Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyszerûen csak nyomtam egy soet-t. Aztán egy idõ múlva megszûnt a probléma.
79 SE/77 BD Naia
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Egyébként még1 dolgot megpróbálhatsz, nekem most ugrott be és ki is próbáltam, úgy tûnik mûködik.
Mielõtt belogolnál a karival mindent állíts minimumra, lower detail stb.
viszont az ingame botot meg mindiig nem sikerult beloni: beloginolok és nem tortenik semmi, irja hogy varjak vagy cancel..ennyi
BANNED
Sajna ennél se billentyû, se esc se /target, se semmi nem mûködik.
Se írni, se mozogni, se a játékból kilépni nem lehet... Kb. 10 perc múlva kiírja, hogy disconnected, akkor tudok csak kilépni, vagy end task vagy rálogolás. Más nem mûködik.
Sajnos erre nincs megoldás, rákerestem már párszor a neten, de még az Ncsoftnál is tanácstalanok.
Amit tehetsz, hogy valakit megkérsz hogy portoljon el giranból és úgy tudsz mozogni, vagy folyamatosan magadra logolsz, mindig új lineage klienssel, amíg el nem indul a kari. Ez szerencsétõl függõen lehet a 2. logolás, de lehet, hogy csak a 300.
Egy buff amit vagy magadra vagy másra tehetsz. Egy felturbózott Noblees buff ha rajtad van és meghalsz a harcban pvpben mobtol tökmindegy azonnal feladja a resurect ablakot és amikor akars felugrasz full buffban(ahogy voltál a halálkor) 100% kpvel (ami volt a halál elõtt) annyi hogy a hpd és a manád nem maxos.
Mucmuc ha a /unstuck nem segit akkor:
1. Kérj meg valakit logoljon be neked és menyen arrébb 3 lépést(99%ra mondom giranban vagy)
2. GM peticio ingame: /gm parancsal
MucMuc én nekem van két tippem.
1. próbálj 1 /unstuck-ot csinálni
2. ha nem jött össze akkor írj a gm-nek
sajna más ötletem nincs
Tud valaki ertheto magyarazatot adni arra, hogy miert nem mozdulnak a karaktereim a frissen installalt xp, l2cliens alatt? ujonnan crealt karik mozognak, mukodnek rendesen...vmi otlet?<#confused>#confused>
BANNED
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
ja és grat az lvl 79-hez
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Hat ez durva 😄😄😄:
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
mostanában inkább csak menekülök elõle
üdv: John Connor
Soul Separator mert a DMG/sec ugyan anyi vele és PVPben a focus nem számit a szúrásba a crit viszont növeli a szürás erejét.
Ha vki ismeri skynetet és szokott vele beszélni lécci szóljon neki, hogy privizzen rám.
Vagy skynet ha olvasod ezt lécci privizz rám, thx.
Szóval nem is terveztem vele élni csak 1 kósza ötlet volt. Én mint már sokszor mondtam legálisan játszottam,játszom és fogok is játszani. Én így élvezem a játékot. lehet 1ik mások fórum tagnak részben ez is a baja velem, hogy oltogatom õket mert nem játszanak tisztán. De hagyjátok ezt figyelmen kivül😄
amúgy szerintetek bloody orchid-ot v soul separator érdemesebb használni. tom bo kevesebb patk és 67 crit rate sa-val ss 204 patk 160 cdm-el és nem tom igazán eldönteni melyik legyen. esetleg ha véleményt mondanátok róla? (szerintem ez értelmes kérdés volt)
Komolyan ezek neked csak ugy jönnek, vagy sokat gondolkozol rajt? Minek erölködsz ennyit, még eddig 1 értelmes dolgot nem irtál, add már fel. 😊
De amúgy ha belegondolok biztosabb ha nem vesztek mástól semmit. megjárjátok ha kiadtok érte mondjuk 30k forintot és pár nap múlva bannolják mert végig botozott vele a csóka akitõl vettétek.