Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem várj 1 honapot vagy 2t 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Akhi
1.89-st toltotem le de nem merem meg futatni :S

darkmenx
ja meg ez 1.91 nemtom te milyet hasznalsz.

darkmenx
nekem cska hirdetni kell mig elnem adom az enchantokat de majd MARKETWARS -ba bereportolnak a torpek biztos

Akhi
walker van csak az a baj ban is van

darkmenx
IG / OOG

darkmenx
ha valakinek kell mukodo T1 walker vegyen fel msnre:
[email protected]
(GYK gokun kivul barki) D:

Voyager5
Verified, az np, de ahogy elnézem ez b*** drága..
darkmenx
viszont gmbarra verified paypal kell.

darkmenx
www.gmbar.com

FragStaR
nem orokre / amig le ne csereled bent marad az sztem a szintjet jelzi

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Voyager5
Nekem meg egy weboldalt mondjatok, ahonnan lehet rendelni GC-t. Ugyanis cdkeyonline, és d2pair is visszadobott, hogy éppen out of stack...<#szomoru1>
Frag, ott alul van egy kis piros csik, akkor az a fire stone vagy mi csak bizonyos ideig van a fegyverben/páncélban?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

igen igazad van. mindekinek a maga dolga, úgy alakítod a játékod ahogy te akarod. nem belétek kötni akartam csak véleményt mondani.
mind a két verziónak meg van ez elõnye és a hátránya.

amúgy nagyon jó hogy ezeket a tunning-ok beletették mármint az elemental cuccokat még változatosabbak lesznek tõle a cuccok és a pvp-k

FragStaR
Esnek a Fire Stone ok Amit fel tudsz rakni a pancelodra is + a mar agumentes fegyodra is Ez + Infernal form + Tûzgyenge mobok = I pwn

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

daemonervosa
Ez olyan meghatora sikerult ,hogy asszem midjárt sírok :,(
Millioszor lerágott csont ,hogy ki hogy játszik , mindenkinek maga dolga eldonteni , mivel szedi ossze az xpt .
btw koreaban ugyanugy kurvara illegalis az ebay.

Trolling is a art.

Tüskés
Ez úgy mûködik választól 1 kamael kasztot ezt elviszed ugye 75-ig aztán választol 1 másik kamael kasztot azt megint 75-ig és ez után válaszhatod majd a inspector-t.

Én nem cheat-eltem még soha és nem is fogok én legálisan játszottam és úgy is fogok játszani. Ez tulajdonképpen 1 játék ahol örülhetsz, hogy nyuktod van az igazi világ csalás,hamisítás,gyilkolás,lopás világától. Én azt mondom legalább itt játszál normálisan. Az életben meg lopjál,csaljál taposd el a másikat ha kell, nem mi tettik ilyenné a világot ebbe születtünk ls így élünk (persze ha tudsz itt is kerüld ezt)

De mondjuk hülyeség az h még itt illegális az ebay koreában nem az. persze jobb h illegális és bann-al büntetik szerencsére 1re többször. Vegyel 3 acc-ot 1-be van a main-ed 1-be 1 buffer még 1el árulsz és kész legálisan játszol,fejlõdsz, lesz pénzed mi kell még.

Hy! Valaki mondjon egy olyan helyet pesten, ahol lehet kapni gamecardot!!!

daemonervosa
A második opció elég jól hangzik 😊

Trolling is a art.

darkmenx
csak 2 volt.

mAilkaEVO3
mival elittad a maradék 3 iq-d felét is? <#mf1><#guluszem1><#nevetes2>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Padidiver
ROTFL LMAO QFT WTF FTW nem tudom mit írhatnék még Gordi de ezt most nagyon jól leírtad!!!!!<#nyes><#nyes><#taps><#taps><#taps>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

darkmenx
5k hufert megmondom a megoldast x86 es x64 -es OSre is (hogy lasson 4GB -t)

Akhi
Sh-n tiszta magyar klan letezik akik non boterek ez fullra igaz ! meg leteznek ilyen jatekosok a Klan Leadere Towanda valszeg ma mar fortressuk is lesz ha minden jol megy.

Akhi
Ez jo es egyben igaz is😊 ezert lettem Boter franzon😊

Chryst64
Ez tetszett lol!

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
Én még vagyok, de nem magyarokkal. Ha ez nem zaver szívesen látunk, barárságos semleges klán a miénk. Ha mindenáron csak magyarokkal akarsz játszani, akkor Sh-on ajánlanám Akhiékat esetleg.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

http://www.lineage2.com/Knowledge/race_kamael.html <--- fura most rögtön fríssitették az oldalt!
Üdv !
Nem tudtok 1 oldalt kamael skill és kaszt le írással ?😊
Szösszenet klanja létezik még(SH)? Van kamael jövök vissza
Bb.
Gordis2k
2 alternatíva is van!!

