Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
ja es egy nagyon bolcs tanulsag az eletben, hogy semmi nincs ingyen de gondolom ezt mar sokat hallottad.

darkmenx
rakeresel auxhilaryra googlen kb a masodik talalat egy forum elsz amin irjak, hogy lehuztak vagy 100 embert mert letoltottek az olyan ostobak mint te.

daemonervosa
keylogger, ne szedd le.

Trolling is a art.

GibboRamone
http://l2auxhilary.vze.com/
Errol tud vki vmit mondani? Esetleg kiprobalta mar vki?

Dota 2

Szia! 😊
Én egyszerûen csak nyomtam egy soet-t. Aztán egy idõ múlva megszûnt a probléma.

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
A lower detail mod alapban leveszi ahogy minden mast is esetleg meg a neveket veheted le! Vagy sajna gépet kell bõvítened.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ooorrrsss
800x600, minden minimumon

BANNED

Levetted a PC/NPC ranget, limitet is minimumra?

ooorrrsss
nálam még az sem segit
azert ez eleg szanalmas hogy nem mehetek giranba

BANNED

Gordis2k
LOL már azt hittem neked a hibba full lowon jelentkezik. Ez igen kézenfekvõ megoldás lett volna ha tudom.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Milyen megoldásra gondolsz? Ez nem megoldás ugyanis giranba portolva mindig meg fog állni a karid...
Egyébként még1 dolgot megpróbálhatsz, nekem most ugrott be és ki is próbáltam, úgy tûnik mûködik.
Mielõtt belogolnál a karival mindent állíts minimumra, lower detail stb.

ooorrrsss
jaja ugyanez nálam is, de nem gondoltam volna hogy ilyen egyszeru a megoldas. Még ujra is telepitettem a gepemet miatta<#szomoru1>
viszont az ingame botot meg mindiig nem sikerult beloni: beloginolok és nem tortenik semmi, irja hogy varjak vagy cancel..ennyi

BANNED

Nekem mind a kettõ fajta jelentkezik.
Sajna ennél se billentyû, se esc se /target, se semmi nem mûködik.
Se írni, se mozogni, se a játékból kilépni nem lehet... Kb. 10 perc múlva kiírja, hogy disconnected, akkor tudok csak kilépni, vagy end task vagy rálogolás. Más nem mûködik.

solyomb
Billentyüzetet probáltátok már ilyenkor? Mert néha én is tapasztalok hasonlot, de klaviaturára reagál ilyenkor azzal arrébb sétálok, és utána már müködik.
Ugyanettõl szenvedek én is...
Sajnos erre nincs megoldás, rákerestem már párszor a neten, de még az Ncsoftnál is tanácstalanok.
Amit tehetsz, hogy valakit megkérsz hogy portoljon el giranból és úgy tudsz mozogni, vagy folyamatosan magadra logolsz, mindig új lineage klienssel, amíg el nem indul a kari. Ez szerencsétõl függõen lehet a 2. logolás, de lehet, hogy csak a 300.

ooorrrsss
ja giranban lep fel a gond...kossz!

BANNED

Franz-on plated leather setet vennék! pm itt vagy jatekba : vlme

Gordis2k
Szia bár FuckDnsSorry barátunk már adott egy totálisan blama választ azért itt az igaszság is...

Egy buff amit vagy magadra vagy másra tehetsz. Egy felturbózott Noblees buff ha rajtad van és meghalsz a harcban pvpben mobtol tökmindegy azonnal feladja a resurect ablakot és amikor akars felugrasz full buffban(ahogy voltál a halálkor) 100% kpvel (ami volt a halál elõtt) annyi hogy a hpd és a manád nem maxos.

Mucmuc ha a /unstuck nem segit akkor:
1. Kérj meg valakit logoljon be neked és menyen arrébb 3 lépést(99%ra mondom giranban vagy)
2. GM peticio ingame: /gm parancsal

Én is érdeklõdtem hónapokkal ezelõtt errõl a skillrõl. Azt a választ kaptam, hogy 90%-ban adja vissza az xp-t meg ha van wit dye-od (lehetõleg +5) és éppen emellé wit-et adó ruhádis akkor 15%-kal több xp-t tudsz vissza tölteni szóval így jön ki lehet a 100%.

MucMuc én nekem van két tippem.
1. próbálj 1 /unstuck-ot csinálni
2. ha nem jött össze akkor írj a gm-nek
sajna más ötletem nincs

ooorrrsss
hali!
Tud valaki ertheto magyarazatot adni arra, hogy miert nem mozdulnak a karaktereim a frissen installalt xp, l2cliens alatt? ujonnan crealt karik mozognak, mukodnek rendesen...vmi otlet?<#confused>

BANNED

Kis infót kérek szépen: Cardinal skill, Salvationról van szó, vissza adja a 100% xp t, vagy ennyire azért nem jó? A választ elõre is köszönöm (L2.com on nem láttam leírva, hogy ad-e vissza xp-t 😞 )

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
Imbul szépen a drága!

Chryst64
Gratz!!

