A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Az sps mindig is elcseszet gyors volt és minden nuker ruha ad + speedet.

Ami vart illeti én már nem birom habzik a szám a röhögéstől. Mire rangbe ér az sps hát baszus nagyon jó és még snipban is kájtol az tuti. Az úgy van, hogy kiportálok PVPzni ugye szolo gang mert partyban alap hogy semmi más nem kell nekem csak 1 bishop celestyalal meg egy BD aki ugye 15sec ud. Na de ez solo gang hát kiportálok először shoutolok egyet Ittvagyok ijászok kereslek titeket. És akkor ugye már nem is mobokat ölnek hanem snipra készen( feltételezve hogy nem vagyiok számukra sebezhetetlen) álnak és előre röhögnek a markukba hisz 1 et tuti lőnek mielőt odaérek. És akkor mindig meghalok:( annyira rosz ez így:( minden Íjász COV+Hunter+Fire+boss setben XPl és 2 lövésből megöl:( mert ugye én totál barom vagyok és ud nélkül nekimegyek Egy ijásznak aki melesleg boxol 1 prophetet vagy WCt egy SWSt és egy BDT. hát igen esélyem sincs:(

Random archer hit u for 11dmg 13dmg 11dmg:P GG

Error: te ezt nem tudhatod még csak 79 es vagy csak +5 ös toppos fegyod van csak 150 es elementálod csak crites bosséxered és csak néhány éves tapasztalatod... hagyd ezt a PVP prokra mint MÁszter Var.

Ami a gladit illeti Tévedés mert a sklieket ugyan nem nyomhatod elementre de mindegyikre hat az element alapból! És a szeptemberi krónikában 2 iszonyat endgame skillt is kap + minden skilét(mindet) megnövelik 30%kkal. Aki gladi fejlődjön szépen és Szeptembertől Januárig élvezze a gyümölcsöt...hogy utána mi lesz azt nem tudjuk még.