Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mydgard
Most válaszolok erre! Olvass vissza az Utopia fórumán az I wish u a Merry Christmas topikba, azz offtopic szekcióban. Ott kívántam Boldog Karácsonyt st. és mondtam, hogy az ünnepekre hazautazok a familiához, barátokhoz, de ahogy tudok sietek vissza. Amikor 2 hét után visszatértem nem voltam a klánban, több magyar barátommal egyetemben, Zazzettt kirakott(!) minket. Tehát:
1. Amikor offline voltam 2 hétig,
2. Bármiféle indok nélkül!

Adott is értelemesnek mondható magyarázatot, kell a CRP pont lvl 6-hoz, ezért kiskarik lettek felvéve academybe. Szerintem ez nem volt igazán korrekt dolog, így kirugdosni embereket, bármiféle egyeztetés nélkül. Na ezután még megtudtuk azt is ottmaradt cimborától, hogy maradt klán lvl 5 és mások fel lettek véve a helyünkre! Kíváncsi lennék ezek után kinek lenne kedve visszamenni? Nekem semmi bajom veletek, mi nem követtünk el semmit ellenetek. Ki lettünk dobva, sok szerencsét a továbbiakban! Én lettem megszólva nem egy jó cimborától (miniModel, PTSilencer etc.), hogy miért léptünk ki? Nem léptünk ki, kirúgtak bennünket. Pont.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

daemonervosa

Trolling is a art.

Én is pont ma beszélgettem vkivel errõl 😊
De sztem ez nem titok, Aarika volt az (asszem nectaria vagymi a mainje), õ is mondta hogy emlékszik ránk, sõt pár nevet fel is tudott sorolni 😊
Az elsõ név amit említett HunTata volt 😄 ("csátok, gordi van?")

Mydgard
Hali!

Az adenaszedés ügyében, már beszéltem Gordival az eset után. Hárman partiztunk Cemeteryben, én, egy német csóka, meg egy orosz. Zuzius szintén rohangált a kiegészítõ egységekkel, ezt hittük bot. Az orosz partitársam elkezdte szedni a dropot, csatlakoztunk mi is. Számtalan példa van rá, hogy botok 5 tonna dropot kinthagynak a földön. Ezután Zuzius nem túl udvarias hangnemben beszólt, ha annyit mond hogy srácok itt vagyok, ne szedjétek a motyót, nincs semmi gond. A német partitársam betámadta, õ leölte, erre jött a segítség és le lett lõve õ is. Én álltam és néztem az eseményeket, csak rajtam csattant az ostor, mert egyedül én voltam egyedül magyar. Ennyi a történet.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Voyager5
Hmm, hát ha már szóba került RisingSun. Beszélgettem ma egy C1 óta Sieghardton játszó játékossal. A Pmbõl kiderül, hogy emlékeznek még mások is a nagy Magyar klánra <#vigyor2>

Nemtom ti hogy vagytok vele de nekem a giranos franzos kliensek továbbra is crittelnek 😞

Gordis2k
Éxerek eladva!

Tudom az nem augmentel volt annyi Aquariumnak. És ja lehet C5.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
C4 be csak herok voltak C5 Oath of blood ba jöttek be a herbek. Augment pedig csak interlude ba amikor már nem adódtak össze a herbek + buffok ^^ De ettõl függetlenül sps táp te meg gyere ventrire

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

az c5 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Jövök! Voltak herbek a hero skillekkel együt jöttek😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
Nya gyere inkabb ventrire bizniszelni

daemonervosa
hhaha! lehet gordonnak volt ! sose tudhatod...😊

Trolling is a art.

FragStaR
C4 ben nem is voltak herbek de mind1 <#ravasz1>

haggyadmármagadlégyszives 😊

nekem nem de hallottam olyanokrol akik 100ezrekért vesznek accocat :SS

REAL MADRID

daemonervosa
neked megérnek ennyit ? 😊

Trolling is a art.

demost viccet félretéve ezek tényleg megérnek ennyit? <#wow2>

REAL MADRID

daemonervosa
lehet mega packba is kérni ? nekem 3 set kéne 😞

Trolling is a art.