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Sámán
Graat!!! <#taps>

FeketeVipera 77 SS

xt198
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

lol. azért hülye nem vok akikkel pvp-zni kell azokat nem piszkálom kell tõlük a pvp pont. Nem lenne akkor értelme a játéknak. Na meg az enemy csak enemy összetalálkozunk harcolunk vki elveszíti aztán megy minden tovább nem szoktam én velük veszekedni, én tisztelem az ellenségemet.

ja és grat az lvl 79-hez

darkmenx
pvegod

GibboRamone
ÚRISTENGRAT!

Dota 2

ZsuzS
gz

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Hat ez durva 😄😄😄:

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GZ!!!!

daemonervosa
veri nice mengz !!!!444fourfour

Trolling is a art.

xt198
gZ!!!

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gratz Error!!

sdfsdf

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

szemtengelyferdüléses EE ftw 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

pharao
Vége értek az ünnepek és le kelett cserélnem azt a fránya mikulás sapkát :S

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

darkmenx
mivel ugyse fogsz pvpzni miutan bepeticiozod az osszes potencionalis ellenfeled bot miatt igy maradj BO focusnal.

hát nem 1bõl értettem csak kicsit elõre számoltam annyagi téren. DC set+SS jó kombó patk, attackspeed jó crit damage. De az biztos, hogy a +67 focus is jó dolog.

De vastag valaki

köszi. én is SS-t akartam jobban, de klántársak mindig le akartak beszélni mivel focus ugye növeli a critical esélyét és hát ugye tõrösnél ez számít nagyon. de lehet veszek mind a kettõt😊

kakadara
Plated also felsot vennek FRAN zon pm itt vagy jatekba: abonation

molnarpe80
én ismerem a skynet-et bár nem szoktam beszélni vele, mert nem túl barátságos

mostanában inkább csak menekülök elõle

üdv: John Connor

Gordis2k
NEM HISZEM EL!! Tényleg volt egy értelmes kérdás a káoszban figyeltétek?

Soul Separator mert a DMG/sec ugyan anyi vele és PVPben a focus nem számit a szúrásba a crit viszont növeli a szürás erejét.

Hali!
Ha vki ismeri skynetet és szokott vele beszélni lécci szóljon neki, hogy privizzen rám.
Vagy skynet ha olvasod ezt lécci privizz rám, thx.

mondjuk végülis tényleg nem tom miért írok be magyar fórumokra ennyi hülyeséget, mert vissza olvasva tényleg sok van benne. Pedig külföldiekre tényleg nem szoktam pl teon-on sincs 1 külföldinek se bajam velem csak magyaroknak van (ja mondjuk 1 magyar ellenes játékossal találkoztam utána 3szor lecsaptam pvp-ben miután beszólt), de tényleg nem tom sokszor honnan tudok ennyi hülyeséget 1be ide írni meg mint mondtam más magyar fórumokra😄. Akkor javítom magam én úgy tudtam, hogy az account vásárlás legális de ezek szerint nem.

Szóval nem is terveztem vele élni csak 1 kósza ötlet volt. Én mint már sokszor mondtam legálisan játszottam,játszom és fogok is játszani. Én így élvezem a játékot. lehet 1ik mások fórum tagnak részben ez is a baja velem, hogy oltogatom õket mert nem játszanak tisztán. De hagyjátok ezt figyelmen kivül😄

amúgy szerintetek bloody orchid-ot v soul separator érdemesebb használni. tom bo kevesebb patk és 67 crit rate sa-val ss 204 patk 160 cdm-el és nem tom igazán eldönteni melyik legyen. esetleg ha véleményt mondanátok róla? (szerintem ez értelmes kérdés volt)

De legalább vmi alapja lenne, ezeknek a butaságoknak amiket beszélsz...
Komolyan ezek neked csak ugy jönnek, vagy sokat gondolkozol rajt? Minek erölködsz ennyit, még eddig 1 értelmes dolgot nem irtál, add már fel. 😊
darkmenx
semelyiknel nem legalis, sot l2nel sem. de gondolom sokszor elolvastad az EULA -t es tisztaban vagy vele.

daemonervosa
koszi a tanácsokat , nagyon építõjellegûek voltak 😊

Trolling is a art.

Ez minden mmorpg játéknál legális (hú hogy mondjam el hogy ne mondjak hülyeséget😄) szóval mivel az account a tulajdonod a valós életben ezáltal errõl te rendelkezhetsz. Ha megnézitek az account-otokat azért lehet változtatni a nevet,email címet, a nemet stb. Szóval ezt törvény (itt a valós életû törvényt nézve) megengedettnek tartja. Szóval az ncsoft abba beleköthet és büntethet ha te botozol ebay-zel az õ szerverein mivel ha belépsz a játékba ezeket a feltételeket elfogadod. De az ncsoft-nak nincs semmi köze. Szóval szerintem csak ebben a formában éri megvenni a játékkal kapcsolatosan vmit. Mondjuk ahogy felmerült bennem 45 perce az elõzõ hozzászólásomban az, hogy vennek úgy el is tünt. A dual box elég. túl maceráns lenne 3-4 account-ot 1szerre kezelni váltogatni az ablakokat stb. Nekem inkább elég lesz a két saját account-om.

De amúgy ha belegondolok biztosabb ha nem vesztek mástól semmit. megjárjátok ha kiadtok érte mondjuk 30k forintot és pár nap múlva bannolják mert végig botozott vele a csóka akitõl vettétek.