A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kicsit zavarosan kérdezted, de megpróbálok válaszolni :)
Manát tölteni ugye eleve csak elderek tudnak, az elven eldernek lvl 58-tól van egy clarity nevű buffja, ami a skillek manaköltségét csökkenti. Ergó jobban tölt manát, mint egy SE. Elemental summoner: lvl 56-tól kapja az unicorn seraphim nevű csacsit, ami kétféle partibuffot tud adni, ezek egyike a manaregent növeli. Sword muse.. hát igen, lvl 77-78tól igen hatékonyan növel mp regent, csökkenti az mp costot és a reuse time delayt, de hacsak nem tudsz sword muset "szerezni", ez gondolom nem aktuális, a lvl 79es doomcryer gondolom szintén nem. Ezeken kívül még az spellsingernek van egy manaregent növelő self buffja, azt hiszem más ilyesmi nincs, vagy csak korán van és nem jut eszembe. Majd biztosan kegészítik még páran, amit írtam
Vari mellé mindenképp SE vagy EE kell, nekem speciel EE supportom van, más az SEre esküszik. 3 fős partiba harmadiknak BD. Szerintem :)