Gordis2k
Tudom, hogy kb mindenkit ismerek sieghartrol de sosem lehet tudni. Eladnék sieghardton ant+5 zaken+5 tezza +3 baium +3 éxereket sorban 44500ft 44500ft 89000ft 89000ft.

Gordis2k
Kifizettem mindenkinek a port költséget😊.

2914 volt a legnagyob C speed offon c4 ben összeadódott a herb +az accu buff FTW. Jelenleg 2595 a maximum a chant of magnus 25% c speedet ad. és van +1wit augment. Lehet kicsit elszámoltam de nincs kedvem pontosan igy kb/sac/fejbe.

GamerAdams007
Igen, tudom mikori, ingame voltam amikor szólt, sõt klántag is voltam akkor. Egyébként arról nem volt szó, hogy fizeti... <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ez több, mint 1.5 éves kép 😄 és Gordi fizette a portköltséget

GamerAdams007
Franc erre el kellett volna mennem, most én is ott lennék a képen. :S Kár hogy nekem akkor megerõltetõ volt egy Hunters TP...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

1ébként mivan messzeföldön híres Immo barátommal? 😛

Excal1bur Leader of Sleepers

csináltatok megint egy klánt, azt megint lvlezni kell, megint fel kell tölteni emberekkel... ebbõl látszik, hogy nem igazán vagytok képben a klánrendszerrel kapcsolatban. ahelyett, hogy megbeszélnétek a dolgokat, jó offmodos szokás szerint, mindenki megy asaját feje után.
ha valakinek nme tetszik az arcotok majd szépen átgyalogol rajtatok és csak kamilláztok, hogy ezt most miért, meg hogyan.
sok sikert, de azon kívül, hogy mobokat öltök, nem sok midnent fogtok csinálni...
mindenki klánleader akar lenni?
az RS-t az ölte meg, hogy egy részünk pvpzni akart, a többiek nem és ezért szétváltunk. utána páran követtek minket, de a klán és a késõbb alapított (márnemtommianeve)klánok sem érték el azt a szintet, hoyg számításba vegyék õket
az meg, hoyg kinek mi a véleménye errõl a fórumról, képmutatás. valamiért minket olvastok... (ha másért nem, az infóért)

TruBy
9. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS) :S meg lehetne hajtani

MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!

nah jah 😊

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Invincible/Sleepersben meg mindig én voltam az 1edüli magyar 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

molnarpe80
passz fogalmam nincs

Egy naiv kerdes: Miert leptek ki?
darkmenx
ki az a halloween klan amugy?

molnarpe80
jaja bõvülünk lvl6-ra úgyhogy lesz hely bõven
bár csárdásék pont most léptek ki vagy 7-en
nem akarok viszalapozni a flame indító postig de elég sok név volt ott felsorolva
szal hely lesz 😄

sry a dupla post-ert
de az utopiaba van tobb magyar mostansag. felvetel is van sztem.

molnarpe80
vazze azért az valami kurva durva 😄
2186 lol megnézném ez a casting time hogy néz ki játékban
csak a varázslatkat látni villódzni gondolom a karakteren 😄
köcsög tápos sps-ek 😄
egyik cimbimmel (orosz csaj 😄) duelezgettünk hétvégén
20-30-at toltunk az elsõ 10-ben szarrá vert mindig utána felváltva õ nyert aztán én a végén zsínorban 6-ot nyertem 😄
rátapadtam nem engedtem meglógni kapta a backstab-et meg a mortal blow-t 😄
király volt 😄 de tényleg kurva gyors ha nem voltam aseggében, hogy abban a pillanatban szúrjak már kaptam is a fear-t 😞
óóóóóóó hogy gyûlölöm a fear-t 😄

Üdv
kiegeszites: LOD nem magyar klan mar csak en maradtam benne magyar 😊)
egy idoben sokan voltunk benne magyarok de minden jonak vege szakad 1x 😊))
yupeeee

