Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Excal1bur Leader of Sleepers
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
mind a két verziónak meg van ez elõnye és a hátránya.
amúgy nagyon jó hogy ezeket a tunning-ok beletették mármint az elemental cuccokat még változatosabbak lesznek tõle a cuccok és a pvp-k
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Millioszor lerágott csont ,hogy ki hogy játszik , mindenkinek maga dolga eldonteni , mivel szedi ossze az xpt .
btw koreaban ugyanugy kurvara illegalis az ebay.
Trolling is a art.
Idyll
Én nem cheat-eltem még soha és nem is fogok én legálisan játszottam és úgy is fogok játszani. Ez tulajdonképpen 1 játék ahol örülhetsz, hogy nyuktod van az igazi világ csalás,hamisítás,gyilkolás,lopás világától. Én azt mondom legalább itt játszál normálisan. Az életben meg lopjál,csaljál taposd el a másikat ha kell, nem mi tettik ilyenné a világot ebbe születtünk ls így élünk (persze ha tudsz itt is kerüld ezt)
De mondjuk hülyeség az h még itt illegális az ebay koreában nem az. persze jobb h illegális és bann-al büntetik szerencsére 1re többször. Vegyel 3 acc-ot 1-be van a main-ed 1-be 1 buffer még 1el árulsz és kész legálisan játszol,fejlõdsz, lesz pénzed mi kell még.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Nem tudtok 1 oldalt kamael skill és kaszt le írással ?😊
Szösszenet klanja létezik még(SH)? Van kamael jövök vissza
Bb.
1. Szakitasz a barátnõdel abahagyod a sulit és felmondasz a munkahelyeden! Betelepítesz mindent egy szobába (hálószoba, számítógép, konyha, wc), felhivod minden barátodat a következõ üzenettel: Szia tudod mist Inspector szeretnék lenni ezért a következõ 1 évben nem találkozunk új barátaim lesznek akik csak online léteznek. Felhívod a szüleidet a következõ üzenettel: Sziasztok tudjátok milyen fontosak vagytok nekem de sajnosa következõ 1 évben nem tudunk találkozni mert Inspector szeretnék lenni. Ezekután elinditod L2tõt és emberi határok szélén lovagólva egészségedet nem kimélve napi 18-20 órában grindelsz de mint egy barom! Eléred a kamaeleddel a 75töt megcsinálod a sub questet és eléred a suboddal a 75öt mejd noobles leszel és ekkor végre felhivhatod a szüleidet és a barátaidat, mert kisbarátom a második subod lehet INSPECTOR! Ha Judicator akarsz lenni az sajna még 2-3 hónap élet nélkül.
2. Megvárod a mûködõ Walkert Kamael allá. Nem mondasz fel/hagyod abba a sulit. Felhivod a barátaidat és bulikat szervezel magadnak. Felhivod a szüleidet és kéred értsék meg napi 1 órát a géppel is kell foglalkoznod. Beállítod a botprogramot és lazítasz idõnként ránézel és reméled hogy nem esel abba a 2% ba akit bannolnak. Majd bulizol(közben fejlõdsz), Szexelsz(közben fejlõdsz, Lazitasz8közben fejlõdsz), Játszol ha jólesik(közben fejlõdsz), elmész sielni(közben fejlõdsz), elmész nyaralni(közben fejlõdsz) és egyszer mikor ép egy fantasztikus szexen vagy tul arra a boldog pillanatra eszmélsz mikor bekapcsolod a monitorod egy pizzával a kezedben, hogy igen Inspector vagy!
u.i vagy szexelsz és bulizol még 2 hónapot és Judicator.
A választás a tiéd!
Üdv: Egy botter.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem latom sehol ezt leirva.
Koszi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
amúgy 1 dolog zavart engem 1 kicsit az, hogy amikor át rendezem a karakterem hp bar-ját és buff bar-ját stb. Akkor az nem marad meg úgy ahogy volt a játékból való kilépés után, de szerintem ezt fogják javítani.

The Life is a Game. Yust play it!
Ez van amikor nyerek 😄
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
----
WTB maja light set, focus BO @ franz
Trolling is a art.
dc meg akkora lag hogy eszméletlen
eddig max garfikán ment most minimumon mert különben meg sem mozdul
állítólag optimalizálták a CT1-et
ilyen hozzáállással szerintem még páran abbahagyják ezt a szart 😊
végülis a szerverterhelés optimalizálva lett vele 😄
vazze ha a botnak vége az L2-nek is vége nálam
Excal1bur Leader of Sleepers
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
harveres off: 4Gb vagy e feletti memóriához 64bites operációs rendszer kell (Természetesen Vista-ból is csak a 64 bites verzió jó). Sima XP meg alapból csak 2Gb ramot kezel, a 3-hoz valamit át kell írni a registryben (nem tudom mit). Persze így is max a 4Gb - videoram a használható mennyiség (swap file méretét nem veszi bele).
Hide and fear, Cobra Commander is here !