A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    ez már csak azért is izgi mert nekem vmiert nem irta ki ezt a hianyzo file hibat. Mindenesetre megneztem, nekem sincs meg az a file, az csak egy temp allomany, akkor jon letre amikor beolvastatom a systemmsg-e.dat-ot, es ahogy bezarom a progit el is tunik a dis-dec-systemmsg-e.dat file. Mindenesetre kimasoltam neked a ket filet es ide kitettem, hatha ez segit. Mielott elinditottad a progit, bemasoltad a mappaba az eppen hasznalt system mappabol ezt a systemmsg-e.dat filet? Ha nem, akkor gondolom nem fogja neked elore legyartani azt a bizonyos hibauzenetben szereplo filet.

szerk:
    megneztem, ha nem volt a konyvtarban a szukseges systemmsg-e.dat akkor en is ezt a hibat kaptam, mint te. :) System mappabol keresd ki, masold a Heiser-fele progi mappajaba es utana probald meg a Load Messages menupontot, mivel tallozni nem enged, nincs is mas lehetoseg mint hogy a progi konyvtaraba tedd mindazt ami kell neki a mukodeshez.