Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Moricka, ha feled futna dvp es squeez fullbuffban es full bossekszer setben, kivancsi lennek mit csinalnal? Kb meghalnal, ennyi. kerlek ne ide irogass, menj inkabb lethalozd a destrokat...

fuck mmo's..i.,

solyomb
És milyen kaszt voltam abba a videoba?
Amugy el kell keserítselek, még csak nem is Sándornak hívnak:/ A játékos karim nickjét már el se kezdem boncolgatni.
És amugy lethalal ölt meg? Több vagy a többnél is több sebbzést sikerült bevinnie backstabbel?

De amugy ez nem a trefort ovi chanel ahol az ilyen magas szintû oltásokkal bárminemü világösszeomlasztó dmg-t be tudnál vinni piciny lelkivilágomba😞
Sanca-t akartam írni van itt 13248453 sándor becenév

ú geci tényleg hülye vagyok bocsi össze kevertem<#zavart2><#zavart2><#idiota>

Gordis2k
JAJA erre emléxem egyszer DVP kirándulni volt nálunk SHn én is ott voltam fának álcáztm magam. Kár, hogy a videon nincs rajta utána megültem egy rádõlõ támadással. Késõbb átmentünk hozzájuk egy szerver ugro tikettel 5en és nagyon elvertük õket!.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
te tényleg egy retardált állat vagy. És még mindig van hova süllyedned, hihetetlen! <#rinya>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

darkmenx
nemtudom, hogy tisztaba vagy-e vele de Sanci sieghardton jatszik es soha nem jatszott teonon

ma nem régen néztem 1 dvp videót Sanci te is szerepeltél benne. Az volt történet, hogy dvp meg aszem higgs meg squeez mentek 1ütt aztán megláttak titeket téged meg két klántársad oda rohantak hozzátok 1ik társad bsoe-t a másik exit game-et nyomott te meg elkezdtél futni aztán dvp 1 backstap-al megölt. Azért szerintem az durva dolog kilépni a játékból és úgy megmenekülni a pvp-tõl

phalanx
na ezt nem ide akartam, na mind1 hátha itt is szerti valaki az ilyesmit 😄

phalanx
kint van au új draconian, eddigi legjobb munkájuk szvsz (na nem mintha az eddigiek nem lettek volna jók <#vigyor3>)

http://youtube.com/watch?v=FLn45-7Pn2Y

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Tüskés
Az okoskodás eredménye: Aukcióból van neki.

Idyll

Az hogy létezik, hogy egy gyereknek +15ös NOGRADES fegyoja van, mikor tudtommal no grade enchant nem létezik???<#confused><#confused><#confused>
A fegyó neve:Improved Viper Fang!

http://youtube.com/watch?v=Qir9s1dpN6g&feature=related
nem érted ??!!??! hát még a többnél is többet v. többet 😄

PS: http://youtube.com/watch?v=HAgNxHolGOQ

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

solyomb
Most akkor többet sebbez meg akár többet is? Szal a többnél is többet is sebezhet? Vagy ez hpgy müködik nem értem kristálytisztán:/
VipJoco
Rajtamarad a +8 csak egy esetben nem ha upgradeled mammonál

DarkVen
Egy apro kérdésem lenne:
van egy +8-as tõröm, és akarok rá focus-t tenni, és ha ráteszem a focus-t, akkor leesik a +8, vagy rajtamarad??? (fontos)

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

ez nem a Lineage2Játékos gyerek?

daemonervosa
Dr. lineage2

Trolling is a art.

Gordis2k
VÉGRE VISSZATÉRTÉL!!!! Azt hitem valami gyogyszert szetsz és többet nem röhöghetek a kínos baromságaidon😊 de van isten!!! Még mindig totál idióta vagy és ez engem olyan boldogá tesz😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

édes istenem...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

neszakertsmar.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

hát szerintem simán pláne hogy csak hp-ra megy a sebzés és azért 5-6 ezreket meg még többeket simán betud sebezni v még többet is. ezzel meg elég sok mindenkit ki lehet ütni. akkor van inkább gond a stun-nal ha destro kezdi elütni mert onnan már tényleg nehéz kiszabadulnia. De látom van draconic bow-ja is azzal meg sorozza a destro és kész lassú a destro nem érbe soha 1 treasure hunter-t

majdnem 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

1 erõs és gyors lethal strike még gyorsabban.

Milyen dye-okat használsz Sobron?

Tüskés
Waking up is hard,
A whole day lies ahead.
Instead of feeling joy,
I’m filled with nameless dread.
It’s like someone took a shovel,
And started digging a hole.
Instead of digging in dirt,
They’re carving in my soul.
The pile keeps getting higher,
The hole is getting so deep.
I’m being consumed with sorrow,
As I begin to weep.
I need someone to start
Shoveling the dirt back in.
If it doesn’t happen,
This battle I won’t win.

Depression

Idyll

Gordis2k
Mert a stun gyorsan véget vet a pvpnek.

frászt kapok az ilyen nem is de az is dolgoktól soha nem tudja õket az ember hova tenni ezzel kapcsolatosan haver mutatta ezt a game tips-ben írja mikor betölt a játék: "the buy of ingame assets for real life currency is strictly prohibited" - szóval ebbõl kiderül hogy tilos, de most vágnám nyaki aki ezt írja mert nem írja oda mint a csúnya beszéd illetve botozáshoz, hogy bann-jár érte.

tényleg Sorbon te miért nem dark crystal v draconic set-be vagy?

xt198
hát elõszöris kéne venni egy eredeti lineage2-t, majd felrakni a legujabbat, regisztrálni, külföldi utalásos kártyával fizetni a havidíjat(vagy GameCardot veszel) aztán játszol.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

A mostani Kamael is jo ami van, vagy a dobozost tegyem fell es Updat-eljen ?
Sziasztok. Eddig ingyenessen voltam. Mit kell át alakitanom hogy el fogadja a fizetos accontot es jelszot mert nem fogadja el
most
.
ooorrrsss
lol mi az a felirat a neved felett, S.P.Q.R.?
ilyeneked oltem l2goldon!<#nyes>

BANNED

Hali, Tudja valaki hogy lehet átállitani a Play NC-ben hogy az l2 accot ne euroban fizessem hanem dollarba? Lehetséges ez? <#confused>

The Life is a Game. Yust play it!

Padidiver
hááát hallod....én biztos nem...amikor legutoljára kb egy éve 4 maj cipõt akartam kraftolni abból 3 betörött és amikor gondoltam hogy esetleg dc-vel is próbálkozom....hááát lááss csodát....kb 4bõl 3 betörött....XD

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

GAthersw
Hány sec? Tudsz közbe mozogni?

01110000 01110010 00110000

Nem rossz<#nevetes1>

phalanx
túl sok adenát adtál el, nembírja a rencer <#idiota>

Hát ez nem igaz... Franzon giranban folyamatos critical error van, mostmár a régi gépemen is.
Mi a fasztól lehet?

Facek
Nemtom ki kraftolt egész maj setet <#idiota>
daemonervosa
csalás.

Trolling is a art.

Padidiver
grats lol 3 egyszerre?😮

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

csak + akadtam
csak + akadtam
Franz-ra akarok fel menni. MSN cimem [email protected]
Mik vannak <#vigyor2><#nyes><#wave>

The Life is a Game. Yust play it!

igy se enged be.Game Time Card-ot is aktiváltam és mégse megy
Mindegy , kitörlom a Host-bol az IP-ket azt checking Filest nyomok azt ugy + probalom
Gordis2k
Ahoz add hoza a szamot

Kamaeles most is van . Amivel az ingyenessen játszottam