A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
DooDoo, Radical: Megtiszteltetes, jovok! :) lvl10+90% Ork Mage
De kozben a 13. szerveren patyolgatok egy ugyanolyan szerencsetlent mint en voltam(vagyok? - aki nem tudja, tanitja ;) ) :D (amig bele nem jon addig, ott is kell lennem) megjegyzem: valoban, a 13. szerver gyors es altalaban szabad... ;) (nem tudom ki irta, de igazat mond,csokoltatom ;D ) Teljesen tudathasadasos lesz az ember ha tobb ugyanolyan karija van... lvl 3-on nekirontotam egy verfarkasnak (mert ugyis olyan ketuteses vacak - csakhogy a masik karival) :SSS :D
Egyebkent az hogy meddig uldoznek szerintetek mitol fugg? A gombak eszakrol eluldoztek a varosig... :DDD
Lattatok volna hogy neztek az orkok amint berobog harom gomba a foterre.... :DDDDDDDDDDD
Egyebkent az 1. szerveren farasnyuvest tartok, kell az a Valor nyaklanc... (szemet Rukian) a lvl10-rol lvl11-re csak farkasbol --durva-- legalabb 300 farkast agyaltam mar le... :) (66XP, 1SP de csak az jo :C ), ja igen talaltam egy isteni verfarkaslelohelyet, a tobbit clanchaton. :DD