Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2008. jan. 06. 19:54 | privát | válasz erre | #69466
keylogger, ne szedd le.
Válasz 'GibboRamone' üzenetére (#69465) DO yoa laik buttseks ? ;>
© GibboRamone
2008. jan. 06. 19:36 | privát | galéria | válasz erre | #69465
http://l2auxhilary.vze.com/
Errol tud vki vmit mondani? Esetleg kiprobalta mar vki?
ezekbol felevente kibannolnak 10-20 -at, hogy ujra vegyenek parat, ugye a havi fentartasa egy accountnak kb. 20$ ha ujra megkell venni az durvan 2*20$
ahoz meg, hogy kibannoljanak vagy be kell, hogy reportoljanak vagy tenyleges bizonyitek kell nekik rola, beszelgetesrol screenshot, log (ha veszik a faradtsagot megnezni) vagy esetleg ha van online GM mikor a farmer atadja a penzt a masik embernek, online GMet kb. 10 perc "varazsolni" csak irni kell par (kb. 2-3) peticiot.
nem tudom, hogy mennyi idos vagy de ez az adena vevesben valo erdekeltseg kb. "common sense"
The Life is a Game. Yust play it!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
De én is hallottam arról aszem h vki kapott vásárlás után büntetést.
Azt hallottam most, hogy az NCSoft-nak is van érdekeltsége az adena eladásban. Szóval lehet, hogy csak a vásárlás egy része legális gondolom az adena. De akkor lehet, hogy account eladást már büntetik vagy nem tudom. De én most utána érdeklõdtem és szinte mindeki azt állitja, hogy adenat venni legális és az ncsoft is érdekelt benne.
Trixtan, majd en is szamonkerek rajtad vmit amirol fingod sincs es akkor legyel okos.
FickDeineStory: bitte, FickDeineStory. KamaelPluszt mar kitargyaltuk itt egy honapja vagy meg tobb.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Amúgy tudjátok, hogy a Kameal Plus jön ki?
1000+1 embert bannoltak mar ki account eladas es ebay miatt
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
1. Mikor belépsz a játékba elfogadod, hogy semmilyen haradvert illetve szoftert nem használsz amivel befolyásolod a szerver mûködését (ha még is meg teszed valószinû reális életben lévõ büntésre számíthatsz erre nem tértek ki pontosan).
2. Nem használhatsz semmilyen olyan programot ami a játékos irányítása nélkül is kezeli a játékot (tehát bot) (ez után való büntetést mindenki tudja gondolom)
3. Karakter neveknél nem használhatsz jogvédett neveket illetve támadó jellegû neveket (ha még is meg teszed le kell cserélned a karakter nevét )
4. Global,All, Shout chat-ben nem spammolhatsz illetve nem beszélhetsz csúnyán (ha még is megteszed Global chat letiltása a karaktertõl (ha van), az account 1 idõre való felfüggesztése, illetve a kifizetett ameddig tart az elõfizetésed nem játszhatsz)
5. Nem adhatsz el és nem árverezhetsz el account-ot, karaktert, tárgyakat, érméket (ezután járó büntetés ha még is megteszed semmi)
na azt hiszem ennyi összefoglalva ha van még vmi leírom ez a legutolsó módosítás szerinti.
Szóval azoktól bocsátnatot kérek akiket ebay miatt csalónak neveztem, mert mivel ebbõl kiderül, hogy vehetsz ha akarsz nem büntetik
SH-n ha valaki le tudna nekem menni a mammonhoz nagyon megköszönném mert elfelejtettem regelni. Csak egy SA kelene a fegyómra.
PM itt vagy pm/mail ingame.
Elöre is köszönöm.
CT1 óta nálam is gyakoriak a critical hibák, ma rekord mennyiségû volt. A Spyware programjaimat állandóan futtatom, most teljesen tiszta a gép, viszont a leírásod alapján nem sikerült megtalálnom a "check some offload" pipát. A Start menûben kell a a jobb klikk a hálózati helyek-en és ott az aktuális kapcsolat tulajdonságai vagy máshol?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tök jó, mostmár minden tökéletesen mûködik, köszi mindkettõtöknek.
Viszont újabb problémám lett... 😞 Az újabbik gépemen kb 2 perc után critical errorozik a játék. Tegnap megpróbáltam ,hogy áthúzom a másik géprõl az l2-t és ki is bírt egy estét a játék, de ma vmikor délelõtt megint critical 😞
Vkinek vmi ötlet?
Trolling is a art.
mire lehet majd használni?Elörre is köszike!<#vigyor0>#vigyor0>
Láttam, hogy írtátok páran, hogy ha giranba mennek megfagynak.
Egyik klántársamnak is ez volt a problémálya, felment officiál fórumra, és segítséget kért. 3 hét alatt megoldódott.
Tehát ez a jelenség elvileg csak nvidia chipsetes alaplapoknál jelentkezik, ahol a chipset vezérli a hálózatot is. (mindegy hogy van-e mellette másik hálókártyád).
A probléma a chipset adatkezelési prioritásával van, és bizonyos csomagokat, amiket a lineage2 ad, utolsó helyen kezeli => ezért nem mozdul giranban senki, nincs se chat, senkit nem lehet kijelölni stb..., és egy idõ után disconnectet ad, mert nincs hálózati komunikáció.
A megoldás: (nálunk bevált!)
Megnyitod a hálózati helyeket, és a hálózatra jobbgomb, majd tulajdonságok menü. Utánna ott a beálítások speciális fülön lesz egy olyan hogy "check some offload" , na ezt kell kikapcsolni és mûködni fog. 😊
Remélem ezzel tudtam segíteni 😊))
És egy utolsó kérdés: MIKOR LESZ MÁR 1.92 l2walker ????? (tört 😊 asrv-s )
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Lv7x Abyss Walker