A brtoherhood van mint regi idokbol ujjaeledo magyar klan csak sok ido kell neki 😊)) (ertsd evek 😊)

daemonervosa
lehet ha még egy witet kapna egy ee akkor Bres lenne 😛

Trolling is a art.

molnarpe80
jaja igazad van 😄
tényleg annyi csak én még a hero buffot is kihagytam 😄
minek számoljak azzal ha az életben nem leszek hero? 😄

Basic Stats Increases (STR, CON, INT, MEN)
Battle Stats Increases (PAtk, PDef, Matk, Accuracy, Evasion)
ugy latszik nem :S Talán passziv skillként acument, bár nem hallottam ilyenrõl még

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

daemonervosa
adhat statot, gondolom +WIT et is , habár olyat még nem láttam 😛

Trolling is a art.

Van olyan augment, ami castingot ad?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

daemonervosa
csak hogy pontosak legyunk:

dc+acufegyo++5wit+acu3+zerk+conc+pow+herozerk+malarialvl4+baium

Trolling is a art.

molnarpe80
hehe
+5 wittel dc robe ban acus fegyo lemaradt
kaknoob vagyok 😄

MeoH

fuck mmo's..i.,

Látom a malariarol sem feledkeztél meg:p

solyomb
Igy tippre: 2186
Bár sose volt spsem seholse😞
daemonervosa
tippre 2186

Trolling is a art.

molnarpe80
dark kérdeztem tõled priviben valamit
lennél kedves válaszolni rá?
fontos lenne
köcce 😊

pharao
uhh megy ám a flame!
Nah pár dolog az én szemszögembõl gyorsan, amíg még itt vagyok...
1. Honnan tudom egy számomra ismeretlen fórumozórol, hogy pro player vagy nem az? Név alapján? vagy netán a klán alapján? Attól, hogy nem ismersz valakit még nem kell lenézni az elsõ pillanatban...
2. Sok sikert a klánhoz és remélem hogy sok sok mindent el fogtok érni...
3. Baium szerda du. 1 órától lesz. Akit érdekel, pontosabb infókért pm me ingame...(sorbon fusion-os, benne nem lehet megbízni 😛)
4. Én nem olvasok irl-t de köszi, hogy a mi kis kultúrális fórumunkra áthozzátok a vitákat... Mennyetek inkább ki a hóra és rendezzétek le ott.

UI.: neveket nem sorolok, ezért mindenkinek egyessével a ku....

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

molnarpe80
emlékeim szerint 1700 körül lehet az sps casting speedje +-100 as határon belül nekem 17xx rémlik

full buff + hot springs cholera vagy malaria lvl 4 azt mindig elfelejtem hogy melyik

ha már az ember készül pvp-re akkor elõtte nem árt le tp-zni gyorsan hs-be egy ilyenért 😄

molnarpe80
én vagyok legkeményebb irl 😄
persze csak a draconic leather armor-omban 😄
(piros motoros versenyruha fyi)
akkor mindig nagy az arcom ha ez rajtam van 😄
kõkemény motoros csizma kõkemény motoros kesztyû (beépített boxerrel az izültek védelmére, végig teljes test protektor + bukósisak)
ez az igazi harci set 😄
max pisztollyal van a népnek esélye ellenem vagy testápólóval vagy késsel 😄
arra tervezték, hogy ha 300-al nyalom az aszfaltot is megvédjen
ezt cimbik nem hitték el így teszteltük
5-en körbeálltak és rugdostak belém akkorákat hogy néha 3-4 métert is hátra kellett lépnem hogy el ne essek és feladták amikor csak vigyorogtam rájuk 😄
kérdeztem hogy most ki kér egyet a kesztyûvel?
eggyik sem vállalta 😄
szóval draconic ftw irl 😄
mégsem keménykedek 😄
persze enélkül már nem akkora a szám nekem sem 😄
a múltkor egy autós ugatott hogy mit elõzök lekap mindjárta géprõl
kiszállt a kocsiból erre én is leszálltam és elindultam felé
végignézett rajtam amikor ökölbe szorítottam a kezem szó szerint visszaugrott az autóba 😄
én is visszaültem és vigyorogva mentem tovább 😄