1. Szakitasz a barátnõdel abahagyod a sulit és felmondasz a munkahelyeden! Betelepítesz mindent egy szobába (hálószoba, számítógép, konyha, wc), felhivod minden barátodat a következõ üzenettel: Szia tudod mist Inspector szeretnék lenni ezért a következõ 1 évben nem találkozunk új barátaim lesznek akik csak online léteznek. Felhívod a szüleidet a következõ üzenettel: Sziasztok tudjátok milyen fontosak vagytok nekem de sajnosa következõ 1 évben nem tudunk találkozni mert Inspector szeretnék lenni. Ezekután elinditod L2tõt és emberi határok szélén lovagólva egészségedet nem kimélve napi 18-20 órában grindelsz de mint egy barom! Eléred a kamaeleddel a 75töt megcsinálod a sub questet és eléred a suboddal a 75öt mejd noobles leszel és ekkor végre felhivhatod a szüleidet és a barátaidat, mert kisbarátom a második subod lehet INSPECTOR! Ha Judicator akarsz lenni az sajna még 2-3 hónap élet nélkül.

2. Megvárod a mûködõ Walkert Kamael allá. Nem mondasz fel/hagyod abba a sulit. Felhivod a barátaidat és bulikat szervezel magadnak. Felhivod a szüleidet és kéred értsék meg napi 1 órát a géppel is kell foglalkoznod. Beállítod a botprogramot és lazítasz idõnként ránézel és reméled hogy nem esel abba a 2% ba akit bannolnak. Majd bulizol(közben fejlõdsz), Szexelsz(közben fejlõdsz, Lazitasz8közben fejlõdsz), Játszol ha jólesik(közben fejlõdsz), elmész sielni(közben fejlõdsz), elmész nyaralni(közben fejlõdsz) és egyszer mikor ép egy fantasztikus szexen vagy tul arra a boldog pillanatra eszmélsz mikor bekapcsolod a monitorod egy pizzával a kezedben, hogy igen Inspector vagy!
u.i vagy szexelsz és bulizol még 2 hónapot és Judicator.

A választás a tiéd!

Üdv: Egy botter.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hogyan lehet valaki Inspector vagy Judicator Kamaellel?
Nem latom sehol ezt leirva.

Koszi
Facek
Messziföldön már mobillal is 😛
Gordis2k
Nem sajna ezt a játékot csak Kormánnyal és távirányítóval lehet.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

megmondom õszintén ha nekem az internet kapcsolatom nem lenne olyan szémtbe való valami, akkor én 1 dc-t nem kaptam volna.

amúgy 1 dolog zavart engem 1 kicsit az, hogy amikor át rendezem a karakterem hp bar-ját és buff bar-ját stb. Akkor az nem marad meg úgy ahogy volt a játékból való kilépés után, de szerintem ezt fogják javítani.

Tüskés
Én meg spyware irtottam, és azóta semmi gond. <#bee1>

Idyll

Hello. Belehet-e állítani hogy billentyûzettel lehessen jáccnai?<#help><#conf><#awink>

<#vigyor2><#wave><#wink>

The Life is a Game. Yust play it!

Enosh Chan

Ez van amikor nyerek 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Gordi egyik accját bannolták, gondoltam legalább pár napig lesz hely a botoktol mentesen😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

daemonervosa
ugye ezt nem komolyan kerdezted? 😊)

Trolling is a art.

Amugy franzon elég nagy bothordákat látok folyamatosan, kiderül 1-2 nap mulva, hogy megtisztul-e a környék, vagy maradnak.

daemonervosa
64bites xpm van , frissitettem bioszt, alaplapdrivert, atdugdostam a ramokat, mindegyik mukodik, es azonosak /geil ultra value/ csak egyszeruen 3gbt olvas be es nemtom mi a hiba 😞

----
WTB maja light set, focus BO @ franz

Trolling is a art.

molnarpe80
matáv hálózatán gts datanet szolgáltató
dc meg akkora lag hogy eszméletlen
eddig max garfikán ment most minimumon mert különben meg sem mozdul
állítólag optimalizálták a CT1-et
ilyen hozzáállással szerintem még páran abbahagyják ezt a szart 😊
végülis a szerverterhelés optimalizálva lett vele 😄
vazze ha a botnak vége az L2-nek is vége nálam

adsl optimum, és semmi gond o.O

Invitel és szintén DC-zek.

nekem tvnet van es 1 honapja jo sok dc t kapok 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

pharao
En is kaptam ma mar egy par D/C-t es emitel ADSL-em van...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Azt tudtam hogy nem irja de ezekszerint nem is kezeli...fine...

Cobra.
Inkább banolják azt is, amivel zaragtod õket a bugok miatt <#vigyor4>
harveres off: 4Gb vagy e feletti memóriához 64bites operációs rendszer kell (Természetesen Vista-ból is csak a 64 bites verzió jó). Sima XP meg alapból csak 2Gb ramot kezel, a 3-hoz valamit át kell írni a registryben (nem tudom mit). Persze így is max a 4Gb - videoram a használható mennyiség (swap file méretét nem veszi bele).

Hide and fear, Cobra Commander is here !