A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
aalat #72827 Szia!
Valahogy az az erzesem, hogy nemsokat jaccottal azzal az sk-val manualban... Kicsit erdekes lenne, hogy 2 toogle skill mellett meg novekedne az mp. Ez olyan, mintha a torosok folyamatosan nyomhatnak a vicious stance es az accuracy skilljuket.. az egy dolog, hogy van focus mind, szamit is, de ennyit azert nem. Viszont ahogy olvashattad itt a forumon is, a kov kronikatol csokken a toogle skillek mp felhasznalasa, szoval van remeny.
A total p def ugy jon ki, hogy amikor a pajzsod ved akkor a pajzs pdef-je es a te p defed osszeadodik, ebbol lesz total p def. Mellesleg a folyamatos guard stance hasznalata mellett es egy lvl 4 es bless shield buffal akarmilyen S, A, B heavy setben 100% a shield def rated. Ez sokkal fontosabb dolog, mint a magas p def. Egy tank nem a p deftol lesz tank, hanem a pajzstol.
A kerdesedre azt tudom valaszolni, hogy rajtam elg sokszor szokott lenni eleg sokfele buff, end game buffok, es meg egyszer sem tapasztaltam olyat, hogy nott volna a manam toogle skill hasznalata kozben.
Az pedig, hogy a mana felhasznalast csokkentik-e a clarity es tarsai, en ugy erzem, hogy igen.. de ez nem biztos, lehet csak azert tunik igy, mert alapbol kevesebb manat hasznalsz a tobbi skillre.
Igazabol a toogle skilleket inkabb pvp-ben hasznalom, akkor meg nem a manamra figyelek :)