetsz és valaki/valakik húznak. Közben meg mindenkinek osztod az észt. Anyu pici lánykája, a mindentől védett, burokban nevelt "cute little necromancer" semmi, mindössze undorító. Te nem botozol, mert az csalás, de hasznot húzni más botpartijából, beülni a jóba, és közben azt játszani, hogy van gerinced, az érdekes módon nem fekszi meg a gyomrod... hobbiból idióta befolyásolható majmokat uszítgatsz olyan emberekre akik sose ártottak neked, ez aztán szintén tiszteletet ébreszt irántad... (ezért, amilyen vagy, én ezért utállak ennyire, te nem is kétszínű vagy, hanem már kész kaméleon. Engem is kihasználtál anno, de ezáltal legalább megismertelek, felismertelek, míg másoknak ez nehezebben megy - nembaj, fogsz te még hibázni és akkor lebuksz mások előtt is :) ) -
ha nem tudod inditani az L2-t mert nem talalja az L2.exe-t akkor lehet hogy te is Nod32-t hasznalsz? :) A Nod32 mindig Themida modosulatnak hiszi azt az exet ezert karantenba teszi. Allitsd be a Nodnak hogy ne nezze az L2 mappat, legyen az egy kivetel. Utana elvileg menni fog minden rendesen egy checkfiles utan. -
ErrOrHUN #73539 langyibongyi :D -
BaalKain #73538 Nade...
-
BaalKain #73537 Ja igen, igazad van sorry ^^ Ha tudnád mi történt akkor, nem is hoznád fel. -
nem forró, egész kellemes langyi xD -
ezazz mindenki nyaljon be a forro szarig baalkain seggebe :D
:D
tuti élvezi :D -
ja és hozzá kell tennem h BaalKain teljesen korrekt volt, segitőkész stb. =) -
kifizettem és meg is van az acc :P csak egy gáz van xD letöltöttem hivatalos oldalról az L2őt, kicsomagoltam (semmi crc hiba) felinstalláltam (semmi hibaüzenet), elinditom , lecsekkolja a fájlokat azzal sincs baj.. inditanám. hát bazz Error: failed to run l2.exe , recheck files.. na a recheck is megvolt kb 20 perc , semmi javulás... erre nézem, system mappában nincs l2.exe XD